6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Preehlila som si omylom bankomatovú kartu.... a neodporúčam . V banke to vyrieili nakoniec dos rýchlo, ale stálo mato 10 eur a nervy.
Není tady
Seli, hlavně e to rychle vyřeili.
Není tady
Kdysi jsem manelovi vyprala (na vyvářku - 90 %) s bundou i občanku...Zbyly z ní jen ty červené desky
Není tady
Soleil, z jakého materiálu byla bunda, e jsi ji tam vrhla na 90 °? Divím se, e se ty desky nerozloily.
Není tady
Bílý manchester Rozloilo se ve, kromě těch desek Teda ta bunda zůstala celá, rozloily se ale vechny stránky v občance...
Upravil(a) Soleil (9. 11. 2019 17:50)
Není tady
Děkuju. Dnení bílý manchester by se nejspí rozloil taky.
Není tady
V obyvaku koukali na video v roce 1992 muj byvaly manzel a muj bracha.Ja sla do susarny pro osusku,chtela jsem koupat deti.Ani jeden nereagoval na me,ze jdu pryc,ze je treba ohlidat rok a pul stareho kluka,aby neskocil do postylky sve asi 2 mesicni sestricce coz rad delal.Vzala jsem postylku s dcerou a prestehova jsem ji do kuchyne.Je i se synem jsem zamkla v obyvaku a v klidu jsem odesla na 5 minut.Bohuzel jsem si pri zabouchnuti dveri nevsimla,ze jsou v zamku klice.Takze jsem se domu nedostala,oni zamceny a dcera zacala brecet v kuchyni.Dvere v obyvaku vyrazit nesli,bylo otvirani na druhou stranu.Zoufala situace,dcera brecela a ja silela.Cela akce trvala asi hodinu.Soused se snazil vytuknout hrebikem klic se zamku,moc mu to neslo.Nakonec se to podarilo.Dodnes na to nejde zapomenout
Není tady
Uffff, tak to u končí sranda...
Není tady