6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
v práci chci oznámit, že jsem se vdala až po svatbě. Mohu mít zpětně nárok na placené volno? Před svatbou bych si vzala dovolenou a s pravdou vyšla ven až bude po všem. Svatba bude 31.8. v sobotu. Nejsem si jistá, zda to konec měsíce nezkomplikuje.
Jak jste postupovaly vy, když jste svatbu v práci utajily? Pro mě je mnohem důležitější to utajit, než mít placené volno. Pokud to zpětně nelze, tak peníze vem čert.
Děkuji :-)
Lucie
.
Upravil(a) Lucie87 (5. 5. 2019 10:21)
Není tady
Taky jsme měli svatbu v tomhle termínu a ještě k tomu v 9 ráno.
Poradit ti neumím, ale myslím si, že zpětně to asi moc nepůjde. Já bych si to domluvila mezi čtyřma očima s tím, kdo to má na starost, a vybrala bych si volno, na který mám nárok. Dotyčnýho bych poprosila, aby si to nechal pro sebe.
Není tady
Já bych to nekomplikovala a volno bych oželela.
Není tady