6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem tu, protoe to potřebuji někomu vyventilovat. Mému okolí zatím z jistých důvodů nemůu. (děkuji za pochopení)
Myslela jsem si, e u nemůu nikoho potkat. Ale opak je pravdou. Asi se stal malý zázrak a já potkala někoho, kdo mě neskutečně miluje. Třeba jen proto, aby mě pobavil udělal tohle www.ircazplzne.cz
Není tady
Není tady
Ale na co? Ledae by ta krásná budova na fotce byl ústav, kde jsou autor a Irča hospitalizovaní...
Není tady
No, tak či onak nechápem...
Není tady
A mně, naivce, se to v první chvíli líbilo.
Není tady
To mně taky, ale podstata, smysl takového jediného příspěvku mi jaksi uniká.
Leda e by něco jako 'heč' !
Není tady
Vnímala jsem to jako projev velkýho překvapení a radosti. A taky mě napadlo, e Irča nejspí nebude introvert.
Jsem ale schopná naletět , tak to berte s rezervou.
Není tady
Mně se to opravdu nelíbí. Ale nakonec - tvůrce stránek píe, e se to učí a prostě k tomu pouil Irču. Ne, nelíbí se mi ani způsob, ani stránky. Ty u vůbec.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Vnímala jsem to jako projev velkýho překvapení a radosti. A taky mě napadlo, e Irča nejspí nebude introvert.
Jsem ale schopná naletět , tak to berte s rezervou.
Je to divné. A takový projev překvapení a radosti, e by se registrovala na server, kde registrovaná není a dala sem jeden jediný příspěvek? Ani stránky se mi nelíbí, vypadají divně, hlavně to, co tam autor píe.
Já jsem po mých ivotních zkuenostech ke vemu a vem nedůvěřivá. Trvá dlouho, ne někdo získá mou důvěru. A nezíská ji jen tak někdo. Ve si mockrát prověřím a přemýlím. A jsem si vědoma, e i tak můu naletět.
Není tady
Bude to reklama, klikačka, za kterou bere prachy. Má to dobře schované za chytlavé téma, kterému zvědavec těko odolá.
Není tady