6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prave se chystam ho koupit, protoze Barca je vecne odkopana. Myslim, ze je to dobra vec. Mam jeste jeden po sobe, tak ho vyzkousim.
Vcera jsem videla jeden tenky bavlneny od Loany a stal 250,- kc.
Není tady
Holky kdy ma mimi spaci pytel tak uz se nemusi prikryvat? Myslim hlavne v zime?
Není tady
Spací pytel jsem pouívala v zimě v paneláku jen tak. To v bytě bylo tak 19 stupnů. Ted je tu mnohem tepleji (máme okna na jih), take stačí pyamko a povlečená tetra osuka.
Není tady
Spací pytle s úspěchem pouíváme - dcera v něm spala skoro do svých 5 let a mladí syn je v něm taky od miminka (mám jich tedy asi 10 různých velikostí - jsem skoro taková sběratelka spacáků )
Není tady
Já jsem si ho uila , mírně vyteplený , ale dlouho jsem ho nepouívala , protoe Amálka byla zpocená a neustále se v něm různě kroutila . . Chtěla jsem ho právě proto , e se pořád odkopávala . Nakonec jsem ho přestala pouívat . Amula spí jen pod tenkou dekou v zimě i teď . Asi jí to tak vyhovuje .
Není tady
Já ako détě jsem měla pytel na spaní uitý od babičky a malé jsem ho taky koupila, je to moc dobrá věc hlavně pro děti co jsou v noci akční já koupila tady http://www.funbaby.cz/lodger-spaci-pyte … 0-62-milk/ a jsem spokojena
Není tady