6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje kamaradka ma kulaté 30 narozeniny. Chtěla bych ji koupit něco, co by ji překvapilo ale určitě i udělalo radost. Vím e to jetě nikdy ani nepouívala. Koupila bych ji vibrator nebo neco podobneho. Myslite e je to dobry napad? Zase nevim na druhou stranu aby se třeba nenatvala nebo tak něco . Ikdy si myslim e to vezme s humorem.
Není tady
Rychle sem s reklamou, u se nemůeme dočkat!
Není tady
Ja myslim e je to super nápad takovej darek pro kamaradku. Mě osobně by to udelalo radost. A chce to koupit přímo v obchode nebo objednat na internetu?
Není tady
Erotika patří mezi partnery, ne mezi kamarádky. Mě by takový dárek opravdu nepotěil. Ale to můj názor.
Není tady
No pravda e kady člověk je jiny. Natěstí do narozek jetě čas , tak uvidim co koupim. Zkusim se ji nenapadně zeptat, jaky darek by ji udělal radost. Třeba se něco dozvim
Není tady
Nakonec sem nakoupila na e-kondomech a sem spokojená. Velký výběr tak sem v klidu doma vybrala co by se mi libilo. A do 2 dnů sem to měla doma.
Není tady
No vida, tichoučká Radka se konečně vymňoukla s reklamou! To to trvalo!
Není tady
2x
Upravil(a) rina (11. 7. 2019 13:27)
Není tady
Tichoucka napsal(a):
Moje kamaradka ma kulaté 30 narozeniny. Chtěla bych ji koupit něco, co by ji překvapilo ale určitě i udělalo radost. Vím e to jetě nikdy ani nepouívala. Koupila bych ji vibrator nebo neco podobneho. Myslite e je to dobry napad? Zase nevim na druhou stranu aby se třeba nenatvala nebo tak něco . Ikdy si myslim e to vezme s humorem.
Já vím, e jde jen a jen o reklamu, ale stejně - dát někomu něco tak nevkusného, to chce dobrý aludek.
Není tady
rina napsal(a):
No vida, tichoučká Radka se konečně vymňoukla s reklamou! To to trvalo!
To ví - musí to vypadat jakoe diskuze . Ale stejně - co je moc, to je moc.
Není tady
A jetě k tomu se spletla, dotaz poloila jako Ticho a řeení nala a reklamou nás obastnila jako Ra, chjo, nedá pokoj a nedá!
Není tady
No jo, má pravdu.
Trapnost kadým coulem.
Není tady
A co tak koupit kámoce gigola?
Není tady
Jedině e by zakoupil zboí z její reklamy.
Není tady
Ahoj, určitě to není patný nápad nebo jako ví jak, to bys měla vědět sama jako kamrádka, jestli není na takové věci jak se říká "uzkoprsá" Kadopádně ja osobně a myslím, e i větina z nás by to určitě ocenila Má nějakou představu?
Není tady