21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Neklepne, nečtu ,vá?
Není tady
Dobře dělá e to nečte. Tak si čti svoje levičácké.
Upravil(a) Petr100 (19. 7. 2022 18:37)
Není tady
Vládo spěchejte a přidejte k tomu lustrační povinnost pro volbu prezidenta!
Vnitro chce obnovit lustrační povinnost i pro ministry. Babi by u do vlády nemohl
https://echo24.cz/a/Sdcw6/lustracni-pov … R70T5zRnew
Není tady
Hele, ministr vnitra aby hlavně prolustroval také svojí stranu. Podívej, kdo se mu tam dostal.
PS: Babi zatím vede
Není tady
Kde to můu najít?
Není tady
Pro Buree je to pár kaček.
Reklama na Babiově chatě za tři sta mega? ádný problém!
https://plus.rozhlas.cz/petr-honzejk-re … em-8793703
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kde to můu najít?
Uaà!
Váně hledá???
Není tady
Jo, v něčem jiném ne ty, ty hledej v Rudém právu.
Není tady
Konečně. To bude platit ANOfert nebo Bure?
Úřady se chystají zpětně vymáhat milionové dotace pro Agrofert
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ur … mpaign=web
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kde to můu najít?
Nevím teď, jestli myslí ty průzkumy? Já to viděla ve zprávách... ale namátkou kdy se podívám na net:
"V zatím posledním volebním modelu agentury IPSOS ze začátku července se potvrzuje, e první kolo by vyhrál předseda hnutí ANO Andrej Babi (31,7 %) stíhaný bývalým generálem NATO Petrem Pavlem (23,8 %)."
https://www.e15.cz/prezidentske-volby/a … preference
Není tady
Leno důleité je kdo vyhraje druhé kolo. Doufám e k druhému kolu půjdou vichni normální lidé a Bure to prohraje.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Leno důleité je kdo vyhraje druhé kolo. Doufám e k druhému kolu půjdou vichni normální lidé a Bure to prohraje.
No hele, u Zemana to také málokdo čekal... já mám prostě furt tuení, e Babi vyhraje. Ale uvidíme!
Není tady
Buď v klidu, Bure druhé kolo nevyhraje.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Buď v klidu, Bure druhé kolo nevyhraje.
Petře, skoro bych se a s tebou vsadila!
Není tady
Tak kolik dá do sázecí pokladny?
Není tady
Bueri tak těch 100 milionů rychle vra nebo skončí v lochu!
Audit Babiova střetu Brusel ukončil, chce ale dalí informace. Čei musí napsat, a Agrofert vrátí dotace
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/an … DatpUJwQ2M
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pro mě je tedy mnohem důleitějí, aby to první kolo vyhrál někdo, koho chci (můu) volit ve druhém kole. Dám příklad, kdyby se ve druhém kole potkal Okamura s Babiem, který volič bude podle tebe normální?
Není tady
Palomita napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Pro mě je tedy mnohem důleitějí, aby to první kolo vyhrál někdo, koho chci (můu) volit ve druhém kole. Dám příklad, kdyby se ve druhém kole potkal Okamura s Babiem, který volič bude podle tebe normální?
Nebo Babi a Středula...............?
Bude to volba................koho nechci a podle toho budu volit..........ale aby se hlasy netřítíly a aby nakonec Nerudová, Pavel atd. nedostali dost hlasů, ale nepostoupili do druhého kola............nakonec budu volit toho.......asi Pavla........který bude nejpřijatelnějí a třeba ??!!! porazí Babie. Bohuel tomu moc nevěřím.
Jinak bych volila Nerudovou............ale ta je pro větinu nepřijatelná.............intelektuálka, neznámá a hlavně enská
Není tady
vera napsal(a):
Bude to volba................koho nechci a podle toho budu volit..........ale aby se hlasy netřítíly a aby nakonec Nerudová, Pavel atd. nedostali dost hlasů, ale nepostoupili do druhého kola............nakonec budu volit toho.......asi Pavla........který bude nejpřijatelnějí a třeba ??!!! porazí Babie. Bohuel tomu moc nevěřím.
Jinak bych volila Nerudovou............ale ta je pro větinu nepřijatelná.............intelektuálka, neznámá a hlavně enská
Právě.. to u se mi ve druhém kole stalo 2x, e nebylo z koho volit a "normální" jsem si nepřila ani v jednom případě. Letoní kandidáty jetě nemám nakoukané.. nechám se překvapit, s čím se kdo vytasí, a začne ta pravá mela
Není tady
taky to tak z dálky pozoruju a vyčkávám.......a vím, e budoucí prezident nebude můj favorit.......s tím bych se smířila....ale, aby to nebyl ten, koho vyloeně nechci.......
Není tady
Ovare zapla to. Má dobrý měsíční plat.
alobci předali kauzu peněz pro Zemanova advokáta protimafiánské centrále
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … Jz0OC7Eu2Q
Není tady
Ovare ty se elita národa. Vlastně JELITO NÁRODA.
Nic. Ticho. Ani slovo. Milo Zeman, který za několik stovek tisíc měsíčně velmi usilovně a plnohodnotně vykonává funkci prezidenta ČR, si zatím za uplynulé čtyři dny nenael chvíli na to, aby se vyjádřil k ohromnému poáru v Českém výcarsku. Udělal si ale chvíli na jinou pěknou akci. Seel se s lidmi z Českého svazu bojovníků za svobodu.
Známou proruskou partou vedenou konfidentem komunistické policie Jaroslavem Vodičkou. Informaci ze setkání zveřejnil mluvčí Zemana Jiří Ovčáček strohou: Prezident republiky Milo Zeman přijal ve středu dne 27. července 2022 na Praském hradě hrdiny bojů za svobodu a jejich blízké. Prezident republiky v průběhu setkání ocenil činnost Českého svazu bojovníků za svobodu a vyjádřil pobouření nad diskriminací této organizace...
https://www.forum24.cz/zeman-opet-ve-sv … a-svobodu/
Není tady
vera napsal(a):
taky to tak z dálky pozoruju a vyčkávám.......a vím, e budoucí prezident nebude můj favorit.......s tím bych se smířila....ale, aby to nebyl ten, koho vyloeně nechci.......
Ech co, smířím se s čímkoli. Vyjádřím svůj názor a e budu přehlasována větinou? To je princip demokracie. Kdy se rozhodovalo mezi Schwarzenbergem a Zemanem, váně jsem přemýlela, e nepůjdu volit, jak jsem byla zklamána volbou národa. Ale pak jsem si řekla, e radi volit a mít monost něco změnit, ne promrhat svůj hlas a pak jen slepě přijmout vůli ostatních. Takhle můu aspoň říct, e nesouhlasím, ale respektuji.. podzim bude zajímavý, u se těím
Není tady
Palomita napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Palomito, pravda Má nějakého favorita?
Není tady
vera napsal(a):
Palomita napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Nebo Babi a Středula...............?
vero, teď jsi mě trochu překvapila... Středulou (na toho slýchám teď kladné hlasy), naopak na Pavla a hlavně Nerudovou dost lidé nadávají. Já o nich popravdě moc nevím, budu muset něco zhruba načíst.
Není tady