27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Leno má pravdu, Havlíček je mistr světa.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Leno má pravdu, Havlíček je mistr světa.
Pokud má potíe se zrakem, vem si brýle. V jiném případě to bude asi problém s hlavou
Není tady
Burei jak se těí na důchod? Prezident nebude, ve vládě nebude, nikde nebude.
Vláda schválila novelu lustračního zákona. Premiér i ministři budou muset mít čisté lustrační osvědčení
Vláda ve čtvrtek schválila novelu lustračního zákona z pera ministerstva vnitra. Podle ní budou muset mít premiér, vichni ministři a jejich náměstci povinnost prokázat se čistým lustračním osvědčením před jmenováním do funkce. Napravujeme nespravedlivý systém, kdy úředníci musí předkládat lustrační osvědčení a jejich éfové ministři ho mít nemusí, prohlásil na twitteru ministr vnitra Vít Rakuan (STAN)....
https://www.forum24.cz/vlada-schvalila- … 9YwnVZj6d8
Není tady
LENNNA napsal(a):
Jakého kandidáta představí ANO, co myslíte? Podle současného dění tipuji, e Babi to nebude. Moná Havlíček?
No, tak jak se to vyvíjí dál... po dnení vládě... e by Babi přeci jen do toho prezidentování el? No, fakt jsem zvědavá!
Není tady
Tak to mi něco uniklo. Určitě by to kartami zamíchalo.
Co ten podivín Janeček? Také kandiduje?
Není tady
Dobrá zpráva.
Zeman je prezident k zapomenutí. Jeho éra definitivně končí
Zdroj: https://eurozpravy.cz/nazory/komentar-z … .30a7aa4d/
Není tady
Nerudovou a Pavla budou "jednoduí" lidé volit jenom kvůli vzhledu.
Není tady
irí vedení se jmenuje Bure.
Cirkus jménem ANO: irí vedení se jmenuje Babi. Tady jsou důvody, proč nakonec kandiduje
Karel Havlíček, místopředseda hnutí ANO, v neděli 30. října v poledne oznámil v Partii Terezie Tománkové na CNN Prima News, e u je v úzkém vedení rozhodnuto, kdo bude kandidovat na prezidenta, ale ve definitivně rozhodne irí vedení v pondělí. Aby následně tentý den, tedy v neděli večer, Andrej Babi oznámil, e bude kandidovat on. Co z toho plyne? irí i uí vedení se jmenuje majitel Andrej Babi. Ten, který na prezidenta kdysi kandidovat odmítal.
Dne 6. listopadu 2014 na svém twitterovém účtu Andrej Babi vzkázal iřiteli prokremelských názorů Eriku Bestovi toto: Ubezpečuji Erika Besta, e nikdy nebudu kandidovat na prezidenta. Náplň jeho práce by mě nikdy nebavila a ani na ni nemám předpoklady....
https://www.forum24.cz/cirkus-jmenem-an … .sznhp.box
Není tady
Babi ráno oznámil e bude kandidovat..👍
Podle svých posledních poznatků jsem konstatovala e je to nejmení zlo.
Ok, pokud bude kandidovat proti Pavlovi a Nerudové a vyhraje, bude!
vyhraje, Ano se rozpadne.
To se zřejmě taky rozpadne.
👍
Babi asi prezidentem nebude. Ale nebude lepím předsedou vlády?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Cirkus jménem ANO: irí vedení se jmenuje Babi. Tady jsou důvody, proč nakonec kandiduje
Karel Havlíček, místopředseda hnutí ANO, v neděli 30. října v poledne oznámil v Partii Terezie Tománkové na CNN Prima News, e u je v úzkém vedení rozhodnuto, kdo bude kandidovat na prezidenta, ale ve definitivně rozhodne irí vedení v pondělí. Aby následně tentý den, tedy v neděli večer, Andrej Babi oznámil, e bude kandidovat on. Co z toho plyne? irí i uí vedení se jmenuje majitel Andrej Babi. Ten, který na prezidenta kdysi kandidovat odmítal.
Dne 6. listopadu 2014 na svém twitterovém účtu Andrej Babi vzkázal iřiteli prokremelských názorů Eriku Bestovi toto: Ubezpečuji Erika Besta, e nikdy nebudu kandidovat na prezidenta. Náplň jeho práce by mě nikdy nebavila a ani na ni nemám předpoklady....
Fórum 24?
Furt jse tak zacyklovanej?
Není tady
rina napsal(a):
Babi ráno oznámil e bude kandidovat..👍
Podle svých posledních poznatků jsem konstatovala e je to nejmení zlo.
Ok, pokud bude kandidovat proti Pavlovi a Nerudové a vyhraje, bude!
vyhraje, Ano se rozpadne.
To se zřejmě taky rozpadne.
👍
Babi asi prezidentem nebude. Ale nebude lepím předsedou vlády?
Ve vládě nebude. Jistě projde upravený zákon o zločineckých komunistech a estébácích. A tento zákon kdysi upravil Bure aby mohl být ve vládě.
Není tady
Stále zadubený 🤡
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ale Petře, jak říká ná moudrý pan prezident - jen blbec nemění názory
Upravil(a) Judyna (31. 10. 2022 18:17)
Není tady
Mě ta jeho kandidatura hodně překvapila.
Není tady
Váně ?
Není tady
Váně ses vyspala dobře nebo sama?
Není tady
A ty?
Není tady
Já se vyspal dobře, enuka si odskočila do lázní. A ty?
Není tady
Judyna napsal(a):
Mě ta jeho kandidatura hodně překvapila.
Hele mě ani ne, chvíli to vypadalo, e do toho nepůjde, ale ono mu asi nic jiného nezbývá... On se na to chystal x měsíců objíděním republiky. Pak demonstrace dost ukázaly, e ty ance nejsou tak velké, jak myslel a moná váhal, zda do toho jít... Stále vyčkával, zda se nedostane na premiérské křeslo, to chce více, ale podle veho to tak nevypadá, e je blízká ance vládu svrhnout.... Demonstrace ukázaly dost, pak ta vláda schválila tu novelu lustračního zákona... nic jiného mu asi nezbývá ne to zkusit. Do druhého kola se dostane asi určitě, má cca 30% základnu. Ale na druhé kolo jsem zvědavá, bude záleet na protivníkovi, na debatách....
Není tady
To přece byla nejlepí ministryně financí. Bureova.
Nejhorí ministryně financí? Hampl s Rusnokem se naváeli do Schillerové
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ne … mpaign=web
Není tady
Petře, ty ses fakt nevyspal sám, nebo aspoň dobře, abys nepsal takové bludy?
Není tady
Naznač bludy a já je nebudu psát.
Není tady
Ty nepíe bludy pořád???,
Není tady
Dost chápu, e jsi milovník Buree a Ovara a proto jsou vechno mé bludy. Díky za pochvalu.
Není tady
Konec estébáků ve vládě není útok na Babie, ale náprava ostudného excesu v jeho prospěch
Radek Vondráček si postěoval, e novela lustračního zákona diskvalifikuje Andreje Babie. Naznačil, e je obětí politického boje. Skutečný problém je opačný. Kvůli evidenci éfa ANO ve svazcích StB se účelově měnil zákon, aby mohl vstoupit do vlády....
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ … e37e1M9HnU
Není tady