27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, mám dotaz. 5. měsíc jsem vyetřována na neurologii....nejsem spokojena s postupem lékaře....chci se zeptat- je moné začít chodit k jinému neurologovi, kdy mám vyetřování zahájeno u toho prvního? Tak samozřejmě vechny nálezy mám ofocené, take to není problém doloit novému lékaři. Prostě jde "přestoupit? Nyní jsem objednaná na konec března, je moné se objednat jinde s tím, e v papírech od prvního lékaře mám napsáno "kontrola koncem března"? děkuji.
Není tady
Určitě můe změnit lékaře, kdy nejsi spokojená. Jen přesně nevím, jak je to s dokumentací; o ní bych se dohodla s novým lékařem. Snad mu bude stačit to okopírovaný. Není zrovna nejpříjemnějí si o ni říkat (nejspí by ti ji ani nesvěřili) nebo ádat o zaslání na novou adresu. Moná, e by si ji vyádal sám dalí lékař. Tak a dobře vybere!
Není tady
Nejsem si jistá, ale moná si můe vyádat i něco jako dalí odbornou kozultaci - náhled jiného lékaře, ani bys hned měnila toho svého.
Ale moc o tom nevím.
Navíc, doktoři si dělají vyetření svoje, na ta předchozí prý moc nedají.
Upravil(a) Judyna (13. 3. 2019 19:56)
Není tady
No zatím děkuji za názory.
No jde o to, e kdekoli se člověk objednává, tak hned slyí- a máte doporučení?
Tak to jsem samozřejmě měla, ale nechala jsem je u toho prvního, kam zatím chodím.....
Není tady