27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Petr100 napsal(a):
Dost chápu, e jsi milovník Buree a Ovara a proto jsou vechno mé bludy. Díky za pochvalu.
Nechápe nic, uboáčku.
Není tady
Samozřejmě jako vdy má pravdu.
A dobrá zpráva pro normální voliče a nedobrá pro primitivy kteří chtějí buree. Průzkum u 44575 voličů.
Nerudová 40%
Generál 25%
Bure 23%
Není tady
Já bych těm průzkumům moc nevěřila. Před parlsmentními volbami téměř nikdo neřekl, e bude volit Babie a nakonec to byla vítězná strana.
Není tady
Tomá Lukavec, Ondřej Dostál. Najděte si, obrovský skandál.
Není tady
Burei co bude dělat po volbách? Důchod nebo kriminál?
Prezidentské volby by vyhrál Pavel před Babiem, polepila si Nerudová
https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/pre … 59530.html
Není tady
A ty? Taky nemá kdovíjak jaký velký důchod, coby podnikatel, viď? Odváděl jsi snad víc ne Babi?
Nevěřím! 🤡
Není tady
A ty? Ty má určitě dobrý důchod. Cca 5 kapříků. Já mám o pár kapříků víc, ale stále si přivydělávám oficiálně ji 33 roků. Hodně kapříků za rok.
Není tady
Nebudoucí prezidente, člene zločinecké KSČ, jak se na to těí???
Kandidát KSČM na prezidenta Skála jde k soudu, hrozí mu tři roky vězení
Komunistickému prezidentskému kandidátovi Josefu Skálovi hrozí a 3 roky vězení. Tvrdil, e vrada 22 tisíc lidí v Katyni Sověty je nacisty zkonstruovaný příběh. alobci k soudu poslali i dezinformační web spolupracující s SPD.
Předseda praské buňky KSČM a kandidát strany na prezidenta Josef Skála půjde k soudu za popírání masového sovětského vradění, které se odehrálo před 82 lety v Katyni...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … mpaign=top
Není tady
Petr100 napsal(a):
A ty? Ty má určitě dobrý důchod. Cca 5 kapříků. Já mám o pár kapříků víc, ale stále si přivydělávám oficiálně ji 33 roků. Hodně kapříků za rok.
Pár je dva, ne?
No, to ses moc nepochlapil.
Nemám ráda kapra, je moc rozblemcanej. Jako ty.
Není tady
Bez komentáře.
Babiovi nepomohl rolák ani hra na vnímavého strejdu. Nové tváře neláká
A kdo to je? Typickým věrným návtěvníkem jeho akcí zůstává důchodkyně, která se na obalovaného kandidáta dívá jako na svatý obrázek. Ani ve svém oblíbeném Ústeckém kraji, kde jeho ANO tradičně boduje, nedokáe Babi přilákat na své akce mladé tváře. Důchodkyně tu a tam doplňují nezaměstnaní nebo hrstka dělníků...
https://www.forum24.cz/babisovi-nepomoh … AMCidfL59A
Není tady
Těch kandidátů na prezidenta je na můj vkus a moc. Pořád tvrdím, e to byla velká chyba, kdy ODS spolu s TOP prosadila přímou volbu. Kdy vidím některé kandidáty, mám pocit, e se z toho stává fraka.
Není tady
Má pravdu. Kdyby to byla dnes volba parlamentu tak by Bure neměl anci. Doufá e ani dnes nemá anci. V druhém kole vyhraje někdo jiný. A Bure bude mít strach z kriminálu. Ké by tam skončil.
Není tady
Větina z těch kandidátů je nevolitelných.
Věřím e normální lidi si to uvědomují.
Kdyby tam byl Skála, Vitásková nebo kdokoliv, kdo tam pravděpodobně není, moná by bylo líp.
Za stávající situace vyhraje Babi.
Taky dobře 👍
Není tady
Kam bude emigrovat kdy Bure nevyhraje?
Není tady
Bure by byl dobrý prezident v kriminále.
Babi v kauze Čapí hnízdo zdruje práci na důleitém důkazu
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … ign=bottom
Není tady
Rozhodla jsem se pro Zimu.
Není tady
Já pořád jetě nevím. Zima se mi moc nelíbí. Proč Tobě jo?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kam bude emigrovat kdy Bure nevyhraje?
A ty?
Není tady
A bude Bure v kriminále tak já nikam nebudu emigrovat. Na rozdíl od tebe.
Není tady
Judyna napsal(a):
Z těch ostatních bych nechtěla ani jednoho. Zima je pro mě jediný snesitelný.
Není tady
Co o něm ví? O jeho úmyslech s ČR po jeho zvolení prezidentem?
Není tady
vrabčák napsal(a):
Judyna napsal(a):
Vrabčáku Zimu nevol. Byl členem zločinecké KSČ, 1983 a 1990.
Není tady
V tuto chvíli se mi zamlouvá nejvíc ze vech, ale samozřejmě musím jeho úmysly zevrubně prozkoumat.
Není tady
Petr100 napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Judyna napsal(a):
Vrabčáku Zimu nevol. Byl členem zločinecké KSČ, 1983 a 1990.
No tak je třetí v řadě. Babi, Pavel, Zíma. Myslím, e z tohoto úhlu pohledu byl nejpřičinlivějí Pavel.
Není tady
Bure má dnes kulatý svátek. Před 40 léty 11.11.1982 to podepsal se zločineckou organizací StB.
Není tady