29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Jo tak tomu rozumím. To je ještě horší než to moje zvracení a motolice. Ani já jsem s tím nic neudělala. Do 50 let jsem s tím bojovala, kapsy nacpané sáčkama, protože prášky někdy zabraly, někdy ne. Už jsem to vzdala. Ale dojíždět do práce busem bych taky nemohla. A nejlepší byly vždy rady typu - tak na to nemyslí...
Problémy s průjmem(asi psychickým) jsem jeden čas taky měla. To je fakt náročné.
Můj tatínek "musel" před každou cestou. Jakoukoliv. Taky kvůli tomu nechtěl s mamkou nikam jezdit na zájezdy, tak jsem jezdila jako doprovod já - pobli*ón.
Jo, tyhle rady jsou nejlepší To může říct jen někdo, kdo to nezažil.
Vidíš, tak to máme trochu podobný problém . Já si kolikrát říkala, že lidem na ulici do hlavy nevidím, že kolik lidí kolem mě zápasí s nějakým svým démonem jako já a okolí to ani neví.
Není tady
Hlavně že se dalo u Tebe trochu vyřešit tím autem. Stejně jsi to vydržela dlouho.
Není tady
LENNNA napsal(a):
A nejlepší byly vždy rady typu - tak na to nemyslí...
Skvělá je také rada typu "prostě musíš"
Není tady
Mě na podobné problémy zabral Persen. Doporučily mi ho v lékárně.
Upravil(a) Karla V. (12. 8. 2019 22:57)
Není tady
Ale nepovídej.
Mám vyzkoušenou jeho silnější formu a nic.
Není tady
já jsem měla tyto problémy a mně na to dost pomohly CBD kapky https://www.konopnafarmaliptov.cz/kategoria/cbd-oleje/ . ale není to nic příjemného takového období.
Není tady