29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem tu, protože to potřebuji někomu vyventilovat. Mému okolí zatím z jistých důvodů nemůžu. (děkuji za pochopení)
Myslela jsem si, že už nemůžu nikoho potkat. Ale opak je pravdou. Asi se stal malý zázrak a já potkala někoho, kdo mě neskutečně miluje. Třeba jen proto, aby mě pobavil udělal tohle www.ircazplzne.cz
Není tady
Není tady
Ale na co? Ledaže by ta krásná budova na fotce byl ústav, kde jsou autor a Irča hospitalizovaní...
Není tady
No, tak či onak nechápem...
Není tady
A mně, naivce, se to v první chvíli líbilo.
Není tady
To mně taky, ale podstata, smysl takového jediného příspěvku mi jaksi uniká.
Leda že by něco jako 'heč' !
Není tady
Vnímala jsem to jako projev velkýho překvapení a radosti. A taky mě napadlo, že Irča nejspíš nebude introvert.
Jsem ale schopná naletět , tak to berte s rezervou.
Není tady
Mně se to opravdu nelíbí. Ale nakonec - tvůrce stránek píše, že se to učí a prostě k tomu použil Irču. Ne, nelíbí se mi ani způsob, ani stránky. Ty už vůbec.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Vnímala jsem to jako projev velkýho překvapení a radosti.
A taky mě napadlo, že Irča nejspíš nebude introvert.
Jsem ale schopná naletět, tak to berte s rezervou.
Je to divné. Až takový projev překvapení a radosti, že by se registrovala na server, kde registrovaná není a dala sem jeden jediný příspěvek? Ani stránky se mi nelíbí, vypadají divně, hlavně to, co tam autor píše.
Já jsem po mých životních zkušenostech ke všemu a všem nedůvěřivá. Trvá dlouho, než někdo získá mou důvěru. A nezíská ji jen tak někdo. Vše si mockrát prověřím a přemýšlím. A jsem si vědoma, že i tak můžu naletět.
Není tady
Bude to reklama, klikačka, za kterou bere prachy. Má to dobře schované za chytlavé téma, kterému zvědavec těžko odolá.
Není tady