3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahoj Evo.!
Není tady
Jé, Eva
Není tady
Petře, mluví tam o Mariupolu.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jé, Eva
No, ona přila, aby oznámila, e Mike umřel na kovid, a pak aby sprdla Serigalu.
Parádní "vstup", takový Majkovský... 🤡
Upravil(a) rina (7. 4. 2022 21:21)
Není tady
O Mikeovi u dávno víme...
Rino, nechtěla by ses dát k meteorologům? Často jim předpovědi nevyjdou, třeba bys to tam napravila.
Není tady
No vak jo. Já jsem se divila, jak vichni jásáte, e je po těch letech opět tady. Nevím vrabče, proč mě posílá k meteorologům, já nic nepředpovídala. Jen jsem konstatovala. Tobě u taky hráblo, nebo co?
Není tady
Serigala napsal(a):
Je třeba zbourat vechny domy protoe tam po válce vznikne sovětskyj sojuz.
7. dubna (Reuters) - Více ne 100 000 lidí musí být jetě naléhavě evakuováno z Mariupolu, řekl ve čtvrtek starosta Vadym Boichenko a popsal situaci v Ruskem obléhaném ukrajinském přístavním městě jako humanitární katastrofu.
"Zbývajících více ne 100 000 lidí se modlí za záchranu - je nutná úplná evakuace," řekl v národní televizi.
https://www.reuters.com/world/europe/ov … 022-04-07/
Není tady
Musela jsem reagovat, u jsem se nemohla dívat na to, jak Serigala nejenom na tomhle vlákně íří dezinformace.
Děkuji za pozdravy a také moc pozdravuji a přeji co nejhezčí dny, jak jen to jde v tomto těkém čase.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Serigala napsal(a):
Je třeba zbourat vechny domy protoe tam po válce vznikne sovětskyj sojuz.
7. dubna (Reuters) - Více ne 100 000 lidí musí být jetě naléhavě evakuováno z Mariupolu, řekl ve čtvrtek starosta Vadym Boichenko a popsal situaci v Ruskem obléhaném ukrajinském přístavním městě jako humanitární katastrofu.
"Zbývajících více ne 100 000 lidí se modlí za záchranu - je nutná úplná evakuace," řekl v národní televizi.
https://www.reuters.com/world/europe/ov … 022-04-07/
No nechtela bych byt ma jejich miste. !
Není tady
Eva. napsal(a):
Musela jsem reagovat, u jsem se nemohla dívat na to, jak Serigala nejenom na tomhle vlákně íří dezinformace.
Děkuji za pozdravy a také moc pozdravuji a přeji co nejhezčí dny, jak jen to jde v tomto těkém čase.
Kdyz musis tak musis. Asi te to tlacilo .
Ty taky neroznasej dezinformace o tom cemu ja ohledne valky verim!
Nic nevis a lzes.
Petr to pochopil jinak zda se protoze co? Neni zaujaty?
Myslim ze tak.
Není tady
Nejsem zaujatý, agent KGB Putin, válečný zločinec, do Haagu a stovky jeho kompliců také.
Kdo jsou velitelé masakrů: ruský "řezník z Mariupolu" odhalil krutost na nahrávce
Vradění civilistů v Buči a krvavé obléhání strategického přístavu Mariupol. Utrpení Ukrajinců v těchto dvou městech mají na svědomí elitní rutí velitelé, jednomu z nich loni poehnal pravoslavný kněz. Dalí v odposleích odhalil svou krutost.
Kdy ukrajinské jednotky opět získaly kontrolu nad městem Buča nedaleko Kyjeva, naly masové hroby, zabité civilisty se svázanýma rukama, těla se stopami po mučení a sexuálním násilí. Ukrajinské úřady uvádí, e zde ruské jednotky zavradily nejméně 340 nevinných lidí.
Za masakr v Buči, který prezident Volodymyr Zelenskyj označil jako genocidu, je podle ukrajinské skupiny InformNapalm zodpovědný podplukovník Azatbek Omurbekov, velitel 64. motorizované brigády. Jeho identitu dobrovolníci odhalili z veřejných zdrojů. Spolu s jeho fotografií a jménem zveřejnili také jeho adresu, e-mail a telefonní číslo...
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/re … n=Aktualne
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jé, Eva
Parádní "vstup", takový Majkovský... 🤡
No, měla jsem dojem, e tohle je předpověď.
Není tady
rina napsal(a):
No vak jo. Já jsem se divila, jak vichni jásáte, e je po těch letech opět tady. Nevím vrabče, proč mě posílá k meteorologům, já nic nepředpovídala. Jen jsem konstatovala. Tobě u taky hráblo, nebo co?
Dovolila jsem si Evu. sluně pozdravit. Snad to tu není zakázáno.
Hráblo? U dávno!
Není tady
vrabčák napsal(a):
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jé, Eva
Parádní "vstup", takový Majkovský... 🤡No, měla jsem dojem, e tohle je předpověď.
Ba ne, to byla jen vzpomínka.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Hráblo? U dávno!
Jasně e není.
A e ti u dávno hráblo, tak to neberu. Jenom si občas sedí na káblu, promiň, Vrabče 🤪
Není tady
Petr100 napsal(a):
Nejsem zaujatý, agent KGB Putin, válečný zločinec, do Haagu a stovky jeho kompliců také.
Kdo není zaujatý, ty? Anebo ti dalí? 🤪
Není tady
rina napsal(a):
e je po těch letech opět tady.
Po letech? A s takovou potřebou.
Není tady
A proč ne? Měla potřebu se vyjádřit, tak to udělala. To je naprosto v pořádku.
Není tady
Judyna napsal(a):
No ano, stejně tak je v pořádku jak se k tomu vyjadřuju já zpětně .Mám chu se k takové potřebě vyjádřit ,tak co mi na to řekne teď Judy?
Je to taky v pořadku? Ne? Ano?
Upravil(a) Serigala (8. 4. 2022 21:58)
Není tady
Serigala napsal(a):
Judyna napsal(a):
No ano, stejně tak je v pořádku jak se k tomu vyjadřuju já zpětně .Mám chu se k takové potřebě vyjádřit ,tak co mi na to řekne teď Judy?
Je to taky v pořadku? Ne? Ano?
...e je zvlátní, e má potřebu vyjádřit se k tomu faktu, e někdo něco napsal. .... Jsi přece na diskuzi.
Není tady
rina napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Hráblo? U dávno!Jasně e není.
A e ti u dávno hráblo, tak to neberu. Jenom si občas sedí na káblu, promiň, Vrabče 🤪
To je nutnost. Aby ti bystřejí vynikli.
Není tady
Není tady
Z hnusáka Putina a jeho klanu je mi patně od aludku.
Kam jsme se to jen dostali?
Po celé dějiny lidstva pořád to samé: Mnozí jsou přesvědčeni, e mají právo brát druhým ivoty, i kdy jsou neopakovatelné.
A dneska na tom nádraí nápis "PRO DĚTI".................................
Není tady
Ačkoli válka jetě nějaký čas potrvá, myslím e Putin u ji prohrál. Kyjev nedobyl, a teď návtěva Leyenové a její příslib vstupu do EU (zjednodueně řečeno). To musel Putin vzteky překousnout klávesnici.
Jen je hrozné, e ne to úplně vzdá, vyřádí se dál na civilistech.
Není tady
ilerko a Tomane máte dalí průser. ilerko boj se, parlament tě v klidu vydá k trestnímu stíhání tak jako Buree.
Policie si vyádala dokumenty ministerstva financí z dob ministrů ANO
Bývalá ministryně financí a nyní předsedkyně poslaneckého klubu ANO Alena Schillerová Deníku N řekla, e se policie zajímá o zakázky z doby před jejím nástupem do funkce. Předchozí ministři financí z ANO - Andrej Babi a Ivan Pilný - na dotazy podle serveru nereagovali...
https://zpravy.tiscali.cz/policie-si-vy … ano-532401
Není tady