21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Judy, Petře, jak jsem psala, Pavel opravdu nebyl můj prvoplánový tip. Ale kdy jsem viděla dva rozhovory s Nerudovou (co je víc, ne s ostatními, abych byla fér a dala jí jetě anci, protoe třeba neměla svůj den..), napsala jsem si u ní 3x NE, NE, NE Ale moná tady na ni získám jiný náhled, proč je to u vás ano? Které její názory (návrhy řeení) vás zaujali, oslovili? Na cokoli.
Není tady
Já právě jetě ádný takový rozhovor neviděla. Zatím to tedy beru jen tak pocitově. Jediné, co jsem četla, je toto a to se mi docela líbilo:
https://www.e15.cz/danuse-nerudova-prez … ra-program
ale to je jen článek a papír snese hodně. To, co jsem psala o Pavlovi, vlastně říkám i sama sobě, nahlas přemýlím. Přemýlím, přemýlela jsem, toti i o něm.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Rino toto není pro tebe. To je pro normální lidstvo které souzeného Buree nesnáí.
Chcete (ne)mít Babie na svátečním stole? Tady je přehled jeho značek v potravinářství
Tři dny by měly být zavřeny obchody s potravinami. 24., 25. a 26. prosince. Kadoroční sváteční nákupní peklo je letos jetě pekelnějí. Protoe v anketě, kterou deník FORUM 24 zveřejnil na svém Facebooku, ke včerejímu večeru odpovědělo 1800 lidí, e se vyhýbá výrobkům od Babie, a protoe nikdo ze 16 tisíc oslovených lidí neodpověděl, e výrobky Babie vítá, je na čase se opět podívat na značky a výrobky pana premiéra.
Předně je třeba konstatovat, e pokud by se někdo chtěl se stoprocentní jistotou vyhnout výrobkům od pana premiéra, je to nelehký úkol. Vodňanské kuře pozná kadý, komplikovanějí u je to u privátních značek, které si zavedly řetězce. Tam je třeba na zadní straně obalu dohledat konkrétního výrobce. Týká se to například masa, uzenářských výrobků, jogurtů, mléka a dalích mléčných výrobků. V některých řetězcích je také obtíné koupit pečivo, které by nebylo od Penamu. Řeením není ani dopékané pečivo, které v prodejnách dopékají pracovníci ze zmrazených polotovarů. I to pan premiér vyrábí. Je druhým největím dodavatelem těchto výrobků v ČR.
Tak a teď přehledně....
https://www.forum24.cz/chcete-nemit-bab … knHOTQHy5Q
Petře, letos budou lidé rádi, e si budou moct koupit alespoň něco. Od koho to je, to bude pro větinu myslím to poslední, co by je zajímalo.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jinak co se týče prezidentských voleb, tak vůbec nevím, koho volit. U Pavla si nejsem jistá vůbec. Vzhledově by byl reprezentativní, umí vystupovat. Ale já mu to vechno nějak nevěřím.... Kariéru v KSČ budoval a do samého konce, pak okamitě přeel na "druhou stranu". Já prostě nevím.
Pavel se mi také nelíbí. Jednak byl echt komunista, co by mi asi nevadilo, ale co mi vadí, tak e ho vidím jako typ člověka, který "kam vítr, tam plá" a el by přes mrtvoly pro svůj prospěch. U jako velmi mladý zastával u komunistů prý vysokou pozici, co nebylo pro "běné" komunisty běné Musel se o to asi nepěkně zaslouit. Nelíbí se mi, e má nejvíc preferencí
Koho budu volit, zatím nemám jasno.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judy pokud bude Bure kandidovat tak jeho soupeře vojáka. Pokud ne tak asi v prvním kole jeho soupeře. A v druhém kole uvidíme kdo tam bude. Ty bude volit koho?
Á podívejme, Petr chce volit komunistu. Echt komunistu. Časy se mění
Není tady
Petře, letos budou lidé rádi, e si budou moct koupit alespoň něco. Od koho to je, to bude pro větinu myslím to poslední, co by je zajímalo.
Taky si myslím...
Není tady
Judyna napsal(a):
Já právě jetě ádný takový rozhovor neviděla. Zatím to tedy beru jen tak pocitově. Jediné, co jsem četla, je toto a to se mi docela líbilo:
ale to je jen článek a papír snese hodně. To, co jsem psala o Pavlovi, vlastně říkám i sama sobě, nahlas přemýlím. Přemýlím, přemýlela jsem, toti i o něm.
Jo, kadý má své preference. Nerudová mi na post prezidentky nesedí. Na druhou stranu, jestli vyhraje, můe jen překvapit Pavel má za sebou to co má, do jaké míry to byla aktivita jeho vlastní nebo jeho otce, to u asi nezjistíme. Nicméně rozumím jeho přesvědčení, e kdy něčemu věnoval celý svůj (tenkrát) ivot a neuměl si nic jiného představit, e jednodue v armádě zůstal. Pro někoho převlékač kabátů pro někoho oddanost povolání. Lékař také nemusí dát výpověď okamitě, kdy se změní vedení nemocnice, protoe je to v prvé řadě lékař. On byl v prvé řadě vojákem. Ale souhlasím, e toto je návnada, která mu můe skvěle zlomit vaz. Hodně lidí u má jasno. Mně by se tak líbil Hiler, kdyby měl v sobě kapku víc bojovnosti a odhodlání. Mám pocit, e se z něj za ty roky v senátu stala leklá ryba. Sice s dobrými názory, ale potřást si s ním rukou by jeden nechtěl. koda ho.
Není tady
Jj, vak jsem psala, e to, o čem píe, v armádě asi nevadí. Jene tady jde o něco jiného. A nejsem si jistá, jestli vůbec je dobré mít vojáka (tělem i duí, i kdy vyslouilého) v čele státu.
S tím Hilnerem je to jako s jedním mým sousedem. Celou dobu o něm nikdo nevěděl, ani na domovní schůze nechodil , ale kdy se blíily komunální volby, tak oil. Nikdy mu to teda nepomohlo. Natěstí.
Není tady
Kdy u jsme u té minulosti a návratů, tak teď byl na CNN Gazdík, který se vrátil na ministerstvo kolství jako poradce. Po pouhých třech měsících, kdy zpočátku tvrdil, e dotyčného R. vůbec nezná a nakonec to vlastně bylo úplně jinak. Říkala jsem si, e se vrátí, takoví lidé jsou pevně zaháčkováni, ale e to bude takhle brzo?
A on jetě dostaně prostor v TV.
Není tady
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
ale to je jen článek a papír snese hodně. To, co jsem psala o Pavlovi, vlastně říkám i sama sobě, nahlas přemýlím. Přemýlím, přemýlela jsem, toti i o něm.Jo, kadý má své preference. Nerudová mi na post prezidentky nesedí. Na druhou stranu, jestli vyhraje, můe jen překvapit
Pavel má za sebou to co má, do jaké míry to byla aktivita jeho vlastní nebo jeho otce, to u asi nezjistíme. Nicméně rozumím jeho přesvědčení, e kdy něčemu věnoval celý svůj (tenkrát) ivot a neuměl si nic jiného představit, e jednodue v armádě zůstal. Pro někoho převlékač kabátů pro někoho oddanost povolání. Lékař také nemusí dát výpověď okamitě, kdy se změní vedení nemocnice, protoe je to v prvé řadě lékař. On byl v prvé řadě vojákem. Ale souhlasím, e toto je návnada, která mu můe skvěle zlomit vaz. Hodně lidí u má jasno. Mně by se tak líbil Hiler, kdyby měl v sobě kapku víc bojovnosti a odhodlání. Mám pocit, e se z něj za ty roky v senátu stala leklá ryba. Sice s dobrými názory, ale potřást si s ním rukou by jeden nechtěl. koda ho.
Ale na tom by nebylo vůbec nic patného! Vojáků bylo! Jene on jako jeden z mála plhal za korýtkem, mladý člověk by bez patřičných zásluh nebyl na jeho místě... alespoň myslím. On musel být něčím víc (ve straně) ne vojákem.
K Hilerovi se zatím přikláním nejvíce, ale rozhodnutá nejsem vůbec, nemám favorita ádného... asi a debaty rozhodnou.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jj, vak jsem psala, e to, o čem píe, v armádě asi nevadí. Jene tady jde o něco jiného. A nejsem si jistá, jestli vůbec je dobré mít vojáka (tělem i duí, i kdy vyslouilého) v čele státu.
S tím Hilnerem je to jako s jedním mým sousedem. Celou dobu o něm nikdo nevěděl, ani na domovní schůze nechodil, ale kdy se blíily komunální volby, tak oil. Nikdy mu to teda nepomohlo. Natěstí.
Judyno a tohle je dalí zásadní věc, proč jeho ne. Já jsem přesvědčená, e to dobré není. Ale nesedí mi, třeba jsem jen zaujatá...
Není tady
V prvním kole budu volit Nerudovou. Nedělám si ádné rozbory ani studie kandidátů. Budu volit pocitově.
Tuto paní si přeji jako nai přítí prezidentku.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Ale na tom by nebylo vůbec nic patného! Vojáků bylo! Jene on jako jeden z mála plhal za korýtkem, mladý člověk by bez patřičných zásluh nebyl na jeho místě... alespoň myslím. On musel být něčím víc (ve straně) ne vojákem.
K Hilerovi se zatím přikláním nejvíce, ale rozhodnutá nejsem vůbec, nemám favorita ádného... asi a debaty rozhodnou.
Nevím, já mu u toho nesvítila. Co jsem ale pochytila u z dřívějích jeho (apolitických) rozhovorů, tak jeho otec byl velké zvíře v armádě i ve straně a Pavlovo dětství s ním nebylo zrovna idylické, rozuměj, e tvrdá vojna byla i doma. Take souhlasím s tebou, e svou kariéru si musel určitým způsobem "zaslouit". Jestli přes tatínka nebo svým vlastním přičiněním, kdo ví. Ale i vzhledem k tomu, co říkal ten jeho spoluák, viděla bych to na přímluvu z rodiny, protoe jeho přímí nadřízení z něj a tak paf nebyli Jestli systému i nějakou dobu věřil, nedivila bych se, vak v tom il celý svůj ivot a nic jiného neznal. Tohle neumím a vlastně ani nechci posuzovat. A stejně jako u Babie, ani u něj zrovna toto období nehodlám řeit. Rozumím tomu, e pro někoho je to podstatné, ale pro mě toto rozhodující není. A tvé antipatie naprosto chápu, mám to stejně s Nerudovou
U Pavla mi imponuje jeho přirozená autorita, orientace na cíl a konkrétní příklady, jak co řeit. A o to mi jde asi v současné chvíli nejvíc. Aby se na hrad dostal někdo, kdo si z té bandy hňupů nesedne na zádel, ale dokáe to taky organizovat, vést a nenechá se opít rohlíkem. Hiler má pro mě 2 ze tří.. tak kdyby jetě tu třetí doplnil.. budu mít i jasno
Není tady
Eva. napsal(a):
V prvním kole budu volit Nerudovou. Nedělám si ádné rozbory ani studie kandidátů. Budu volit pocitově.
Krásný důvod Myslím, e bez ohledu na cokoli, se člověk stejně ve finále rozhodne podle svých pocitů
Nejdůleitějí je jít k volbám.
Není tady
Tak vydrme s debatou do konce měsíce kdy má Bure oznámit, zda půjde prezidentovat nebo ne.
Není tady
Zeman jen doívá ve sklepě. Kandidáty na Hrad popsal expert jako velkou kouli
https://cnn.iprima.cz/sidlo-zeman-doziv … uli-191200
Není tady
Dobrá zpráva.
Počkám na důstojný ceremoniál. Hejtman zařadil Zemana k nejhorím prezidentům
Olomoucký hejtman Josef Suchánek (Piráti a STAN) se nezúčastní pátečního udílení státních vyznamenání na Praském hradě. Počkám, a bude tento ceremoniál skutečně důstojný. Tedy a bude na Praském hradě takový reprezentant naeho státu, který důstojnost tohoto ceremoniálu nebude ničit, oznámil Suchánek na sociálních sítích. Milo Zeman podle něj kodí zemi a patří k nejhorím českým prezidentům. Na slavnostní předávání ocenění v pátek nepřijdou i někteří dalí hejtmani, poslanci nebo rektoři...
https://echo24.cz/a/Sv9jR/zpravy-domaci … -prezident
Není tady
Eva. napsal(a):
Evo, ráda tě tu vidím! A má pravdu, nakonec to bude stejně o pocitech a sympatiích
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
K Hilerovi se zatím přikláním nejvíce, ale rozhodnutá nejsem vůbec, nemám favorita ádného... asi a debaty rozhodnou.Nevím, já mu u toho nesvítila. Co jsem ale pochytila u z dřívějích jeho (apolitických) rozhovorů, tak jeho otec byl velké zvíře v armádě i ve straně a Pavlovo dětství s ním nebylo zrovna idylické, rozuměj, e tvrdá vojna byla i doma. Take souhlasím s tebou, e svou kariéru si musel určitým způsobem "zaslouit". Jestli přes tatínka nebo svým vlastním přičiněním, kdo ví. Ale i vzhledem k tomu, co říkal ten jeho spoluák, viděla bych to na přímluvu z rodiny, protoe jeho přímí nadřízení z něj a tak paf nebyli
Jestli systému i nějakou dobu věřil, nedivila bych se, vak v tom il celý svůj ivot a nic jiného neznal. Tohle neumím a vlastně ani nechci posuzovat. A stejně jako u Babie, ani u něj zrovna toto období nehodlám řeit. Rozumím tomu, e pro někoho je to podstatné, ale pro mě toto rozhodující není. A tvé antipatie naprosto chápu, mám to stejně s Nerudovou
U Pavla mi imponuje jeho přirozená autorita, orientace na cíl a konkrétní příklady, jak co řeit. A o to mi jde asi v současné chvíli nejvíc. Aby se na hrad dostal někdo, kdo si z té bandy hňupů nesedne na zádel, ale dokáe to taky organizovat, vést a nenechá se opít rohlíkem. Hiler má pro mě 2 ze tří.. tak kdyby jetě tu třetí doplnil.. budu mít i jasno
Je fakt, e já toto nikdy neřeila. Take u toho Pavla to bude u mě nejspí velkou nesympatií k němu, kdy se pak stane, e mi u toho člověka vadí ve. To přiznávám.
Není tady
Eva. napsal(a):
Já taky. Tuto paní moc chci za nai prezidentku.............ale je nevýrazná.......je ena.............a je z Brna.
S těkým srdcem ji volit nebudu.
Není tady
BABISTÁN, ANEB BABIOVA SEBRANKA
ALEXANDER BABI - spolupracovník StB, krycí jméno Miki, bratr Andreje Babie;
LIBOR IROKÝ - přísluník StB, hodnost kapitán, č. 217340, dozorčí rada Agrofertu, nějaký čas předseda;
ALEXEJ BÍLEK - vysoká kola ÚV KSČ, vazby na StB, člen představenstva Agrofertu a v dalích statutárních orgánech firem Andreje Babie;
VILIBALD BÍLEK - registrován StB, číslo svazku 5687 a 31876, kryci jméno Richter a Villi, otec Alexeje Bílka;
HERMÍNA BÍLKOVÁ - krycí jméno Mona, č. svazku 688318, matka Alexeje Bílka;
FRANTIEK JANŮ - krycí jméno Fier, č. svazku 35389, představenstvo Agrofertu, zakládající člen;
ROMAN KARLUBÍK - krycí jméno Janovic, č. svazku 38838, člen představenstva Agrofertu a v dalích Babiových firmách;
JAN KADANÍK, otec Jiří Kadaník - spolupracovník StB, krycí jména Emil, Jirka a Zástupce, Jan členem představenstva Agrofertu;
JOSEF KUBŮ - krycí jméno Luňáček, pracovník I. správy SNB, agent StB ve Vídni, zakládající člen Agrofertu;
RADMILA KLESLOVÁ - přísluník StB, sluební číslo 2400361, členka ANO, pracuje pro firmy Babie;
FRANTIEK TELIČKA - spolupracovník StB, krycí jméno Terno, č. svazku 19733 a 125106, otec europoslance Teličky za ANO;
DRAGUTIN PELIKÁN - agent StB, krycí jméno Drastík, číslo svazku 13228, otec ministra Roberta Pelikána, člena ANO;
RICHARD BRABEC - agent StB, krycí jméno Soukup, č. svazku 651836, otec ministra Richarda Brabce, člena ANO;
ADRIANA KRNÁČOVÁ - členka ANO - matka Marie spolupracovník StB, otec Jan Gutleber - agent StB, svazek T1577;
IVAN SOUČEK - člen ANO, dosazen Babiem do firem MERO a ČEPRO, krycí jméno Suk, č. svazku 45086;
VLADIMÍR ZOUL - člen ANO, Babiem dosazen do státní tiskárny cenin, v záznamech VKR veden pod číslem 147110.
NADĚDA KROPÁČKOVÁ - Kratochvílová - Petrová, dosazena do funkce - éfredaktorka i Dnes, dcera Josefa Kropáčka- krycí jméno Křiík zvlátní záloha náčelníka Hlavní správy rozvědky 1. správa StB -č.sv.164466
Vypadá to tak, e v kadém kraji a městě je vytvořena struktura ANO 2011 tvořená z bývalých přísluníků a spolupracovníků StB a jejich rodinných přísluníků. Je jedno, jestli byl Babi estébák, ale daleko důleitějí je vysvětlit, proč se estébáky obklopuje
Není tady
Jakého kandidáta představí ANO, co myslíte? Podle současného dění tipuji, e Babi to nebude. Moná Havlíček?
Není tady
Kdo volil Ovara byl IDIOT.
Zeman za sebou nechává diplomaticky spálenou zemi. Svět mu nezapomněl
Končící prezident Milo Zeman zael ve své zahraniční politice a absurdně daleko. Léta klanění se Rusku a Číně mu svět nezapomněl. Dnes je Zeman izolován, velmoci čekají na jeho nástupce...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volb … ign=bottom
Není tady
Já si taky skoro myslím e Babi do toho nepůjde. A Havlíček mi moc sympatický není.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já si taky skoro myslím e Babi do toho nepůjde. A Havlíček mi moc sympatický není.
Mně se Havlíček líbí, teda moc o něm nevím , ale dosud se mi líbil ze vech moných debat... nicméně podle mého je zbytečné, aby někoho ANO posílalo, protoe kromě Babie anci nikdo jiný nemá...
Není tady