6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přesně tak. Uhájit si vlastní domácnost, ostatní, to není na ní.
Jiné řeení fakt není.
Není tady
Ta u nepřijde, nikdo ji nedal návod na vytípání sestry ze společných prostor.
A pročto, to evidentně není schopna pochopit.
Není tady
rina napsal(a):
Nedivím se, e nepřijde. Podobným stylem se odsud vytípalo tolik lidí, kteří sem přili
Není tady
Podívala jsem se na některá témata, která ADFka zaloila dřív - ona u během prvního těhotenství cítila nechu k větím kontaktům s větinou lidí. A pokud je někdo někde pečený vařený (myslím sestru) a navíc si ADFka připadá vyuívaná a zneuívaná, tak jí to vadí víc, ne normálně. Nedivím se jí a chápu, e se cítí emočně patně, "rozpadle". Ona je teď konec konců v jiném stavu. Rychlé soudy ad hominem nejsou nikdy dobré (a na pár akčních výjimek).
Není tady
Souhlasím s Barčou.
Není tady
Pokud ty "rychlé soudy" byly směřovány na mě, nesoudila jsem rychle. Ptala jsem se jí na okolnosti, ona reagovala podráděně nebo vůbec.
Do "centra dění" se nastěhovala dobrovolně a při její dlouhodobé nechuti setkávat se se sestrou "saní", vagrem "asociálem" a jejich "otravnými dětmi", neuváeně. Očekávala snad, e maminka s hlídáním vnoučat a kontakty se starí dcerou přestane?
Vak zde mnozí z vás přiznali, e bylo lepí, aby s rodinou byla někde mimo příbuzných, kteří ji obtěují.
Nemá za stávajících okolností právo sestru vyhánět, ani v tom očekávat podporu "maminky bez vlastních názorů a lehce manipulovatelnou". To je přinejmením velmi dětinské a sobecké.
Upravil(a) rina (21. 8. 2019 8:48)
Není tady
rina napsal(a):
A někteří tady taky ne.
Není tady
Barča napsal(a):
Podívala jsem se na některá témata, která ADFka zaloila dřív - ona u během prvního těhotenství cítila nechu k větím kontaktům s větinou lidí. A pokud je někdo někde pečený vařený (myslím sestru) a navíc si ADFka připadá vyuívaná a zneuívaná, tak jí to vadí víc, ne normálně. Nedivím se jí a chápu, e se cítí emočně patně, "rozpadle". Ona je teď konec konců v jiném stavu. Rychlé soudy ad hominem nejsou nikdy dobré (a na pár akčních výjimek).
Ja ju určite chápem, ale rovnako určite nemám pre ňu rieenie - a asi ani nikto iný, s výnimkou jej mamy, ktorej by som sa ale divila, keby siahla po rieení podža ADFkinej chuti....
Není tady
rina napsal(a):
Pokud ty "rychlé soudy" byly směřovány na mě, nesoudila jsem rychle. Ptala jsem se jí na okolnosti, ona reagovala podráděně nebo vůbec.
Nemá za stávajících okolností právo sestru vyhánět, ani v tom očekávat podporu "maminky bez vlastních názorů a lehce manipulovatelnou". To je přinejmením velmi dětinské a sobecké.
Nebylo to na tebe, spí jsem poznamenávala k sobě. Bylo mi to vechno rychle jasné. A pak mi dolo, e kdo jsem já, abych soudila (= parafráze pana papee). e jsem kritizovala člověka, o kterém nic nevím. Vyjadřovala jsem se k člověku, ne k věci.
Není tady
Omlouvy - napsala jsem sem omylem příspěvek k jinému tématu.
Upravil(a) Barča (25. 8. 2019 16:38)
Není tady
Vypadá to, e pro vás to sice bylo řeení s bydlením, ale pro ostatní zase pohodlnost. Mají tam v podstatě jen dílnu, ale správce baráku, zahrady, poitků, bazénu, apod. děláte vy, kdy tam bydlíte, a oni vichni se nemusí o nic starat, ale mohou to vechno vyuívat.
Začala bych se v první fázi dekovat alespoň o víkendech pryč, aby bylo jasně patrné, e mi to vadí. Prostě bych si párkrát zařídila nějaký výlet, pobyt, a v pátek odpoledne, a tam začne vřava a vichni se sejdou, bych se sebrala, a odjela. Na dotaz, jestli se jim vyhýbám, který by dřív nebo později přiel, bych odpověděla "Ano, protoe potřebuji trochu klidu a soukromí a to tady o víkendu nikdy nemám". A počkala bych, co se bude dít. Třeba nic, tak by bylo třeba vymyslet plán B, ale třeba něco jo, a to by se vidělo potom.
Není tady
Není tady