6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tercila, Kuty, Vilemína, Petra 101, Pandorra a v první řadě Ota. Na toho vzpomínám nejvíc.
Není tady
Judyna napsal(a):
Tercila, Kuty, Vilemína, Petra 101, Pandorra a v první řadě Ota. Na toho vzpomínám nejvíc.
Joooo, pravda! Vichni tito a určitě i dalí, u kterých jsem zapomněla nick... bylo to tu fajn.
Není tady
Já vzpomínám na vechny, za ty roky, co jsem zde, to byly stovky lidí, kteří nějakým způsobem se mnou, nebo já s nimi, přila do kontaktu. Kdybych měla vyzdvihnout jedno jediné jméno, tak by to byl Ota
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Já vzpomínám na vechny, za ty roky, co jsem zde, to byly stovky lidí, kteří nějakým způsobem se mnou, nebo já s nimi, přila do kontaktu. Kdybych měla vyzdvihnout jedno jediné jméno, tak by to byl Ota
Jj, na Otovi se shodneme asi vichni .
Je taková koda, e to tu lo do kopru a tolik fajn lidí odelo
Není tady
Jestli si dobře vzpomínám, Ota u bohuel není mezi námi?
Není tady
Eva. napsal(a):
Jestli si dobře vzpomínám, Ota u bohuel není mezi námi?
Není. U dost let
Není tady
Pár věrných jetě vydrelo , ale mají čím dál míň času...
Není tady
Já mám celkem dost času. Ale proívám velmi těké období. Tak se mi ani nechce psát.
Není tady
Evo, a se to aspoň o trochu zlepí a je líp!
Není tady
Evo, taky drím palce - bude líp
Není tady
Evo, nevím, jestli se dobře pamatuju, ale psala jsi myslím, e těkosti má někdo z Tvého blízkého okolí. Starost o druhé bývá mnohdy daleko horí ne starost o sebe sama.
Snad se to zlepí.
Není tady
Moná by se jí ulevilo, kdyby se vypsala z trápení. Jene pokud je to to, co myslím, tak to se nezlepí. A zvyknout si je taky těký, nebo nemoný.
Není tady
Judyna napsal(a):
Evo, nevím, jestli se dobře pamatuju, ale psala jsi myslím, e těkosti má někdo z Tvého blízkého okolí. Starost o druhé bývá mnohdy daleko horí ne starost o sebe sama.
Snad se to zlepí.
Ano. Tak to je.
Nepomůe mi vypsat se tady.
O těchto věcech, které nejsou mé, ale já se s nimi musím vyrovnat, tady bohuel nemůu psát.
Snad jednou. Jestli se to někdy k dobrému obrátí...
Není tady
vrabčák napsal(a):
Pár věrných jetě vydrelo , ale mají čím dál míň času...
Bohuel doslova jen PÁR Babinet u asi nikdy nebude takový, jak býval .
Já myslím, e hodně lidí přelo na facebook.
Není tady
Eva. napsal(a):
Já mám celkem dost času. Ale proívám velmi těké období. Tak se mi ani nechce psát.
Evo, a je co nejdříve ve v pořádku a je lépe! Nic nemůe trvat věčně! Dr se.
Není tady
Lenno, záleí to na nás.
Já po facebooku netouím, ale chápu, e jím některý ijou.
Není tady
Jsem ráda, e tu jste. e si můu číst, o obyčejných, hezkých věcech. Jak vrabčáčka potěil koncert nebo ranní zpěv ptáčků. Jak Judyna jezdí na kole. A e je svět i hezký. ..... Potřebuju i normálně ít a mít i jiné, kadodenní, běné, hezké mylenky.
Není tady
Evo, tak to máme radost, e jo, holky? e jo, kluci?
Není tady
Eva. napsal(a):
Jsem ráda, e tu jste. e si můu číst, o obyčejných, hezkých věcech. Jak vrabčáčka potěil koncert nebo ranní zpěv ptáčků. Jak Judyna jezdí na kole. A e je svět i hezký. ..... Potřebuju i normálně ít a mít i jiné, kadodenní, běné, hezké mylenky.
ano, normální ivot, umět si dělat obyčejné radosti..............................
Není tady
Eva. napsal(a):
Ano, to je moc důleité. Nejhorí je, kdy člověk ty malé obyčejné radosti nevidí. A věř mi, e vím, o čem mluvím. Mám za sebou hodně těký rok, ale problémy jsem měla já osobně, take tam není ta bezmoc, kterou asi cítí Ty.
Ale zlepí se to. A kdy ne ta situace sama - tu asi Ty neovlivní, tak se naučí s tím ít. Musí.
Není tady
Ano, také vzpomínám na dobu před nějakými třinácti roky.. Bylo to moc fajn a bylo to moc hezké, kdy jsme udělali i sraz v Brně, na ten vzpomínám dodnes, kdy přiel Juraj, který u dnes dělá něco jiného.. I na Andreu vzpomínám s láskou v srdci a třeba se zase jednou společně sejdeme... Díky vem vám za to..
Není tady
vrabčák napsal(a):
Lenno, záleí to na nás.
Já po facebooku netouím, ale chápu, e jím některý ijou.
To je pravda, záleí to na nás, jaké to tu teď bude Ale takové jako to tu bývalo dříve, u to myslím nebude nikdy. U se to nedá vrátit. Nevím, jestli jsi to zaila tenkrát...
Facebooku se nedá konkurovat, i já uznávám a nedivím se, e větina lidí přeli tam. I já ho mám moc ráda a nemá na něj asi nic. Ale stejně nakouknu i sem
Není tady
Ono todleto vechno je prostě vývoj, nedá se srovnávat moc doba před třinácti lety s tou nynějí.Ale ve je vdy jen o nás, o lidech, jaké si to uděláme. A není to jen o Facebooku, v dřívějích dobách přece jen ten internet byl takový komornějí, neměl prostě k němu přístup a tak kadý, co v dnení době u neplatí. Sloení lidí na netu se mění, starí odcházejí, noví (u s jinými názory na ve) přicházejí, ale to není jen zde, to je veobecně a platí to na vech diskuzích. Co se FB týče, já osobně ho nemám a tak ráda. Najdu si tam sice co potřebuju, kdy tak, ale není to pro mě místo, jaké bylo zde, kde jsem se mohla svěřit, pobavit a tak (holt jsem asi ta původní starí generace). Nechápu lidi, co mají potřebu dávat tam kadý detail svého ivota.
A zpět k tématu, přemýlím si tady na osobnostmi, co zde byly. A pozitivní či ty negativní. Kadá zde zanechala stopu. Celkově taková kauza Estel asi bylo to nejzásadnějí, co se zde proilo. Se jmen se mi ihned vybaví, krom zminěného Oty, například Ppavla, modroočka, Kuty, helena, samozřejmě Jirka a Juraj, kteří jsou oba teď u někde jinde, Ronja, tina, puzzle.girl, těch jmen jsou desítky. A chybí mi ti lidi, mnohé jsem znala i osobně.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ono todleto vechno je prostě vývoj, nedá se srovnávat moc doba před třinácti lety s tou nynějí.Ale ve je vdy jen o nás, o lidech, jaké si to uděláme. A není to jen o Facebooku, v dřívějích dobách přece jen ten internet byl takový komornějí, neměl prostě k němu přístup a tak kadý, co v dnení době u neplatí. Sloení lidí na netu se mění, starí odcházejí, noví (u s jinými názory na ve) přicházejí, ale to není jen zde, to je veobecně a platí to na vech diskuzích. Co se FB týče, já osobně ho nemám a tak ráda. Najdu si tam sice co potřebuju, kdy tak, ale není to pro mě místo, jaké bylo zde, kde jsem se mohla svěřit, pobavit a tak (holt jsem asi ta původní starí generace). Nechápu lidi, co mají potřebu dávat tam kadý detail svého ivota.
A zpět k tématu, přemýlím si tady na osobnostmi, co zde byly. A pozitivní či ty negativní. Kadá zde zanechala stopu. Celkově taková kauza Estel asi bylo to nejzásadnějí, co se zde proilo. Se jmen se mi ihned vybaví, krom zminěného Oty, například Ppavla, modroočka, Kuty, helena, samozřejmě Jirka a Juraj, kteří jsou oba teď u někde jinde, Ronja, tina, puzzle.girl, těch jmen jsou desítky. A chybí mi ti lidi, mnohé jsem znala i osobně.
Jj, to má pravdu, také nejsem pro zveřejňování osobních věcí na fejsu, mám tam jedinou fotku v profilu, kde nejdu ani vidět. Tohodle nejsem vůbec fanda a nechápu to, přesto jak jsem psala, pro mě je facebook asi nejlepí netové místo pro ve - pokec, rady, koníčky, zprávy, informace, setkávání v uzavřených skupinách s lidmi, které mám ráda... nevím co ve, protoe tam je fakt ve. Tohle mi ádné jiné stránky neposkytnou. Samozřejmě tam není ve růové, i tam člověk natrefí na "vola"
Pokrok zastavit nejde. Lidé přeli na fejs a teď zase mladá generace přechází na Instagram, je to vývoj.
Andrejko, netuila jsem, e Juraj a Jirka u nejsou součástí BB Jinak ano, kauza Estel byla neuvěřitelná, e se něco takového mohlo stát, to snad nemá obdoby nikde.
Joooo, Ronja, tina
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ahoj Andreo, zajímal by mne tvůj dnení pohled (z pohledu vývoje nebo z pohledu přímo tvého vývoje ) na kauzu Hirondel a Mariposa? Ja osobně bych řekla e i to k vývoji mohlo někomu jinému přispět nebo posunout. A myslím si to jednodue proto e mě ten proces nesmírně pomohl. Pro mne to osobně bylo nutné právě tak. Z pohledu psychologie se říká e někomu ( ne vem ) pomůe právě nakopnutá zadnice a jinému třeba nadzvedávání ze idle.
Oceňuji ten doprovod k transformaci.
Upravil(a) Hiro (11. 6. 2019 21:07)
Není tady