29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mi,zda máte zkušenosti se soudem na Praze 9 o stanovení alimentů.
Případně zkušenosti se soudkyní.
Naposled jsem slyšela třeba případ,že z platu 11000 netto byly určeny alimenty asi na 4 - 5 leté dítě 3000 Kč(advokátka navrhovala 4 tisíce),dotyčný chtěl platit 2 500 a odvolal se.
Kamarádce taky kdysi přiřkly z platu 10000 - 3 tisíce na dítě,tak mi tak zajímá v jaké výši se asi tak rozhoduje.
Moje kauza se táhne asi 4 roky,otec měl platit 5 tisíc a dluh zpětně k tomu,má plat asi 5 krát tak vysoký jako v prvním případě a platit se mu nechce(žije v cizině).
Platí stejně jako muž z prvního případu 3 tisíce,je to komické,protože jeho plat je nesrovnatelný(majetek navíc),což muž z prvního případu nemá vůbec.
Soudní psycholožkou byl kvalifikován jako osoba nevyzrálá a nyní čekám dále,jak se věc vyvine.
naopak, počítejte s polovční výší, tj. cca 1500 Kč.Osobní letitá zkušenost se stanovováním alimentů na OS v Praze 9.Malý plat otce = malé alimenty.
Potvrzuji, že u Obvodního soudu pro Prahu 9 jsou inteligentní soudkyně a z malého platu vždy stanoví malé výživné. To je celkem snadná rovnice s logickým výsledkem. A je tam také soudkyně, která tvrdě sejmula matku, která dělala otci problémy se stykem s dítětem. Kázeň musí být. Tak je to správné.
Není tady