18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojík vem,
moooc ráda sem k Vám chodím, vdycky tu najdu, co mě zajímá. Sice moc nepřispívám, ale čtu vechno My u jsme se ocitli ve fázi shánění a nakupování a tak jsem se chtěla maminek i nastávajích maminek zeptat na názor na matraci do postýlky. Zatím máme koupenou postýlku, ale po matraci se zatím poohlííme. Známí mi říkají, e stačí jen obyč molitan, ale mě se to nějak nezdá. Copak máte doma Vy a jak jste spokojené?
Není tady
Ahojky, pry ma byt kvalitni madrace. Na obyc. molitanu se budou miminku kazit zada.
Ale spis me zajima nazor na cestovni postylku, je mozne aby v ni dite napri 1 tyden prespavalo?
Není tady
Já mám obyč molitan podloený poltářem a střídám Nelince pravý a levý bok
Není tady
my máme kokosovou madraci a jsme 100% spokojeni,je prodyná a není uplně měkká.
Není tady
My máme molitan + kokos. Hlavně, aby povlak byl prací.
S tou cestovní postýlkou by mě to takté zajímalo. Kdybychom chtěli jet na pár dní na dovču, jestli cestovní postýlka bude vhodná .
Není tady
My máme taky koupenou kokosovou a byla nám i doporučena. Je prý prodyná, jak tu píou holky a také protialergická. Lepí je připlatit za kvalitní, kdy je to pro vývoj miminka, něco jako u botiček. To je můj názor.
Také máme koupenou cestovní postýlku. Kamarádka teď byla s malou, 8měsíční holčičkou, na horách a měli ji v cestovní postýlce a prý v pohodě, ale jestli je to dobré to nevím. Ale asi kdy je u takhle větí, a je to jen na týden, tak to snad nevadí, ne?! já fakt nevím, taky by mě to zajímalo. Jinak mi tu cestovní máme jako, e ji vyuijeme i přes den v obýváku, a bude malej větí, ale koupili jsme do ní také tu kokosovou matraci, ale asi na dovču by jsme ji netahali, co?!
Není tady
Ahojky, nám byla doporučena kokosová matrace, take ji budemem pořizovat.
Cestovní postýlku je prý dobré nepořizovat tu úplně nejlevnějí, mají hodně měkou podloku. Ty draí maji pevnějí, take asi ozkouet v obchodě.
Není tady
Holky kdo si budete kupovat cestovní postýlku,tak je i důleité jakou barvu tam ma ta sítka.Jestli chcete aby mimi vidělo ven tak černou barvu,nebo takovou kde je prímo napsáno e je pruhledná,jinak jsou toti i takové co mají sítku přes kterou mimi nevidí dobře ven.To se některým mimi nelíbí.A určitě je lepí draí kde je tvrdí matrace.
Není tady
My máme cestovní postýlku a malej v ní u rok spí, protoe byl na týden u naich a zvykl si na ní, tak v ní zůstal. Ale je fakt, e stála 2700 (je tam i odnímatelnej "nástavec" pro úplně malý miminka, kterej je vysoko jako kdy je v postýlce matrace nejvý) a matrace je pevná. Ale asi před půl rokem jsme tam dali matraci z postýlky, vejde se tam akorát
Není tady
Děkuju, jste moc hodné, asi se půjdu optat po té kokosové, ta molitanová se mi zdá moc měkká. A je moc fajn, e jste se zmínily i o té cestovní postýlce, tu máme taky v plánu pořizovat ;-)
Není tady
objednával jste někdo matraci na internetu? Se kterým e-shopem jste byly spokojené. Váhám i nad matrací: Lepí taková, co má molitanové jádro a z obou stran kokos nebo kombinace kokos/pohanka?
Není tady
Já budu kupovat matraci kokos/pohanka. Pohanka je pro lepí spaní a kokos je o něco tvrdí ne molitan,který prý není moc dobrý na zadíčka. A celkem levná je na http://www.e-miminko.eu/detail/matrace/ … s-pohanka/
Není tady
Taky uvaujeme o matraci kokos-pohanka, ale nebude moc silná vzhledem k tomu, e budeme pořizovat monitor dechu? Někde jsem četla, e některá matrace nejde "prodýchnout" - je to problém třeba u novorozeňat a monitor pak vysílá falené poplachy.
Není tady
Já jsem koupila kokos+molitan na www.splavacek.cz.
Přilo mi, e u tý pohanky není sundavací potah, tak jsem více neřeila.
Není tady