Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 10. 9. 2019 8:52

Pacnerka
♥------

Nákup dluhopisů?

Ahoj, našetřila jsem si něco málo financí a ráda bych je investovala. Pročítala jsem si k tomu věci a přijde mi, že by se pro mě mohl hodit nákup dluhopisů. Není to na moc dlouhou dobu a úroky se nabízí i kolem 10%, což by mi přišlo pro začátek tak akorát. Ale teď jsem se zase na webu Rizikovedluhopisy.cz dočetla spoustu rad o tom, že právě velké výnosy můžou značit rizikovou firmu a mohla bych naletět podvodníkům. Jsem z toho už jelen, nechci se hned radit s partnerem, chci aby to byla taková moje malá zkouška jak zvládnu rozmnožit peníze, není to nic co by ohrozilo naši existenci. Snad mě chápete. smile Máte někdo zkušenost s nákupem dluhopisů, s uvedeným webem a můžete mi poradit? Nebo je jiná cesta investic lepší? Děkuji a přeji hezký den

Není tady

#2 25. 12. 2019 18:07

Kenandra
♥------

Re: Nákup dluhopisů?

Ahoj,

cesta investic samozřejmě může být lepší i jinak. Ono hrozně záleží co od investice očekáváš. Aby ti někdo mohl poradit, tak bychom potřebovali mnohem víc dopodrobna znát tvoji situaci. Každopádně nic nepokazíš studiem.

https://finex.cz/ministerstvo-financi-z … y-neklesa/ nebo https://zpravy.aktualne.cz/finance/do-p … f6b220ee8/ oboje teď velmi aktuální a vidíš, že jsou stále v kurzu evidentně smile.

Není tady

#3 25. 12. 2019 20:01

normální chlap
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nákup dluhopisů?

Deset procent p.a. (a ještě krátkodobě big_smile) je prostě moc smile Je to podezřelé, podezřelé, podezřelé smile Normální výnos je třeba tak 1.25 % p.a. Trochu lepší jsou investiční fondy, ale tam potřebuješ aspoň milión (spíš víc), aby tě banka neodrbala na transakčních poplatcích.

Upravil(a) normální chlap (25. 12. 2019 20:03)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí