Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 7. 2019 13:07

Sonuli
♥♥-----

Knihy pro děti

Milé maminky, měla bych dotaz. Čtete dětem večer před spaním? A pokud ano, tak jaké příběhy?

Není tady

#2 3. 7. 2019 21:01

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Knihy pro děti

Teď už ne, děti mám velké, ale když byli malé, tak ano, četla jsem. Nebo si vymýšlela své vlastní příběhy smile

Není tady

#3 4. 7. 2019 8:52

Zralok
♥♥-----

Ahoj, my teda ano. Snažíme se opravdu denně. Jinak vybíráme knihy podle toho, jak jsou vhodné pro děti. Já nevím, jak staré děti máš ty, ale za mě jsou super knihy Ella a Max. Ty ti mohu doporučit. Mají je na presco, tak se tam jukni a třeba si taky vybereš.

Není tady

#4 4. 7. 2019 21:32

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Předčítat dětem je moc dobrá věc. A předčítání před spaním má určitě svoje kouzlo, pokud je knížka vhodně zvolená.
Zdeněk Svěrák sepsal seznam knih vhodných pro různý věk. A určitě se dají využít i ty, co nám nejvíc utkvěly v paměti, případně si nechat poradit od přátel. smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#5 23. 8. 2024 13:04

isiaha22
♥------

Vyberte knihy přiměřené věku a užijte si tyto vzácné chvíle s vaším dítětem emoji. A pokud dětem vyprávíte, je to také dobrá volba – jen si dejte pozor na to, co vyprávíte. Ideální čas na čtení před usínáním je čistě na vás a vašem dítěti.

Není tady

#6 5. 12. 2024 10:05

Ikolre
♥------

Na tomto blogu mohu zjistit další informace, získat mnoho ocenění a pozorně jej sledovat
geometry dash

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí