|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nevíte kde v Praze prodávají ručníky s vyšitým jménem? Napadá mě jen Tesko na Národní, ale to mám z ruky a dneska se mi tam nechce.
Není tady

Můžeš zkusit třeba toto:http://www.veratex.cz/eobchod.htm je to internetový obchod,ale není z Prahy.
Hezký den.
Není tady
Ahoj Otíku, už jsem tě dlouho "neviděla".
Díky za tu adresu, už jsem na ní taky koukala, to je jediné, co se mi na netu podařilo najít.
Já snad překonám lenost a vypravím se do toho Teska.
Není tady

Ahoj Electro,asi to bude nejrychlejší a potom,jako správná ženská,koupíš stejně něco jinýho :-))
Není tady

taky mi napadá akorát máj, ale možná by to mohli mít i v nějakém centru
Není tady
No,tak já budu upřímná,u nás je má každý "vietnamec." Zřejmě to vozí z Polska.

Není tady
Electra napsal(a):
Nevíte kde v Praze prodávají ručníky s vyšitým jménem? Napadá mě jen Tesko na Národní, ale to mám z ruky a dneska se mi tam nechce.
Ulice Ječná, zastávka tramvaje Štepánská..vedle je obchod se spodnim pradlem..
Není tady
Ota napsal(a):
Ahoj Electro,asi to bude nejrychlejší a potom,jako správná ženská,koupíš stejně něco jinýho :-))
No co si to o mě myslíš Oťas? Já totož budu ráda, když budu mít peníze aspoň na ty ručníky :-)
Včera jsem se totiž byla kouknout na Chodově, jestli je tam nemaj a domu jsem přinesla 2 trička a sponečky pro dceru, takže dneska už určitě nic jinýho nekoupim :-)
Jo a jestli se chceš zeptat, jestli v centru Chodov ty ručníky měli - tak nevim - sem tam na ně ani nevzdechla :-)
Není tady
nevím jestli v Centrumu Chodov, ale vedle u vietnamců jsem je viděla. No, hlavně, že máš ty sponky 
Není tady
Fakt vedle u vietnamcu? No to tam hned běžím.
A kde vedle? Jako nad Billou?
Ty jsi taky od někud od tud :-)
Není tady
jo jo pod Billou. Jsem skoro přímo odtud (červené sídliště)
A ty? Nejsi sousedka?
Není tady
Ne ne tak sousedka uplně ne, já jsem blíž k Hájum. Ale možná jsme se tu už potkali.
Vidělas mě tam včera s těma sponkama :-))))
Není tady
A které že vitnamce jsi myslela? Někde tada v tom objektu kde je billa? A na těch ručnících jsou česká jména? Aby to nebyl samej: Tram Van Tuan.............. :-) To bych jako moc nechtěla :-)
Není tady
Ahoj holky, zřejmě to budou ty větnamci né v Bille, ale vedle ní, ale možná je budou mít i nahoře v Bille. Dole jsem je určitě viděla. Tak šťastný pořízení. Pa
Není tady
Ahoj Zuzajdo, taky jsi "sousedka"?
Určitě se tam vypravím kouknout.
Až potkáte někoho u Billy jak kouká na ručníky - tak to jsem já :-)
Není tady