6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rino, díky za pusu. U jsem dlouho ádnou nedostala.
S malými i větími Vietnamci mám hodně dobrý zkuenosti. Větinou jsou sluný, přátelský, pracovitý, zodpovědný... Často nadaný na matiku. Ovem Číňani, to jsou větinou lenoi...
Není tady
Číňany neznám, ale vzhledem k tomu e jsem svého vnuka nyní umisovala do Z, vyslechla jsem si pár příběhů o Vietnamcích, Ukrajincích, Číňanech a pod.
Vechny jsou velmi podobné. Co chtějí rodiče, toho docílej. Obzvlá, jestli si tu českou chůvu/babičku pořídili.
Není tady
Nocturmas napsal(a):
1) Kdyby sis mohla vybrat ze vech lidí na světě, s kým bys nejraději la na večeři? A proč?
2) Chtěla bys být slavná? A kvůli čemu?
3) Jaká je tvá nejhorí vlastnost?
1. S rodičema. Táta umřel příli brzo a s mámou jsem si celý ivot moc nerozuměla.
2. Ne. K čemu to?
3. Sebelítost.
1. Máte někdy pocit e pro únavu nevnímáte podněty, které by vás jinak uvedly do střehu? (Podezřelé zvuky, dětský pláč, hučení v uích/mravenčení/husí kůe, zvuk výtahu a pod. - bezdůvodně )To vecko jakoby přichází z dálky a vás to "nerozhází"?
2. Jaký máte pocit, kdy máte v ruce hodně peněz?
3. Máte potřebu napravit věci, které jste v minulosti zpackali?
Není tady
2x
Upravil(a) rina (11. 8. 2019 1:25)
Není tady
rina napsal(a):
Nocturmas napsal(a):
1) Kdyby sis mohla vybrat ze vech lidí na světě, s kým bys nejraději la na večeři? A proč?
2) Chtěla bys být slavná? A kvůli čemu?
3) Jaká je tvá nejhorí vlastnost?1. S rodičema. Táta umřel příli brzo a s mámou jsem si celý ivot moc nerozuměla.
2. Ne. K čemu to?
3. Sebelítost.
1. Máte někdy pocit e pro únavu nevnímáte podněty, které by vás jinak uvedly do střehu? (Podezřelé zvuky, dětský pláč, hučení v uích/mravenčení/husí kůe, zvuk výtahu a pod. - bezdůvodně )To vecko jakoby přichází z dálky a vás to "nerozhází"?
2. Jaký máte pocit, kdy máte v ruce hodně peněz?
3. Máte potřebu napravit věci, které jste v minulosti zpackali?
1-mam ten pocit,nekdy jsem unavou doslova laxni
2-Co je hodne penez??Pro kazdeho to znamena neco jineho.Asi jsem nikdy nedrzela v ruce vic jak 20 tisic.
3-urcite ano,ale uz je asi pozde
Není tady
1-litujete neceho v zivote ?
2-verite na neco,nekoho,ze nas nekdo tam nahore chrani ?
3-kdyby jste dostali milion,ale nesmeli by jste ho pouzit pro svou potrebu kam by jste ho dali ?
Upravil(a) eremuruss (10. 8. 2019 21:06)
Není tady
eremuruss napsal(a):
1-litujete neceho v zivote ?
2-verite na neco,nekoho,ze nas nekdo tam nahore chrani ?
3-kdyby jste dostali milion,ale nesmeli by jste ho pouzit pro svou potrebu kam by jste ho dali ?
1. Ano. A vrátit to nejde.
2. Ne.
3. Dětem.
1. Jakou máte představu o konci světa?
2. Co je podle vás těstí?
3. Ocitli jste se někdy v ohroení ivota?
Není tady
1. V neustálé touze dokazovat "kdo ho má větího" způsobíme nějakou katastrofu, kterou planeta nepřeije. Zůstane jen umělá inteligence. A i ta se moná přestěhuje. Nebo vlastní blbbostí způsobíme takový blackout, e nepřeijeme my, jeliko to u nebudeme umět. Myslím my jako "vyspělá" civilizace. Lidi v pralesech to nepocítí.
2. Obyčejných a přesto tak důleitých věcí si obyčejně neváíme nebo zjistíme jejich důleitost a poté. Jinak těstí je prchavý okamik.
3. Ano. ale v té chvíli jsem si to neuvědomila.
1. Dokázali byste třeba rok ít na pustém ostrově za předpokladu, e byste měli prostředky k ivobytí?
2. Jaká lidská vlastnost je podle Tebe důleitá a proč?
3. Věří tomu, e nae chování můe být ovlvněno nějakými mikrooorgnismy?
Není tady
Judyna napsal(a):
.
1. Dokázali byste třeba rok ít na pustém ostrově za předpokladu, e byste měli prostředky k ivobytí?
1. Věřím, e jo.
2. Schopnost naslouchat druhým. Podle mne na tom hodně závisí kvalita vztahů.
3. Trochu asi jo.
1. Jaké vlastnosti si nejvíc cení u svého přítele (v původním slova smyslu), kamaráda?
2. Která (-é) vlastnost (-i) ti nejvíc vadí (-ly) u tvého partnera?
3. Které vlastnosti tě překvapují u zvířat a člověku naopak chybějí?
Není tady
Judyna napsal(a):
1. Ano. Často o tom sním.
2. Pokora. Pokorný člověk má i jiné důleité vlastnosti, jako např. soucit, ochotu pomoci jinému, umění naslouchat atd. koda, e dnes se to u moc nenosí.
3. Ano. Věřím třeba na chemtrails a pod. Často je vidím na obloze.
1. Zaili jste platonickou lásku? Byla/nebyla opětována?
2. Co si myslíte o UFO, paranormálních jevech či nadpřirozených bytostech?
3. Stává se vám, e intenzivně přemýlíte nad osudy jiných lidí?
Není tady
Nocturmas napsal(a):
1) Kdybys věděla, e za rok náhle zemře, změnila bys něco na svém ivotě?
2) Kolik jsi za svůj ivot milovala muů? (nemyslím počet vech partnerů, ale jen těch ke kterým jsi cítila něco silnějího).
3) Proč chodí na babinet?
1. Ano. Překonala bych lenost a začala "makat".
2. Jednoho.
3. Super pokecáníčko. Přemýlení o povahách a reakcích uivatelů.
1. Má něco, čeho musí bezpodmínečně dosáhnout?
2. Jak to má s dárkama, radi dává nebo přijímá?
3. Já si tady dnes povídám sama sebou. Pomůe mi? (Jednou za studentských let jsem v lavici na hodině chemie na střední kole viděla vyrytý nápis: Jsem těhotná, co mám dělat? Někdo tam dopsal: Pomůu ti. Přiznám dobrovolně otcovství...) Hezké. Doufám e se ti dva spolu dohodli.
Není tady
rina napsal(a):
1) Ano, dvakrát a opětována nebyla, protoe jsem to ani jedné neřekl, vedly v té době tak rozdílné ivoty oproti tomu mému, e jsem si na to tenkrát netroufl.
2) Rád bych věřil, e něco takového existuje, ale bohuel jsem jetě nic nevysvětlitelného neviděl nebo nezail a vekeré záhady, které mě doposud zajímaly se nakonec ukázaly jako podvrh, take jsem čím dál více skeptický. Dokonce si říkám, jestli nakonec nejsme ve vesmíru úplně sami.
3) Ano, docela často.
rina napsal(a):
1. Má něco, čeho musí bezpodmínečně dosáhnout?
2. Jak to má s dárkama, radi dává nebo přijímá?
3. Já si tady dnes povídám sama sebou. Pomůe mi? (Jednou za studentských let jsem v lavici na hodině chemie na střední kole viděla vyrytý nápis: Jsem těhotná, co mám dělat? Někdo tam dopsal: Pomůu ti. Přiznám dobrovolně otcovství...) Hezké. Doufám e se ti dva spolu dohodli.
1) Chci být naprosto finančně samostatný a nechci u pro nikoho pracovat.
2) Kdy vymyslím nějaký pěkný dárek, tak raději dávám. Ale kdy mě nic nenapadá, tak se z vymýlení dárků pro mě stává tortura a to bych se na to nejraději kolikrát vybodl (typicky Vánoce a milion příbuzných, přátel atd...). Dárky ale samozřejmě dostávám rád.
3) Dnes jsem taky řeil existenční problém, jel jsem nakupovat a zapomněl jsem si doma platební kartu, take jsem strávil den v Ostravě se 150 korunami v hotovosti.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Kdyby se z tebe na měsíc stal mu, co by jsi prováděla, nebo zkouela?
2) Co ráda pije, kdy jde na oslavu/párty/xxx?
3) Jak se ti měnil s "růstem" tvůj hudební vkus?
Není tady
Nocturmas napsal(a):
3) Jak se ti měnil s "růstem" tvůj hudební vkus?
ad 1 - Hezká otázka No jasně, e mě první napadne sex To by mě zajímalo, jaké to je, jak to chlapi proívají. Ale popravdě dalí věc mě nenapadá. Asi bych po vzoru hodně pánů ten měsíc nic nedělala a přila domů z práce a válela se na gauči a ena a se stará. To by byla měsíční dovolená!
ad 2 - Já moc nepiju. Kdy je oslava narozenin, tak si něco dám, ale stačí mi 1 sklenička a mám dost. Chutná mi Jack Daniels a Jim Beam třeňový - whisky si dám nejčastěji. Potom můu jetě takové věci jako Baileys, Portské víno, Magistr vlaský ořech.
ad 3 - Ani moc neměnil. Nemám úplně vyhraněný styl, buď se mi písnička líbí anebo ne. Líbí se mi i zahraniční, ale moje srdckovky jsou spíe české - Tomá Klus, Michal David, Kabáti a dalí.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Kdyby se z tebe na měsíc stal mu (nebo opačně ena), co bys chtěl/a zkusit? (musím opakovat tak hezkou otázku)
2. Kniha, která tě zasáhla, je tvá srdcovka (můe být více).
3. Film, který tě zasáhl, je tvá srdcovka (můe být více).
Není tady
Nocturmas napsal(a):
1) Chci být naprosto finančně samostatný a nechci u pro nikoho pracovat.
Hodně dobrý plán a moc ti fandím! To by byl i můj sen, ale nějak na to nemám . Nevím, co bych dělala, nic výjimečného neumím. Teď jsem zrovna četla super knihu "Bohatý táta, chudý táta" - fakt dobrá.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Nocturmas napsal(a):
3) Jak se ti měnil s "růstem" tvůj hudební vkus?ad 1 - Hezká otázka No jasně, e mě první napadne sex To by mě zajímalo, jaké to je, jak to chlapi proívají. Ale popravdě dalí věc mě nenapadá. Asi bych po vzoru hodně pánů ten měsíc nic nedělala a přila domů z práce a válela se na gauči a ena a se stará. To by byla měsíční dovolená!
ad 2 - Já moc nepiju. Kdy je oslava narozenin, tak si něco dám, ale stačí mi 1 sklenička a mám dost. Chutná mi Jack Daniels a Jim Beam třeňový - whisky si dám nejčastěji. Potom můu jetě takové věci jako Baileys, Portské víno, Magistr vlaský ořech.
ad 3 - Ani moc neměnil. Nemám úplně vyhraněný styl, buď se mi písnička líbí anebo ne. Líbí se mi i zahraniční, ale moje srdckovky jsou spíe české - Tomá Klus, Michal David, Kabáti a dalí.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Kdyby se z tebe na měsíc stal mu (nebo opačně ena), co bys chtěl/a zkusit? (musím opakovat tak hezkou otázku)
1.sedet,klabosit s chlapama na pive a nic neresit
2.knihy Vlasty Javoricke
3.psi poslani
Není tady
LENNNA napsal(a):
ad 1 - Hezká otázka No jasně, e mě první napadne sex To by mě zajímalo, jaké to je, jak to chlapi proívají. Ale popravdě dalí věc mě nenapadá. Asi bych po vzoru hodně pánů ten měsíc nic nedělala a přila domů z práce a válela se na gauči a ena a se stará. To by byla měsíční dovolená!
.
V téhle souvislosti mě napadá (a těď mluvím ke vem enám zde), jak by jste jako mu postupovaly, aby jste dostaly jinou slečnu do postele ideálně jetě v ten samý den, co jste jí poznaly (ani by jste si jí museli kupovat nebo nějak uplácet). Jak by jste postupovaly a na co se zaměřovaly. Podle mě by ena v muském těle musela mít velkou převahu.
LENNNA napsal(a):
1) To by byla jízda, "chudáci" chlapi, kterým bych zkříila cestu. Rozjela bych s nimi hru, jestli se jim mě podaří dostat do postele dříve, ne se já dotknu dna jejich peněenky a jetě stylem, e by se jim to nejenom líbilo, ale nic jiného by si ani nepřáli.
2) Malý Princ, Egypan Sinuhet, a taky Otec Goriot (tím, e to byla první kniha z povinné četby, kterou jsem se nelibě pustil číst, a nakonec mě příjemně překvapila. Hlavně část popisující ivotní cestu Evena Rastignaca, to mě jako mladíka
inspiroval, hodně jsem se v něm tenkrát vzhlédl.) I kdy to byla jinak smutná kníka.
3) Amelie z Montmartru, A.I. Umělá inteligence a Jezero Smrti (Sice to je horor, ale jetě ádný jiný film ve mně nevyvolal takový pocit beznaděje.)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Baví tě zařizovat "domov"? Má svůj styl, kterého se drí nebo kupuje to, co se ti líbí?
2) Je něco, o čem ví, e tě bude pronásledovat jetě dlouho?
3) Čím ti kdo v ivotě udělal největí radost?
Není tady
Nocturmas napsal(a):
V téhle souvislosti mě napadá (a těď mluvím ke vem enám zde), jak by jste jako mu postupovaly, aby jste dostaly jinou slečnu do postele ideálně jetě v ten samý den, co jste jí poznaly (ani by jste si jí museli kupovat nebo nějak uplácet). Jak by jste postupovaly a na co se zaměřovaly. Podle mě by ena v muském těle musela mít velkou převahu.
Já nijak, protoe něco takového neumím. Take kdyby se to stalo, měla jsem tu chvíli na zkouku, tak bych si asi zaplatila profesionálku. Jinak mám pocit, e bych nesbalila vůbec nikoho a zkusila prd
Není tady
Nocturmas napsal(a):
1) To by byla jízda, "chudáci" chlapi, kterým bych zkříila cestu. Rozjela bych s nimi hru, jestli se jim mě podaří dostat do postele dříve, ne se já dotknu dna jejich peněenky a jetě stylem, e by se jim to nejenom líbilo, ale nic jiného by si ani nepřáli.
No počkej, ale to automaticky předpokládá, e by ses stal hezkou enou. Co kdyby ses stal oklivou nebo plnotíhlou enou nebo stydlivkou?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Nocturmas napsal(a):
1) To by byla jízda, "chudáci" chlapi, ...
No počkej, ale to automaticky předpokládá, e by ses stal...
Taky jsem se nad tím zamýlela.
Jene vzhledem k tomu e eny jsou z Venue a mui z Marsu, měli/y bychom i vechny opačné vlastnosti?
Teda mě by nenapadlo lákat baby rovnou do postele, ale spí vyuít svoji muskou sílu na zmlácení někoho, či v posledních chvílích před proměnou na vykradení banky (po návratu by mě nikdo nepoznal... Ach moje vysněné melounky ...)
Chápu reakci Lenny, e by byla zvědavá na sex z druhé strany, ale myslím e kdyby na tu proměnu mělo opravdu dojít, e by priority rychle změnila na něco "uitečnějího".
Není tady
Z toho jde a strach, ena s muským tělem a hned by tekla krev. Koukám, e kadé pohlaví opravdu zpracovává jinou sadu problému k řeení
LENNNA napsal(a):
No počkej, ale to automaticky předpokládá, e by ses stal hezkou enou. Co kdyby ses stal oklivou nebo plnotíhlou enou nebo stydlivkou?
Mohl jsem to upřesnit. Mylně jsem předpokládal, e bude automaticky pochopeno jako atraktivní mu/ena nebo přinejmením na stejné úrovni k Vám. Jinak bych rovnou napsal, co by jste dělaly měsíc jako bezdomovec
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
3. Věří tomu, e nae chování můe být ovlvněno nějakými mikrooorgnismy?1. Ano. Často o tom sním.
2. Pokora. Pokorný člověk má i jiné důleité vlastnosti, jako např. soucit, ochotu pomoci jinému, umění naslouchat atd. koda, e dnes se to u moc nenosí.
3. Ano. Věřím třeba na chemtrails a pod. Často je vidím na obloze.
1.Platonickou lasku jsem zazila a po par letech byla opetovana
2.neverim na ne
3.Ano,velmi casto
Není tady
Erem, odpovídá, a nedává otázky
Není tady
Nocturmas napsal(a):
Z toho jde a strach, ena s muským tělem a hned by tekla krev. Koukám, e kadé pohlaví opravdu zpracovává jinou sadu problému k řeení
LENNNA napsal(a):
Mohl jsem to upřesnit. Mylně jsem předpokládal, e bude automaticky pochopeno jako atraktivní mu/ena nebo přinejmením na stejné úrovni k Vám. Jinak bych rovnou napsal, co by jste dělaly měsíc jako bezdomovec
Lenny otázku sis vybral mylně. To já zřejmě psala o "krvi", ona si zřejmě vybrala submisivní enu, která prostě nijak nezaútočí.
Nejsem submisivní.
Strach?
Ten mít nemusí.
Já u jsem stará a nekodná a na BB si jen tak lebedím.
Není tady
Na moje otázky nikdo neodpověděl...
Není tady
Vrabčáku, zapadly asi...
1. Jaké vlastnosti si nejvíc cení u svého přítele (v původním slova smyslu), kamaráda?
2. Která (-é) vlastnost (-i) ti nejvíc vadí (-ly) u tvého partnera?
3. Které vlastnosti tě překvapují u zvířat a člověku naopak chybějí?
1. Tolerance, pochopení
2. árlivost, majetnictví
3. Teď nevím asi ádná, natolik zvířata neznám. Líbí se mi styl jejich výchovy - zpočátku se starají, ale jak mladí vyrostou, lehce je pustí do ivota a u jim do toho nekecají
Otázky:
1. Vadí vám lidé odliné sexuální orientace?
2. Jaký máte názor na pouití jedu proti přemnoeným hlodavcům?
3. Je dobré ostatním pomáhat a kdy si o to nějakým způsobem řeknou nebo se má pomáhat tomu, komu já uznám za vhodné, e to potřebuje?
Není tady