6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rada bych se optala zkusenejsich. Mame pronajaty pozemek na kterem jsme se souhlasem majitele postavili nasi chatku. V pachtovni smlouve k pozemku mame ze ho nesmime dal pronajimat. My chceme kratkodobe pronajimat chatku. Musime k tomu mit souhlas majitele pozemku? Dekuji
Upravil(a) Tulipánka (9. 8. 2019 15:20)
Není tady
ten nájemce chatky ale přece bude muset UŽÍVAT , tj. pohybovat se -- i po pozemku, ne? čímž porušíte zákaz majitele ...
Není tady
Samozřejmě. Proč se s ním nezkusíte domluvit?
Není tady
Tulipánka napsal(a):
...V pachtovni smlouve k pozemku mame ze ho nesmime dal pronajimat. My chceme kratkodobe pronajimat chatku. Musime k tomu mit souhlas majitele pozemku? Dekuji
No z nějakého důvodu to do smlouvy dal. (Asi abyste na tom nemohli "rejžovat")
Tak fakt, proč se ho nezeptáte, jak říká Erem?
Není tady
Jinak já o pachtovni smlouvě tady četla prvně, tak jsem vyzvídala u p. Googla, a připadá mi Tulipánčin problém závažnější než na řešení v BB...
Není tady