6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
1. Ne
2. Ne
3. Ne
Vyjádřit 10ti slovy:
1. Prezident
2. Partner
3. Pritel
Upravil(a) rina (7. 8. 2019 13:23)
Není tady
rina napsal(a):
Nocturmas napsal(a):
1) O čem nejčastěji přemýšlíš a proč?
2) Umíš si představit, že by, jsi se staral/a o své nemocné/staré rodiče, po zbytek života?
3) Co je největší brzdou/překážkou v tvém životě, při plnění tvých cílů?1. O budoucnosti. Těším se z každého nového dne.
2. Špatně položená otázka. Byli o 30 let starší než já, takže zbytek života mám po jejich smrti před sebou.
Odpověď je: Ano, dovedu si představit že bych se o ně nemocné starala až do jejich smrti, ale všechno bylo jinak.
3. Nedostatek času.
1. Trest smrti - ano, či ne? Proč?
2. Eutanazie - ano, či ne? Proč?
3. Přerušení těhotenství - ano, či ne? Proč?
První sada otázek :
1) Co budu dál dělat se svým životem.
2) Ano, umím si to představit, neb jsem to prožila.
3) Mou největší brzdou je má únava, vyhoření.
Druhá sada otázek :
1) ANO. Ti, co připravili vědomě o život druhého a obzvláště bezbranného (děti, staří, nemocní), na něj sami nemají nárok. Pochopitelně pokud je skutek řádně prokázán.
2) ANO. Po tom, co jsem prožila, důrazně píšu ANO. Nevyléčitelně nemocní, umírající, by měli mít právo důstojně odejít.
3) ANO. O svém těle má žena mít právo rozhodovat (neřeším teď, kdo by to opravdu podstoupil a kdo ne), jde vysloveně o to právo.
Není tady
A mé otázky :
1) Jak snášíš kritiku?
2) Čeho se bojíš?
3) Oblíbené roční období a proč?
Není tady
Navrhla bych tři věci:
1. Možnost diskutovat o odpovědi někoho jiného, ale jenom v rámci svého příspěvku. (To aby se nepřetrhla myšlenka vlákna.)
2. Možnost vrátit se a odpovědět na už zodpovězené otázky.
3. Odpovídat si později na své vlastní otázky - ne hned, aby z toho nebyl monolog, ale třeba po nějaké době (já jsem si třeba uvědomila až teď, že některé otázky, kt. jsem položila, nemám sama zodpovězené... )
Není tady
AndreaP. napsal(a):
1) Jak snášíš kritiku?
2) Čeho se bojíš?
3) Oblíbené roční období a proč?
1.Asi blbě, ptz. když se mi nelíbí, nic si z ní nedělám a když se mi líbí, snažím se úp.o.rně o napravu.
2. Že ve snaze ochránit sebe nebo své blízké někomu nechtěně ublížím.
3. Nemám. Vždy se ke konci velmi těším na následující, ptz. mám stávajícího už plné zuby. Asi bych si přála aby se střídaly/i (?) častěji.
1. Střídali jste více zaměstnání, nebo delší dobu méně?
2. Jste spokojeni (rádi, šťastni, nadšení a pod.) anebo pracujete jen abyste přežili?
3. Jak byste 6tiletému bystrému chlapci vysvětlili, kdo je to "šmejd" či podomní prodejce a co dělá?
Není tady
1) Nestřídám, jsem držák.
2) Celkově jsem spokojený. Chvílemi ovšem šťastný a nadšený, ale jindy dřu, jen abych přežil. Neustále se to u mě
střídá, podle toho jak se mi zrovna daří. Každopádně vždy odvedu maximální možný výkon.
3) Je to pán, který vypráví starým lidem pohádky za peníze, protože si je neumějí najít na internetu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Koupil/a sis někdy něco, co jsi pak nikdy nepoužil/a nebo neoblékl/a?
Dále recikluji 2 otázky od riny, u kterých mě také zajímá odpověď:
3) Trest smrti - ano, či ne? Proč?
4) Eutanazie - ano, či ne? Proč?
Není tady
Diskuse k již zodpovězené otázce:
1. Věříš, že je v silách lidstva ovlivnit klima?
A to já myslím, že ano. A moc fandím všem, kteří za to bojují. A nechápu vlády světa, že nedělají pro toto téma č. 1 víc.
Není tady
Diskuse k již zodpovězené otázce:
Jaký názor máš na české Romy?
... no tohle musím, protože žiji mezi nimi Nutno na úvod říct, že nejsou všichni stejní a znám i opravdu slušné, ty popravdě ani mezi ně neřadím. Jenže naprostá většina jich jsou nemakačenka a šmejdi. Od té doby, co tady bydlím a vidím to na vlastní oči, tak je doslova nenávidím. Je to silné slovo, ale je to tak, měl by si soužití s nimi zkusit každý - hlavně politici!
Není tady
K nám do fitka chodí taky jeden, dře jako mezek a miluje tricepsové kliky mezi lavicemi s břichem stáhnutým potravinovou folii. Napadlo mě, že mezi pryčnama v kriminále jednou všem vytře zrak. Případně čekám na chvíli, kdy upustí uzdu fantasii a přizpůsobí tréningový plán i podmínkám na svobodě.
Není tady
Nocturmas napsal(a):
1) Koupil/a sis někdy něco, co jsi pak nikdy nepoužil/a nebo neoblékl/a?
Dále recikluji 2 otázky od riny, u kterých mě také zajímá odpověď:
3) Trest smrti - ano, či ne? Proč?
4) Eutanazie - ano, či ne? Proč?
1. Ano, často.
3. Ano, rozhodně. Za prokázané trestné činy a zločiny, na které je dnes sazba nad deset let. Nechápu proč bychom měli nějakého zločince hýčkat v base déle.
4. Ano. Argumenty o zneužití jsou nesmysl.
1. Jaká skladba tě vystihuje? (To jsem našla testík na netu, a měla jsem tam od Deep Purple Perfect Strangers)
2. Čím bys chtěl/a být že zvířat a proč?
3. Zajímavý koníček, kterého máš nebo bys chtěl/a mit?
Upravil(a) rina (7. 8. 2019 19:10)
Není tady
1. Nevím, ale mám ráda vodu, takže se mi líbí Smetanova Vltava a třeba Motlitba pro vodu. Ale jaká skladba mě vystihuje - nevím.
2. Asi delfín nebo racek
3. Koníčky mám obyčejné a ty, co chci. Možná by se mi líbily lety balonem, lze-li to nazvat koníčkem.
1. Děláš něco pro ochranu přírody?
2. Jaký názor máš na páteční stávky studentů za ochranu životního prostředí?
3. Sportuješ?
Já mám ještě něco k té případné diskuzi - máme zde vlákno "Co nás donutilo k zamyšlení". Tam by se toho dalo hodně rozvinout, protože některé otázky jsou opravdu inspirující. Já třeba - pokud mohu ještě dodat k zajímavým otázkám Riny - trest smrti ne, snad opravdu jen za ten teroristický čin, eutanázie - asi ano, ale na vlastní žádost nejméně třikrát v určitém časovém úseku zopakovanou. Ale je to velice po*né a zneužitelné. Potraty ano.
Upravil(a) Judyna (7. 8. 2019 19:23)
Není tady
rina napsal(a):
1. Jaká skladba tě vystihuje? (To jsem našla testík na netu, a měla jsem tam od Deep Purple Perfect Strangers)
3. Zajímavý koníček, kterého máš nebo bys chtěl/a mit?
1) Poletíme? - Běž dál
2) Můj kocour, protože už několikrát bezúhonně přežil, když mi zničil několikadenní práci. Má nadpřirozenou schopnost, která brání všem okolo, aby ho zabili.
3) Nic extra nevšedního nemám. Mám normální koníčky, které mě o to víc zajímají.
Judyna napsal(a):
3. Sportuješ?
1) Občas třídím odpad, chodím pěšky, jezdím na kole nebo hromadnou dopravou, jinak nic extra.
2) Exhibicionismus s nulovým výsledkem, raději by měli pokračovat ve studiu, ideálně technických oborů a něco
ekologického sestrojit.
3) Ano, každý druhý den chodím cvičit.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Je nějaká práce, kterou bys v životě nechtěl/a dělat a proč?
2) Máš na něco (např. podle tvého okolí) extrémní názor?
3) Jakou fyzicky nejnáročnější věc jsi v životě dělal/a?
Není tady
1. Napadá mě zubař. Jednou jsem totiž v čekárně vyslechla jednoho borce, který " si zuby čistit nepotřebuje, ale dneska si je teda vyplách slivovicí".
2. Ne, myslím, že nezacházím do extémů, i když pro někoho může být něco běžné, pro druhého už to představuje extrém.
3. Stěhování nábytku, rytí.
1. Myslíš, že se má zvyšovat procento vysokoškoláků?
2. Co si myslíš o umělé inteligenci - klady, zápory
3. Ovlivňuje tvoji náladu počasí?
Není tady
1) Určitě by se mělo zvyšovat procento neformálních vysokoškoláků.
2) Fascinuje mě, a zajímám se o ní. Sám amatérsky programuji boty do her, většinou do doby dokud mi nezablokují
účty. Pozitiva vidím v přesnosti, zpracování obrovského množství dat třeba v medicíně, zemědělství, výzkumu, vysoká
rychlost a nevšední a nápadité postupy, při řešení úkolů. Pokud nastane nějaká hrozba tak jí stejně nedokážeme
zastavit. Ale já to cítím jako další nezbytný krok, který musí lidstvo udělat, i kdyby ho to mělo zničit. Prostě by odkaz
lidství jen pokračoval v tomto technickém výtvoru. Beru to jako další evoluční krok. Ale do toho máme stejně ještě hodně
daleko.
3) Ano, pokud je pěkné počasí mám větší chuť pustit se do čehokoliv.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Kdyby ses dozvěděl/a, že tvůj přítel/kyně měl/a v minulosti více než 100 sexuálních partnerů, jak bys reagoval/a?
2) Jak často je pro tebe "normální" mít sex?
3) Jakou při sexu používáš ochranu, používáš-li nějakou?
Není tady
Nocturmas napsal(a):
rina napsal(a):
3. Zajímavý koníček, kterého máš nebo bys chtěl/a mit?1) Poletíme? - Běž dál
2) Můj kocour, protože už několikrát bezúhonně přežil, když mi zničil několikadenní práci. Má nadpřirozenou schopnost, která brání všem okolo, aby ho zabili.
3) Nic extra nevšedního nemám. Mám normální koníčky, které mě o to víc zajímají.Judyna napsal(a):
3. Sportuješ?1) Občas třídím odpad, chodím pěšky, jezdím na kole nebo hromadnou dopravou, jinak nic extra.
2) Exhibicionismus s nulovým výsledkem, raději by měli pokračovat ve studiu, ideálně technických oborů a něco
ekologického sestrojit.
3) Ano, každý druhý den chodím cvičit.
1) Je nějaká práce, kterou bys v životě nechtěl/a dělat a proč?
2) Máš na něco (např. podle tvého okolí) extrémní názor?
3) Jakou fyzicky nejnáročnější věc jsi v životě dělal/a?
1) Porážet zvířata na jatkách.
2) Od útlýho věku brojím proti kouření.
3) Jednou jsem zabloudila v neznámý krajině (že se nerada vracím). Ještě za soumraku jsem objevila ceduli s nápisem "Osada šílenců" a řekla si: "To sedí!" Pak už se rychle setmělo a vytrvale padal sníh. Brodila jsem se lesem závějema a neznala směr... Naštěstí jsem měla ještě trochu vody. Byla jsem úplně vyčerpaná, asi to tehdy bylo to sáhnutí na dno.........
Není tady
Nocturmas napsal(a):
1) Kdyby ses dozvěděl/a, že tvůj přítel/kyně měl/a v minulosti více než 100 sexuálních partnerů, jak bys reagoval/a?
2) Jak často je pro tebe "normální" mít sex?
3) Jakou při sexu používáš ochranu, používáš-li nějakou?
1. Potěšila bych se. Zkušený milenec.
2. Min. 3x v týdnu.
3. Žádnou. Spím jenom s tím, o kom vím, že za to stojí. Moc se mi líbí že z kladení otázek musím přemýšlet. K tomu mě už dnes přinutí máloco.
1. Řešili jste už někdy vyhrocené sousedské či partnerské vztahy soudně? Jestli ano, jak to dopadlo? (Pokud to teda není tajemství )
3. Jaký je váš názor na různé solidaritní příspěvky?
Není tady
Nocturmas napsal(a):
1) Určitě by se mělo zvyšovat procento neformálních vysokoškoláků.
2) Fascinuje mě, a zajímám se o ní. Sám amatérsky programuji boty do her, většinou do doby dokud mi nezablokují
účty. Pozitiva vidím v přesnosti, zpracování obrovského množství dat třeba v medicíně, zemědělství, výzkumu, vysoká
rychlost a nevšední a nápadité postupy, při řešení úkolů. Pokud nastane nějaká hrozba tak jí stejně nedokážeme
zastavit. Ale já to cítím jako další nezbytný krok, který musí lidstvo udělat, i kdyby ho to mělo zničit. Prostě by odkaz
lidství jen pokračoval v tomto technickém výtvoru. Beru to jako další evoluční krok. Ale do toho máme stejně ještě hodně
daleko.
3) Ano, pokud je pěkné počasí mám větší chuť pustit se do čehokoliv.
Vidím to stejně. Nejsem technický typ, ale myslím, že to je jedna z možností evoluce. Už teď dostáváme umělé součásti těl. Zatím jsou jen umělé, ale postupem času se naší součástí stane možná i "něco" s umělou inteligencí a pokud se procento takovýchto součástek bude zvyšovat, za chvilku se staneme stroji, které budou vlastně nesmrtelné a schopné žít v jakémkoliv prostředí. Pokud sami sebe do té doby nezničíme třeba nějakým kyberútokem. Stačil by možná rozsáhlý blackout.
Jinak souhlasím s názorem, že vysoké nasazení techniky, sociální sítě i umělá inteligence - toto vše pomáhá zjednodušovat život a vyřešit problémy - znamená postupné hloupnutí většiny lidí.
Není tady
1. Ano - partnerské. Dopadlo to dobře - rozvodem.
2. Chybí otázka.
3. Solidarita je dobrá a potřebná. Ale protože dnešní svět je velice zkažený, hodně lidí se chce bezpracně obohatit, pak je třeba být obezřetný. Nejlepší je ta cílená, adresná. Slyšela jsem o případu, že jedna paní posílala školní pomůcky do konkrétní školy v nějaké rozvojové zemi a ztratily se po cestě. Příště je tam dovezla osobně. Je to smutné.
1. Jaký máte názor na matky, které nenechají očkovat své děti?
2. Kdo je pro Tebe osobnost? (Stačí obecně, když bude příklad, tím líp)
3. Jsi ochotná omezit spotřebu masa kvůli jeho zátěži pro planetu?
Není tady
Ok, já trubka:
2. Víte něco o českých chůvách vietnamských dětí? Jestli ano, co si o nich myslíte?
Není tady
Rinčo, tu masáž mozku u některých otázek jsi vypíchla výstižně. Ani jsem nečekal, že se to tu místy zvrhne v takové filozofování. Padají tu moc pěkné otázky.
1) Že není dobré myslet si o sobě, že jsem nejchytřejší na světě, když jde o zdraví vlastního dítěte i zdraví ostatních dětí ve
skupině s ním. Očkování má nezpochybnitelné výsledky a vymýtilo některé nemoci, na které děti i dospělí, ještě v
nedávné minulosti houfně umírali.
2) Pro mě je to člověk, který dokáže svými myšlenkami a činy pozitivně vést a inspirovat lidi ve svém okolí, aniž by o to
usiloval, je tím kdo udělá první krok a žije s rizikem, že ostatní budou protestovat. Jako příklad by mohl být každý kdo se
dostal svými schopnostmi dál než většina ostatních jako úspěšní sportovci, zpěváci, baviči, umělci atd.
3) Cvičím, takže se masa vzdát nechci. Ale místo 700g denně jím jen 400g a dosypávám to proteinem. A nejím hovězí,
protože kravuše mám rád a nechci, aby je kvůli mně zabíjeli.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Je něco, o čem víš, že tě bude pronásledovat ještě dlouho?
2) Čím ti kdo v životě udělal největší radost?
3) Čím nejčastěji prokrastinuješ?
Není tady
rina napsal(a):
2. Víte něco o českých chůvách vietnamských dětí? Jestli ano, co si o nich myslíte?
Ještě když jsem bydlel jako malý s rodiči, tak pod námi v paneláku bydleli Vietnamci a ti měli k dětem na hlídání právě českou "babičku". Určitě je to super věc, protože se tak děti lépe naučí jazyk a naše zvyklosti a je to jeden z důvodů, proč jsou vietnamské děti v českých školách tak úspěšné. Obecně mám asiaty rád, protože jsou pozitivní, pracovití a mají skvělý smysl pro humor. Nejraději mám hlášku vietnamského kolegy z fitka "žlutá kůže, dvakrát může" tím mě vždycky rozseká.
Není tady
Děkuju. Jsem česká babička dvou vietnamských dětí, 10 měsíců holčička a 6 a půl roku chlapec. Trošku jsem se bála sem psát, ale už chci. Dva uživatelé BB mě přesvědčili že mám, za což jim dík.
Tobě vrabčáku obzvlášť
Není tady
rina napsal(a):
Děkuju. Jsem česká babička dvou vietnamských dětí, 10 měsíců holčička a 6 a půl roku chlapec. Trošku jsem se bála sem psát, ale už chci. Dva uživatelé BB mě přesvědčili že mám, za což jim dík.
Tobě vrabčáku obzvlášť
To by mě ani nenapadlo, že by to mělo někomu nějak vadit. Tak ať nezlobí
Není tady
"žlutá kůže, dvakrát může"
Není tady
Tak dvakrát!
Není tady