6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
venue,
ne, neznám tě osobně .... vak píu, e ".. z tvého psaní vyplývá ..." , - to znamená podle tvého POPISU SITUACE
a jinak- vyjadřuje se úplně srozumitelně tím spí, pokud jsi tak dlouho mimo ČR...
P.S. zkus nebrat nae postřehy jako útok na tebe , ... spí jako úvahy, a hledání, jak se na svou situaci podívat z jiného úhlu pohledu, jinýma očima -
můe pak třeba přijít na něco, co tě zatím nenapadlo , - třeba nějaký důvod, proč se snacha tolik bojí ti chlapečka svěřit
Není tady
Mám podobný problém.. ale právě z pohledu druhé strany. A nejsem snacha, ale přímo dcera..a u přes 5 let se urputně snaím, abych nemusela odříznout vlastní maminku z "nového" rodinného bytí. Podle okolí jsem nejhorí a nevděčná dcera a maminka často pouívá větu "Pro dobrotu na ebrotu".. ovem málokdo dokáe pochopit, jak je těké, kdy vás starí člověk naprosto netoleruje a nerespektuje.. netuím, zda je to Vá případ, rozhodně bych nerada házela na nikoho vinu.. jen si myslím, e konflikt vzniká na obou stranách.. pokud nejste schopni se dorozumět a najít společný kompromis, odnese to nejvíce to malé, k tomu Vá syn i celé jeho manelství.. stejně jako jsem to odnesla já, kdy mi maminka vzala vechny mé příbuzné jen proto, e se s nimi nedokázala dohodnout a musela si prostě dělat vdy vechno po svém.. a nyní se o stejnou chybu (zůstat sama jako její maminka) snaí s "mou" rodinou..prosím Vás, neberte to jako útok, moná jen zkuste pocítit empatii s cizí enou ve Vaí rodině, která má za sebou také určitou minulost a své vlastní zkuenosti. Pěkný večer
Upravil(a) Gaba4 (6. 2. 2019 21:33)
Není tady