6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezká písnička, neznala jsem ji. Zpěváka ano.
Není tady
Pedro napsal(a):
"My jsme kluci z jihlavy a vzali jsme si do hlavy
e budem nosit dlouhý vlasy a díny orvaný"
:-)
Tak my to zpívali jako "My jsem kluci z Moravy".
Není tady
Oblíbených písniček mám hodně. Ale kdy je to léto, tak svět je nádherný....
https://www.youtube.com/watch?v=sg7RmwWRP84
Není tady
Jj, to byl dobrej chlapík, vyjímečný hlas...
https://m.youtube.com/watch?v=Zr-XUEieU … w6F6ZW4%3D
Není tady
Ano, byl. Vechny jeho písničky byly krásné. I ty hodně jednoduché v jeho podání měly své kouzlo.
Není tady
Pár měsíců před jeho skonem jsem byla na jeho koncerte. Jsou věci, na které pak člověk vzpomíná celý ivot...
Není tady
Petra101 napsal(a):
Pár měsíců před jeho skonem jsem byla na jeho koncerte. Jsou věci, na které pak člověk vzpomíná celý ivot...
No to jo. Tos měla těstí.
Není tady
Já stih zas Magora Jirouse v Radniční, ne taka umřel.
Není tady
Pedro napsal(a):
Já stih zas Magora Jirouse v Radniční, ne taka umřel.
Já jsem zas potkala hubeného a posmutnělého Wabiho Daňka, taky krátce před jeho odchodem...........
Není tady
Koukám, e se tu začínají trochu rojit lidi zaregistrovaní v roce 2006.
Není tady
Asi dobrý ročník
Není tady
Určitě dobrý ročník!
Ale klidně by se mohli začít rojit a hemit i ti, kteří se zaregistrovali buď dřív, nebo i později.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Určitě dobrý ročník!
Ale klidně by se mohli začít rojit a hemit i ti, kteří se zaregistrovali buď dřív, nebo i později.
Jedna věc je ta, kdo se tu objeví nebo po letech vrátí, a věc druhá, jestli se tu rozjede nějaká diskuze na téma přísluející tomuto duchovnímu fóru.... anebo se tu bude jenom "plkat" o ničem
Není tady
Keito, pravdu dí. Jene to téma musí přirozeně vyplynout... , e jo?
Není tady
Navíc, my jsme zde pořád. Keito se objevil po řadě let, mohl by tudí vyprávět....
Ale je pravda, e s tou diskuzí je to tu kvůli nízkému počtu diskutujících opravdu těké.
Není tady
keito napsal(a):
Kuk :-) :-)
Těpéro
Není tady
Judyna napsal(a):
Navíc, my jsme zde pořád. Keito se objevil po řadě let, mohl by tudí vyprávět....
Ale je pravda, e s tou diskuzí je to tu kvůli nízkému počtu diskutujících opravdu těké.
Judyno, my jsme se, pokud si dobře pamatuji, setkaly u Pandory na té její "količce" nebo jak se to jmenovalo. Tehdy jsem tam přijela povyprávět o svém ivotě a svých knihách..... A teď nevím, ale nebyla jsi pak na setkání v Oloumouci, kde jsme to pak večer u ohýnku pěkně rozjely? ;-) .... Jinak, já jsem se sem vrátila před pár lety a chtěla tu rozvinout diskuzi, ale otrávila mě a následně "vyhnala" odtud, teď si přesně nepamatuji to jméno - Rina?
Není tady
keito, omlouvám se, myslela jsem, e jsi mu. A mýlí se, já nikdy na Pandořině količce nebyla, ale Pandoru si odsud dobře pamatuju. Nebyla jsem ani na setkání v Olomouci, ale koukám, e mě někdo skvěle zastoupil .
Rina to uměla, to je fakt . Moná si ji bude pamatovat pod některým z jejích předchozích nicků - Dorka, Viktorka. Dostávala často bany, ale vdy se vrátila. A teď najednou zmizela úplně.
Není tady
Taky jsem si to myslela - podle světle modré značky.
Není tady
Judyna napsal(a):
keito, omlouvám se, myslela jsem, e jsi mu. A mýlí se, já nikdy na Pandořině količce nebyla, ale Pandoru si odsud dobře pamatuju. Nebyla jsem ani na setkání v Olomouci, ale koukám, e mě někdo skvěle zastoupil .
Rina to uměla, to je fakt . Moná si ji bude pamatovat pod některým z jejích předchozích nicků - Dorka, Viktorka. Dostávala často bany, ale vdy se vrátila. A teď najednou zmizela úplně.
Tak teď se omlouvám i já, byla jsem přesvědčená, e jsi tam byla - teda u Pandory. No nic, tak jsme se poznaly tady....Můj nick Keito je v nějaké řeči - myslím e v japontině Kateřina, tak proto.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Taky jsem si to myslela - podle světle modré značky.
To je monáda, a protoe miluji modrou barvu, tak jsem si vybrala monádu modrou .... teda monáda je černobílá, ale pozadí je modré. haha .... ale ty jsi asi myslela tu značku vedle mého avataru?....To vůbec netuím, kde se vzala a co znamená a jak ji odstranit.
Upravil(a) keito (18. 8. 2023 20:25)
Není tady
Keito, monáda je hezká a zajímavá, pozadí krásné, neb "modrá je dobrá".
Světle modrá ipečka značí muské pohlaví (obecně), co nás učili při biologii (biuli). Myslela jsem si, e si to tam dává sám ten, kdo chce.
Není tady