18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jakou máte zkuenost s dobrotkama a konzervama pro pejsky? Mám labradora a nemůu do něj dostat nic na odčervení nebo občas práek proti klíatům atd... tak si říkám, e s pamlskem by to třeba slupl... Můete mi doporučit něco kvalitního, prosím?
Není tady
Mám! Mnohaletou s obyčejným godhaj salámem, do minimální kostičky jsem nacpala cokoliv, zvířata to vdycky "zchlamstly", ale klidně si tu následující reklamu sem hoď, třeba ti na ni někdo klikne.
Upravil(a) rina (9. 9. 2019 13:22)
Není tady
Děkuji za reakci rina, bohuel má můj Basti citlivé zaívání a po lidským salánu se mi potentí
Není tady
Lepí se "potentit", ne nechat se serat červama, blechama, či klíaty, ne?
Není tady
a co tak zajít do prodejny se psím rádlem ? e by tam NEMĚLI to co hledá tady ?
Není tady
ahoj Kika9, jak u tu padl nápad salám, tak k tomu se určitě přikláním Jen bych dávala určitě psí např. Brit Premium Sausage. Je to 95% maso s droby bez kontervantů, po tom se ti nepo.... a taky jsi chtěla doporučení na konzervu. Já dávám Brit Mono Protein, protoe je to jen jeden druh masa a dobrý pro pejsky s citlivým zaíváním, bez lepku, soji a GMO. Naí kolii to sedí a to je alergik.
Není tady
Stranska, děkuji za ochotu a za doporučení. U jsem to objednala, tak jsem zvědavá, jak si Basti pochutná Mám 6-ti týdenní miminko a lítat po obchodech teď vůbec nezvládám.
Není tady