Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 8. 2019 21:24

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Re: 3 otázky

Rino, díky za pusu. big_smile Už jsem dlouho žádnou nedostala. wink

S malými i většími Vietnamci mám hodně dobrý zkušenosti. Většinou jsou slušný, přátelský, pracovitý, zodpovědný... Často nadaný na matiku. smile Ovšem Číňani, to jsou většinou lenoši...

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#52 8. 8. 2019 22:25

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Číňany neznám, ale vzhledem k tomu že jsem svého vnuka nyní umisovala do ZŠ, vyslechla jsem si pár příběhů o Vietnamcích, Ukrajincích, Číňanech a pod.
Všechny jsou velmi podobné. Co chtějí rodiče, toho docílej. Obzvl᚝, jestli si tu českou chůvu/babičku pořídili.godlike

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#53 10. 8. 2019 16:19

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Nocturmas napsal(a):

1) Kdyby sis mohla vybrat ze všech lidí na světě, s kým bys nejraději šla na večeři? A proč?   
2) Chtěla bys být slavná? A kvůli čemu?
3) Jaká je tvá nejhorší vlastnost?

1. S rodičema. Táta umřel příliš brzo a s mámou jsem si celý život moc nerozuměla.grater
2. Ne. K čemu to?
3. Sebelítost.

1. Máte někdy pocit že pro únavu nevnímáte podněty, které by vás jinak uvedly do střehu? (Podezřelé zvuky, dětský pláč, hučení v uších/mravenčení/husí kůže, zvuk výtahu a pod. - bezdůvodně va )To všecko jakoby přichází z dálky a vás to "nerozhází"?
2. Jaký máte pocit, když máte v ruce hodně peněz?
3. Máte potřebu napravit věci, které jste v minulosti zpackali?

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#54 10. 8. 2019 19:33

rina
♥♥♥♥♥♥♥

2x

Upravil(a) rina (11. 8. 2019 1:25)

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#55 10. 8. 2019 21:01

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

rina napsal(a):

Nocturmas napsal(a):

1) Kdyby sis mohla vybrat ze všech lidí na světě, s kým bys nejraději šla na večeři? A proč?   
2) Chtěla bys být slavná? A kvůli čemu?
3) Jaká je tvá nejhorší vlastnost?

1. S rodičema. Táta umřel příliš brzo a s mámou jsem si celý život moc nerozuměla.grater
2. Ne. K čemu to?
3. Sebelítost.

1. Máte někdy pocit že pro únavu nevnímáte podněty, které by vás jinak uvedly do střehu? (Podezřelé zvuky, dětský pláč, hučení v uších/mravenčení/husí kůže, zvuk výtahu a pod. - bezdůvodně va )To všecko jakoby přichází z dálky a vás to "nerozhází"?
2. Jaký máte pocit, když máte v ruce hodně peněz?
3. Máte potřebu napravit věci, které jste v minulosti zpackali?

1-mam ten pocit,nekdy jsem unavou doslova laxni
2-Co je hodne penez??Pro kazdeho to znamena neco jineho.Asi jsem nikdy nedrzela v ruce vic jak 20 tisic.
3-urcite ano,ale uz je asi pozde

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#56 10. 8. 2019 21:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

1-litujete neceho v zivote ?
2-verite na neco,nekoho,ze nas nekdo tam nahore chrani ?
3-kdyby jste dostali milion,ale nesmeli by jste ho pouzit pro svou potrebu kam by jste ho dali ?

Upravil(a) eremuruss (10. 8. 2019 21:06)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#57 11. 8. 2019 9:21

rina
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

1-litujete neceho v zivote ?
2-verite na neco,nekoho,ze nas nekdo tam nahore chrani ?
3-kdyby jste dostali milion,ale nesmeli by jste ho pouzit pro svou potrebu kam by jste ho dali ?

1. Ano. A vrátit to nejde.
2. Ne.
3. Dětem.

1. Jakou máte představu o konci světa?
2. Co je podle vás štěstí?
3. Ocitli jste se někdy v ohrožení života?

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#58 11. 8. 2019 9:50

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

1.  V neustálé touze dokazovat "kdo ho má většího" způsobíme nějakou katastrofu, kterou planeta nepřežije. Zůstane jen umělá inteligence. A i ta se možná přestěhuje. Nebo vlastní blbbostí způsobíme takový blackout, že nepřežijeme my, jelikož to už nebudeme umět. Myslím my jako "vyspělá" civilizace. Lidi v pralesech to nepocítí.
2. Obyčejných a přesto tak důležitých věcí si obyčejně nevážíme nebo zjistíme jejich důležitost až poté. Jinak štěstí je prchavý okamžik.
3. Ano. ale v té chvíli jsem si to neuvědomila.

1. Dokázali byste třeba rok žít na pustém ostrově za předpokladu, že byste měli prostředky k živobytí?
2. Jaká lidská vlastnost je podle Tebe důležitá a proč?
3. Věříš tomu, že naše chování může být ovlvněno nějakými mikrooorgnismy?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#59 11. 8. 2019 12:33

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

.

1. Dokázali byste třeba rok žít na pustém ostrově za předpokladu, že byste měli prostředky k živobytí?

1. Věřím, že jo.
2. Schopnost naslouchat druhým. Podle mne na tom hodně závisí kvalita vztahů.
3. Trochu asi jo.

1. Jaké vlastnosti si nejvíc ceníš u svého přítele (v původním slova smyslu), kamaráda?
2. Která (-é) vlastnost (-i) ti nejvíc vadí (-ly) u tvého partnera?
3. Které vlastnosti tě překvapují u zvířat a člověku naopak chybějí?

Seneca

Není tady

#60 11. 8. 2019 18:47

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

1. Ano. Často o tom sním.
2. Pokora. Pokorný člověk má i jiné důležité vlastnosti, jako např. soucit, ochotu pomoci jinému, umění naslouchat atd. Škoda, že dnes se to už moc nenosí.
3. Ano. Věřím třeba na chemtrails a pod. Často je vidím na obloze.

1. Zažili jste platonickou lásku? Byla/nebyla opětována?
2. Co si myslíte o UFO, paranormálních jevech či nadpřirozených bytostech?
3. Stává se vám, že intenzivně přemýšlíte nad osudy jiných lidí?

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#61 11. 8. 2019 19:33

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Nocturmas napsal(a):

1)    Kdybys věděla, že za rok náhle zemřeš, změnila bys něco na svém životě?
2)    Kolik jsi za svůj život milovala mužů? (nemyslím počet všech partnerů, ale jen těch ke kterým jsi cítila něco silnějšího).
3)    Proč chodíš na babinet?

1. Ano. Překonala bych lenost a začala "makat".
2. Jednoho.
3. Super pokecáníčko. Přemýšlení o povahách a reakcích uživatelů.

1. Mᚠněco, čeho musíš bezpodmínečně dosáhnout?
2. Jak to mᚠs dárkama, radši dávᚠnebo přijímáš?
3. Já si tady dnes povídám sama sebou. Pomůžeš mi? (Jednou za studentských let jsem v lavici na hodině chemie na střední škole viděla vyrytý nápis: Jsem těhotná, co mám dělat? Někdo tam dopsal: Pomůžu ti. Přiznám dobrovolně otcovství...) Hezké. Doufám že se ti dva spolu dohodli.

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#62 11. 8. 2019 21:24

Nocturmas
♥♥-----

rina napsal(a):

1) Ano, dvakrát a opětována nebyla, protože jsem to ani jedné neřekl, vedly v té době tak rozdílné životy oproti tomu mému, že jsem si na to tenkrát netroufl.
2) Rád bych věřil, že něco takového existuje, ale bohužel jsem ještě nic nevysvětlitelného neviděl nebo nezažil a veškeré záhady, které mě doposud zajímaly se nakonec ukázaly jako podvrh, takže jsem čím dál více skeptický. Dokonce si říkám, jestli nakonec nejsme ve vesmíru úplně sami.
3) Ano, docela často.

rina napsal(a):

1. Mᚠněco, čeho musíš bezpodmínečně dosáhnout?
2. Jak to mᚠs dárkama, radši dávᚠnebo přijímáš?
3. Já si tady dnes povídám sama sebou. Pomůžeš mi? (Jednou za studentských let jsem v lavici na hodině chemie na střední škole viděla vyrytý nápis: Jsem těhotná, co mám dělat? Někdo tam dopsal: Pomůžu ti. Přiznám dobrovolně otcovství...) Hezké. Doufám že se ti dva spolu dohodli.

1) Chci být naprosto finančně samostatný a nechci už pro nikoho pracovat.
2) Když vymyslím nějaký pěkný dárek, tak raději dávám. Ale když mě nic nenapadá, tak se z vymýšlení dárků pro mě stává tortura a to bych se na to nejraději kolikrát vybodl (typicky Vánoce a milion příbuzných, přátel atd...). Dárky ale samozřejmě dostávám rád.
3) Dnes jsem taky řešil existenční problém, jel jsem nakupovat a zapomněl jsem si doma platební kartu, takže jsem strávil den v Ostravě se 150 korunami v hotovosti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) Kdyby se z tebe na měsíc stal muž, co by jsi prováděla, nebo zkoušela?
2) Co ráda piješ, když jdeš na oslavu/párty/xxx?
3) Jak se ti měnil s "růstem" tvůj hudební vkus?

Není tady

#63 12. 8. 2019 7:41

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Nocturmas napsal(a):

ad 1 - Hezká otázka big_smile No jasně, že mě první napadne sex big_smile To by mě zajímalo, jaké to je, jak to chlapi prožívají. Ale popravdě další věc mě nenapadá. Asi bych po vzoru hodně pánů ten měsíc nic nedělala a přišla domů z práce a válela se na gauči a žena a se stará. To by byla měsíční dovolená! big_smile

ad 2 - Já moc nepiju. Když je oslava narozenin, tak si něco dám, ale stačí mi 1 sklenička a mám dost. Chutná mi Jack Daniels a Jim Beam třešňový - whisky si dám nejčastěji. Potom můžu ještě takové věci jako Baileys, Portské víno, Magistr vlašský ořech.

ad 3 - Ani moc neměnil. Nemám úplně vyhraněný styl, buď se mi písnička líbí anebo ne. Líbí se mi i zahraniční, ale moje srdckovky jsou spíše české - TomᚠKlus, Michal David, Kabáti a další.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Kdyby se z tebe na měsíc stal muž (nebo opačně žena), co bys chtěl/a zkusit? (musím opakovat tak hezkou otázku)
2. Kniha, která tě zasáhla, je tvá srdcovka (může být více).
3. Film, který tě zasáhl, je tvá srdcovka (může být více).

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#64 12. 8. 2019 7:44

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Nocturmas napsal(a):

1) Chci být naprosto finančně samostatný a nechci už pro nikoho pracovat.

Hodně dobrý plán a moc ti fandím! To by byl i můj sen, ale nějak na to nemám sad. Nevím, co bych dělala, nic výjimečného neumím. Teď jsem zrovna četla super knihu "Bohatý táta, chudý táta" - fakt dobrá.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#65 12. 8. 2019 10:15

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Nocturmas napsal(a):

ad 1 - Hezká otázka big_smile No jasně, že mě první napadne sex big_smile To by mě zajímalo, jaké to je, jak to chlapi prožívají. Ale popravdě další věc mě nenapadá. Asi bych po vzoru hodně pánů ten měsíc nic nedělala a přišla domů z práce a válela se na gauči a žena a se stará. To by byla měsíční dovolená! big_smile

ad 2 - Já moc nepiju. Když je oslava narozenin, tak si něco dám, ale stačí mi 1 sklenička a mám dost. Chutná mi Jack Daniels a Jim Beam třešňový - whisky si dám nejčastěji. Potom můžu ještě takové věci jako Baileys, Portské víno, Magistr vlašský ořech.

ad 3 - Ani moc neměnil. Nemám úplně vyhraněný styl, buď se mi písnička líbí anebo ne. Líbí se mi i zahraniční, ale moje srdckovky jsou spíše české - TomᚠKlus, Michal David, Kabáti a další.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Kdyby se z tebe na měsíc stal muž (nebo opačně žena), co bys chtěl/a zkusit? (musím opakovat tak hezkou otázku)

1.sedet,klabosit s chlapama na pive a nic neresit
2.knihy Vlasty Javoricke
3.psi poslani

Není tady

#66 12. 8. 2019 16:12

Nocturmas
♥♥-----

LENNNA napsal(a):

.

V téhle souvislosti mě napadá (a těď mluvím ke všem ženám zde), jak by jste jako muž postupovaly, aby jste dostaly jinou slečnu do postele ideálně ještě v ten samý den, co jste jí poznaly (aniž by jste si jí museli kupovat nebo nějak uplácet). Jak by jste postupovaly a na co se zaměřovaly. Podle mě by žena v mužském těle musela mít velkou převahu.

LENNNA napsal(a):

1) To by byla jízda, "chudáci" chlapi, kterým bych zkřížila cestu. Rozjela bych s nimi hru, jestli se jim mě podaří dostat do postele dříve, než se já dotknu dna jejich peněženky a ještě stylem, že by se jim to nejenom líbilo, ale nic jiného by si ani nepřáli.

2)  Malý Princ, Egypan Sinuhet, a taky Otec Goriot (tím, že to byla první kniha z povinné četby, kterou jsem se nelibě pustil číst, a nakonec mě příjemně překvapila. Hlavně část popisující životní cestu Evžena Rastignaca, to mě jako mladíka
inspiroval, hodně jsem se v něm tenkrát vzhlédl.) I když to byla jinak smutná knížka.

3) Amelie z Montmartru, A.I. Umělá inteligence a Jezero Smrti (Sice to je horor, ale ještě žádný jiný film ve mně nevyvolal takový pocit beznaděje.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) Baví tě zařizovat "domov"? Mᚠsvůj styl, kterého se držíš nebo kupuješ to, co se ti líbí?
2) Je něco, o čem víš, že tě bude pronásledovat ještě dlouho?
3) Čím ti kdo v životě udělal největší radost?

Není tady

#67 12. 8. 2019 17:18

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Nocturmas napsal(a):

V téhle souvislosti mě napadá (a těď mluvím ke všem ženám zde), jak by jste jako muž postupovaly, aby jste dostaly jinou slečnu do postele ideálně ještě v ten samý den, co jste jí poznaly (aniž by jste si jí museli kupovat nebo nějak uplácet). Jak by jste postupovaly a na co se zaměřovaly. Podle mě by žena v mužském těle musela mít velkou převahu.

Já nijak, protože něco takového neumím. Takže kdyby se to stalo, měla jsem tu chvíli na zkoušku, tak bych si asi zaplatila profesionálku. Jinak mám pocit, že bych nesbalila vůbec nikoho a zkusila prd big_smile

- Gary Smith

Není tady

#68 12. 8. 2019 17:21

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Nocturmas napsal(a):

1) To by byla jízda, "chudáci" chlapi, kterým bych zkřížila cestu. Rozjela bych s nimi hru, jestli se jim mě podaří dostat do postele dříve, než se já dotknu dna jejich peněženky a ještě stylem, že by se jim to nejenom líbilo, ale nic jiného by si ani nepřáli.

No počkej, ale to automaticky předpokládáš, že by ses stal hezkou ženou. Co kdyby ses stal ošklivou nebo plnoštíhlou ženou nebo stydlivkou? wink

- Gary Smith

Není tady

#69 12. 8. 2019 19:37

rina
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Nocturmas napsal(a):

1) To by byla jízda, "chudáci" chlapi, ...

No počkej, ale to automaticky předpokládáš, že by ses stal...

Taky jsem se nad tím zamýšlela.
Jenže vzhledem k tomu že ženy jsou z Venuše a muži z Marsu, měli/y bychom i všechny opačné vlastnosti?
Teda mě by nenapadlo lákat baby rovnou do postele, ale spíš využít svoji mužskou sílu na zmlácení někoho, či v posledních chvílích před proměnou na vykradení banky (po návratu by mě nikdo nepoznal... Ach moje vysněné melounky rodna ...)
Chápu reakci Lenny, že by byla zvědavá na sex z druhé strany, ale myslím že kdyby na tu proměnu mělo opravdu dojít, že by priority rychle změnila na něco "užitečnějšího". kapitulation

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#70 12. 8. 2019 19:58

Nocturmas
♥♥-----

lol Z toho jde až strach, žena s mužským tělem a hned by tekla krev. Koukám, že každé pohlaví opravdu zpracovává jinou sadu problému k řešení lol

LENNNA napsal(a):

No počkej, ale to automaticky předpokládáš, že by ses stal hezkou ženou. Co kdyby ses stal ošklivou nebo plnoštíhlou ženou nebo stydlivkou? wink

Mohl jsem to upřesnit. Mylně jsem předpokládal, že bude automaticky pochopeno jako atraktivní muž/žena nebo přinejmenším na stejné úrovni k Vám. Jinak bych rovnou napsal, co by jste dělaly měsíc jako bezdomovec smile

Není tady

#71 12. 8. 2019 20:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

rina napsal(a):

Judyna napsal(a):

1. Ano. Často o tom sním.
2. Pokora. Pokorný člověk má i jiné důležité vlastnosti, jako např. soucit, ochotu pomoci jinému, umění naslouchat atd. Škoda, že dnes se to už moc nenosí.
3. Ano. Věřím třeba na chemtrails a pod. Často je vidím na obloze.

1.Platonickou lasku jsem zazila a po par letech byla opetovana
2.neverim na ne
3.Ano,velmi casto

Není tady

#72 12. 8. 2019 20:28

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Erem, odpovídáš, a nedávᚠotázky stolt

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#73 12. 8. 2019 21:07

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Nocturmas napsal(a):

lol Z toho jde až strach, žena s mužským tělem a hned by tekla krev. Koukám, že každé pohlaví opravdu zpracovává jinou sadu problému k řešení lol

LENNNA napsal(a):

Mohl jsem to upřesnit. Mylně jsem předpokládal, že bude automaticky pochopeno jako atraktivní muž/žena nebo přinejmenším na stejné úrovni k Vám. Jinak bych rovnou napsal, co by jste dělaly měsíc jako bezdomovec smile

Lenny otázku sis vybral mylně. To já zřejmě psala o "krvi", ona si zřejmě vybrala submisivní ženu, která prostě nijak nezaútočí.
Nejsem submisivní.
Strach?
Ten mít nemusíš.
Já už jsem stará a neškodná a na BB si jen tak lebedím.

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#74 12. 8. 2019 21:53

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Na moje otázky nikdo neodpověděl... grater

Seneca

Není tady

#75 12. 8. 2019 22:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Vrabčáku, zapadly asi...

1. Jaké vlastnosti si nejvíc ceníš u svého přítele (v původním slova smyslu), kamaráda?
2. Která (-é) vlastnost (-i) ti nejvíc vadí (-ly) u tvého partnera?
3. Které vlastnosti tě překvapují u zvířat a člověku naopak chybějí?

1. Tolerance, pochopení
2. Žárlivost, majetnictví
3. Teď nevím asi žádná, natolik zvířata neznám. Líbí se mi styl jejich výchovy - zpočátku se starají, ale jak mladí vyrostou, lehce je pustí do života a už jim do toho nekecají

Otázky:

1. Vadí vám lidé odlišné sexuální orientace?
2. Jaký máte názor na  použití jedu proti přemnoženým hlodavcům?
3. Je dobré ostatním pomáhat až když si o to nějakým způsobem řeknou nebo se má pomáhat tomu, komu já uznám za vhodné, že to potřebuje?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí