27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
vrabčák napsal(a):
Keito, monáda je hezká a zajímavá, pozadí krásné, neb "modrá je dobrá".
Světle modrá ipečka značí muské pohlaví (obecně), co nás učili při biologii (biuli). Myslela jsem si, e si to tam dává sám ten, kdo chce.
Konečně jsem objevila, kde se skrývá osobní nastavení. Předtím jsem pořád hledala nastavení u svého nicku, ale tam je jenom heslo, avatar email, a tím pádem jsem si tu značku mohla změnit. Já si nikdy nevimla e ji tam mám. Asi se mi při zakládání profilu automaticky nastavila první monost - mu . No, teď u je ve jak má být. P.S. Ta značka je tak mrňavá, e jsem nepoznala, co na ni je. Jasně, e vím, jak se značí mui a eny
.
Upravil(a) keito (19. 8. 2023 17:14)
Není tady
Jsem si asi před týdnem měnil obrázek, a nějak to neproběhlo.. ale v nastavení mám nový.
No ne e by na tom selo :-)
Není tady
Keito, tak to se ti povedlo! A registrovaná v oblíbeném roce 2006.
Nemůu si pomoct, ale já v té holčičí růové pidiznačce od začátku vidím dudlík.
Není tady
Pedro, a kde je to nastavení? Tápu!
Není tady
No kdy kliknu hore vpravo na nick, tak je tam monost změnit avatar, tak ten se mi tam nahrál, ale vlevo zůstává ten starý...
avak u asi vím, kdy kliknu na nick vlevo, tak vyběhne kompletnějí nastavení, a tam mi to při nahrání píe, e je ten obrázek moc velký... Musel bych ten obrázek nějak zmenovat na poadovanou velikost, a to se mi zatím nechce :-)
Není tady
JJ, taky jsem kdysi zmenovala....
Není tady
Pedro, díky! Tak a se to povede.
Judyno, mělas tam nějaký záběr z přírody - vodu, stromy a keře osvětlené sluníčkem, ne?
A pak jsi ho vyměnila za kolo (jako z Kukyho), na kterém se tou krajinou řítí.
Není tady
A jak jste na tom vlastně s tim duchovnem?
Není tady
Já ti nevím, Karle...
Není tady
vrabčák napsal(a):
Já ti nevím, Karle...
Hele Boka, to má jednoduchý, narodili jsme se?
Narodili.
Nali jsme se a milovali?
Nali.
Narodil se malej Karel?
Narodil.
Vidí slunko?
Vidím.
A měsíc?
Vidím, a u s tím jdi do khelu!
BOKA!
Ano drahý? (Boka si rozepíná koilku)..
Není tady
Ale.. co je ta skutečnost? A má vůbec protipól - neskutečnost?
Není tady
Tvé dotýkání je bezeslov.
Ani neeptá.
Přesto tě slyím.
Upravil(a) Pedro (27. 8. 2023 3:52)
Není tady
Pedro napsal(a):
Tak to je otázka pro filozofa a hlavně pro fyzika, případně pro oba v jedné osobě.
Není tady
Vylovila jsem ze svých slují trochu zaloutlý papír z 9. tř. Při hodině M jsem se (samozřejmě pod lavicí) pokouela zabývat dvojitým záporem v četině.
1. Myslím na NĚCO.
2. Myslím na (NĚCO)' = negace, Myslím na NIC.
3. Nemyslím na NĚCO.
4. (Nemyslím)' na (NĚCO)' = Myslím na NIC.
5. Nemyslím na NIC.
6. (Nemyslím)' na (NIC)' = Myslím na NĚCO.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Pedro napsal(a):
Tak to je otázka pro filozofa a hlavně pro fyzika, případně pro oba v jedné osobě.
Já v tom protipól nevidím. Něco můe být jak skutečné, tak neskutečné. Ve smyslu "to snad není moný!" A ono je...
Není tady
Judyno, i tak se to dá samozřejmě pojmout.
Ale říkej básníkovi, aby se drel při zemi!
Není tady
No, to je právě ono. Záleí na tom, kdo jak se dívá. Ona ani bílá není pro kadého stejná.
Není tady
A co teprv černá! Existuje jí prý spousta odstínů.
Není tady