6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Viara napsal(a):
Selima napsal(a):
normální chlap napsal(a):
To je naprosto v pořádku. Do partnera se můeme zamilovat (a zůstat s ním) z různých důvodů, někdo proto, e je skvělý, jiný zase proto, e je chudák a potřebuje nás. V rozmanitosti je síla :-) Já mám jen jeden ivot a chci jej proít co moná bez stresů, ale někdo jich má třeba víc a jeden či dva tudí můe obětovat pro druhé. Budi za to chválen :-)Toto mi pripadá troku hitlerovsko-nacisticko selektívne ako rampa v Osvienčime - "schopní doprava", "neschopní" dožava do plynu - ale mono je to len môj mylný dojem.
Selimo, Vy jste vůbec nezaila souití s člověkem, který má poruchu osobnosti. Neumíte si to představit. Není to ádný čajíček. Pletete si v této debatě takového člověka s někým, kdo je jen normálně v rámci snesitelnosti náladový nebo podráděný. Člověk s hraniční poruchou nebo např. narcista či histrion Vás zničí. Ve vztahu s ním nejde o to, jestli je správné toho člověka milovat či nemilovat. Jde o to, e z takového vztahu VY nevyváznete zdravá. Duevně nikdy a - tělesně snad. Kdy budete mít těstí. Normální chlap naprosto ví, o čem píe.
nezaila som - a dúfam, e ani nezaijem... a ja teda striktne rozliujem lásku/cit a vzah - mono o tom tu bola celá tá debata... ku ktorej sa mi po rokoch a v tejto situácii ani nejako nechce vraca.
Není tady
Selima napsal(a):
Viara napsal(a):
Selima napsal(a):
Toto mi pripadá troku hitlerovsko-nacisticko selektívne ako rampa v Osvienčime - "schopní doprava", "neschopní" dožava do plynu - ale mono je to len môj mylný dojem.Selimo, Vy jste vůbec nezaila souití s člověkem, který má poruchu osobnosti. Neumíte si to představit. Není to ádný čajíček. Pletete si v této debatě takového člověka s někým, kdo je jen normálně v rámci snesitelnosti náladový nebo podráděný. Člověk s hraniční poruchou nebo např. narcista či histrion Vás zničí. Ve vztahu s ním nejde o to, jestli je správné toho člověka milovat či nemilovat. Jde o to, e z takového vztahu VY nevyváznete zdravá. Duevně nikdy a - tělesně snad. Kdy budete mít těstí. Normální chlap naprosto ví, o čem píe.
nezaila som - a dúfam, e ani nezaijem... a ja teda striktne rozliujem lásku/cit a vzah - mono o tom tu bola celá tá debata... ku ktorej sa mi po rokoch a v tejto situácii ani nejako nechce vraca.
Debata s normálním chlapem i Vámi la jak o zamilování, tak o vztahu (viz "zůstat s ním").
Jen jsem chtěla sdělit, e souití s člověkem vykazujícím poruchu osobnosti je opravdu téměř nemoné a neodsuzuji (po vlastních zkuenostech) nikoho, kdo se vůči nim vymezí. Zvlá nebezpečné bych to viděla u mladých lidí, kteří nemají informace, ani zkuenosti.
Není tady
Taky bych do toho nela. Ale to se opakuju.
Docela by mě zajímalo, jak to dopadlo.
Není tady