1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Hezký den,
obracím se s dotazem.
Minulý týden jsme byly na kontrole po nemoci a doktorka se mezi řečí zmínila o tom, e dcera je na svůj věk malá.Je jí 9 a půl let a má 132 cm.Docela mě to znepokojilo, protoe do ted nic nikdy neříkala, ale je pravda, e dcera měří téměř rok stále stejně.Co si o tom myslíte, má začít být nervozní, e je něco v nepořádku?Vím, e to záleí na mnoha faktorech, jako výka rodičů atd, ale jen tak, kolik měří vae dítka v tomto věku?
Děkuju, snad mě uklidníte.
Hezký den, Jana
Není tady
Jano, tak to s paní doktorkou proberte. Jestli by nebylo dobrý odborný vyetření. Pro klid due.
Setkala jsem se s holčičkou, která měla hodně zpomalený růst. Bylo třeba jí dávat ráno na lačno vypít ávu s vodou, aby mohla jít na WC, co ale s jejím růstovým problémem nemuselo souviset. Ale je to u hodně dávno. Pak u jsem ji nikdy neviděla, tak nevím, jak vyrostla.
Drím palce!
Není tady