6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Andreo a Lenno, myslím, e jste to vystihly.
Lenno, jsem tu od 17. 5. 2014. Větinu lidí, na který jste tu teď vzpomínali, neznám a o mnohým, co jste tady zaili, nemám tuení.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Andreo a Lenno, myslím, e jste to vystihly.
Lenno, jsem tu od 17. 5. 2014. Větinu lidí, na který jste tu teď vzpomínali, neznám a o mnohým, co jste tady zaili, nemám tuení.
Vrabčáku, tím asi lépe pro tebe , protoe jsi to nezaila, tak teď nevnímá ten propastný rozdíl. Teď tu je denně pár komentářů, tehdy to tady ilo, to muselo být stovky komentářů a fajn témata. A lidi tu řeili i soukromé problémy a dotazy a ostatní radili a povídalo se. Bylo to moc fajn.
Není tady
Lenno, psalo mi to u víc lidí, který sem u větinou aktivně nechodí... Ale snad aspoň občas nakukují.
Dnení stav má ale jednu výhodu; nesedíme tolik u babi, a máme tedy víc času na reálný ivot.
MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE. Moc si přeju, aby tu vytrvala aspoň malá partička prima lidí.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Lenno, psalo mi to u víc lidí, který sem u větinou aktivně nechodí... Ale snad aspoň občas nakukují.
Dnení stav má ale jednu výhodu; nesedíme tolik u babi, a máme tedy víc času na reálný ivot.
MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE. Moc si přeju, aby tu vytrvala aspoň malá partička prima lidí.
No, ké by to u mě platilo, já ten čas místo BB trávím na facebooku
Není tady
Veho s mírou, jak praví filosof.
Není tady
LENNNA napsal(a):
vrabčák napsal(a):
MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE. Moc si přeju, aby tu vytrvala aspoň malá partička prima lidí.No, ké by to u mě platilo, já ten čas místo BB trávím na facebooku
Presne,lide se premistili. :-)
Není tady
Erem, jak se ti daří, co potomstvo?
Není tady
Po řadě let.
Zdravím Tě, Crabate. Náhodně jsem zavítala na Babinet, co je nového a vidím, e se staří diskutující vracejí a mezi nimi i Ty. Jsem ráda, e jsi zdráv a e jsi pokročil, stejně jako vichni. Byl to krásný, imaginární svět na Duchovním, kde jsme si mohli vichni oddechnout od toho materiálna a putovat...
Přeji ve dobré, Bláa..
Není tady
Crabe,
co tak nostalgicky? Pořád o nějakém hledání, či co... ivot není o hledání, nýbr o neustálém nacházení. Za tu dobru jsme se vichni posunuli někam dál. Hodně jsme se naučili = nali jsme hromadu dobré ivotní zkuenosti.
Tu nám nikdy nikdo ji nevezme.
Zdravím vechny známé i neznámé.
Není tady
Ani já nechci zůstat pozadu.
Není tady
Ahoj Crabíku!
Není tady
Pro tebe!
Ptal jsem se slunce
co to je láska
odpovědělo mi
nerozumím ti
já jsem dítě.
Ptal jsem se luny
co je to soucit
řekla mi
nerozumím ti
já jsem sestra slunce.
Ptal jsem se země
co to je ivot
pravila mi
ivot je den a noc
plni lásky a soucitu.
Ptal jsem se smrti
na její smysl
poeptala mi
já jsem nevěsta ivota
láska a soucit jsou nae děti.
Není tady
Hey, hey, kde vichni jsou? Lupino!
Upravil(a) Pedro (23. 7. 2023 15:45)
Není tady
U nikdo z dávných dob?
Není tady
Koukám, e jsme se zaregistrovali zhruba ve stejný ča, ale nepamatuju si Tě :-).
Není tady
To jsme dva, já si tu na sebe taky moc nepamatuju. :-)
Není tady
Jo, míjeli jsme se . Ono také v té době tady bylo velice ivo a já jsem zdaleka ne na vechna vlákna chodila. A těch lidí, co zde bylo.
Není tady
Ale u jsme tu, my přiblině stejně zaregistrovaní :-)
Co budem dělat?
Gnocchi! Nedávno to bylo v práci, a zaprvý jsem se přeral,
A za druhý to bylo boí. Ti taliáni prostě umí..
Upravil(a) Pedro (30. 7. 2023 0:28)
Není tady
Sorry Judyno, jsem dal místo citovat, upravit... a u se v tom radi nechci vrtat.
No tak máme dva v jednom, no... jestli ti to moc vadí, tak to budu řeit.
Není tady
Jo, tak u v pohodě.
Není tady
Pohoda je důleitá.
Koukám, e jsi z Vysočiny. To je velké plus
Není tady
"My jsme kluci z jihlavy a vzali jsme si do hlavy
e budem nosit dlouhý vlasy a díny orvaný"
:-)
Není tady
Vybroukla mi krásná písnička od Samsona. Zkusim najít.
Není tady