|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, tak jsem se rozhodla na 100pro.Jdu do toho potřetí, mám 2 kluky 12 a 9 let. CHtěla bych otěhotnět co nejdřív, ale koncem července jedeme na dovolenou na Mácháč, myslíte, že bych mohla v těhu odpočívat u vody na sluníčku a opalovat se?
Kluky mám oba v srpnu, takže jsem se o to nikdy nezajímala.Díky moc za odpověd
Není tady
Já jsem někde četla, že by se mohla přehřát plodová voda, takže se dlouhé vylehávání na sluníčku nedoporučuje... Ale zkušenosti nemám...!

Není tady
Já jsem četla to samé + že nadměrný přísun vitaminu D může způsobit komplikace. Se sluníčkem radši opatrně
Není tady
Jituš, takže ti řekl,že k moři nemáš jet vůbec, nebo že se máš stranit sluníčku ???
Není tady

Já na sluníčko chodím, ale oblečená, nebo teda jak to mám napsat. 
Kámoška také chodila a v pohodě, ale jasně, že se člověk musí hlídat a nebýt tam celý den. Holky i chodějí k vodě. Ale asi se teda taky zaptám doktora.
Jediný co já jsme se dozvěděla, tak že by se neměl člověk přehřát, takže by měl hodně pít a tak (to asi každý na sobě pozná, jestli mu je zle a tak) a že se může stát, že může mít pak na sobě nějaké fleky, jako porucha pigmentu nebo co, neb je v těhotenství kůže citlivější. Ale to jsme jen četla a já jsem zatím v pořádku. 
Není tady
Petricko80, řekl mi že k moři se jezdí za sluníčkem a to mi nedoporučuje, takže proč tam jet. Opalovat se nemá vůbec, stranit se sluníčka to je těžké, protože nemůžeš být pořád zavřená doma, ale rozhodně - vyvalovat na slunko se nemá.
Není tady
Tak jak bylo uvedeno výše - z důvodu vyšší tvorby pigmentových skvrn a z důvodu přehřátí organismu. Ale podle mojí zkušenosti, by mi bylo pěkně blbě, kdybych to přehnala s přehřátím...
Není tady
na sluníčku se totiž přehřejete tak rychle, že si to většinou ani neuvědomíte (kolikrát dojdete z koupaliště unavené víc jak z 50km výšlapu do hor...). A oranismus těhulky je mnohem náchylnější.... pokud k vodě, tak si třeba lehnou někam do stínku a semtam se po sluníčku projít, vzít si nějakou knížku.... musí to být stašné pro těhulky, které nosí bříška přes léto - nemoct pořádně ani na sluníčko, ale opravdu je potřeba to omezit na minimum.... a pozor taky na koupání na koupalištích, protože tam kolikrát bývají různé potvor (myslím jako infekce tak
)
Není tady
ahojky,
říká se všeho s mírou
, nepřeháněj to se sluníčkem a na dovču klidně jeď a užij si to.
Není tady