Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 1. 2019 14:53

Svas
♥♥♥♥♥--

Alza

Po patnácti letech jsem si, já bláhová, usmyslela, že si koupíme novou lednici. Kolem té staré, nicméně stále fungující chudinky, se dělala louže. Vybrala jsem si lednici a bohužel ji koupila v kamenném obchodě společnosti Alza a těšila se. Protože kdybych si ji koupila přes internet, mohla bych do čtrnácti dnů odstoupit od smlouvy, no, jsem stará a ráda se na výrobek podívám a osahám si ho. Půl hodiny před dohodnutým příjezdem lednice přes SMS mi termín dopravy zrušili. Pak následovalo asi ještě šest dalších termínů, ale minulý týden v sobotu večer lednice konečně dorazila. Nechali jsme ji vzorně odstát do nedělního večera a pak naplnili. V pondělí ráno jsem kolem lednice měla pro změnu krvavou louži, jak roztál celý mrazák, takže jsme všechno vyhodili. Ta lednička jen svítí a neustále řve, že jsou otevřená dvířka, ačkoli nejsou, jinak neumí nic. Ani nechladí, ani nemrazí. Takže reklamace, která je poměrně komplikovaná, nejdřív musím dostat domů autorizovaný servis a ten na to má 30 dní. Ale zase na druhou stranu takhle čisto jsme doma dlouho neměli, nemáme ani máslo. Máte taky podobné zkušenosti a taky vám vadí ta absolutní bezmoc?

Není tady

#2 8. 1. 2019 18:26

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Alza

A není to spíše skrytá vada a možnost odstoupit od smlouvy? Prostě a si tu nefungující kraksnu hezky odvezou a vrátí peníze.

Není tady

#3 8. 1. 2019 20:10

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Svas, je to děs a běs. sad Kde je konec zlatým českým ručičkám???!!!!!!!!!?????? Kam se poděla profesionální čest??????? usch kapitulation

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#4 8. 1. 2019 20:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

To a žutujem... ja som kupovala až po tom, čo mi chladnička úplne kžakla - vybrala si, keď som nebola doma, samozrejme, takže som nielen musela všetko vyhodi, ale sa aj urobila priehrada a zvlnila sa podlaha... Ale priviezli mi novú úplne bez problémov, v ohlásenú hodinu, odviezli starú tummenupp a jej následníčka funguje ako hodinky, uk-uk... Opak by ma nas.... naštval!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 9. 1. 2019 10:50

Svas
♥♥♥♥♥--

Zlaté české ručičky už, vrabečku neexistují, jak mě dneska ujistil pan opravář, kterého se mi po neuvěřitelném množství mailů a telefonů povedlo k nám dnes ráno dostat, protože přece máme na vše 30 dní, dnes jsou to zlaté čínské ručičky. Všechno, co je uvnitř té krabice, je z Číny včetně kompresoru. Andrejko, tak to jsem si myslela taky, a si tu nefungující kraksnu zase odvezou. To nejde, nejdřív ji musí vidět v reklamačním protokolu autorizovaný servis. Až když to bude druhá závada, vrátí ti peníze.
Pan opravář byl velmi příjemný, závada byla prozatím odstraněna, nějaký šikula do té lednice nedal chladicí směs. Tak uvidíme, jak to dlouho vydrží, držte mi palce.

Není tady

#6 9. 1. 2019 14:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

va sjuk

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 9. 1. 2019 19:04

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Svas, už je držím. smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#8 9. 4. 2019 12:24

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Neviem, či to má ešte zmysel písa, ale možno niekomu inému to pomôže a možno ste to aj skúšali, kým ste kúpili novú. Keď chladnička tečie, treba jej vyčisti odtokový kanál. Vnútri v chladničke je taká akoby zátka, to sa vytiahne a z druhej strany zvonka je hadička. To treba vyčisti, buď slamkou, drátom, alebo prefúknu. Nám to vždy doposiaž zabralo, chladnička má cca 20 rokov.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí