6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Po patnácti letech jsem si, já bláhová, usmyslela, e si koupíme novou lednici. Kolem té staré, nicméně stále fungující chudinky, se dělala loue. Vybrala jsem si lednici a bohuel ji koupila v kamenném obchodě společnosti Alza a těila se. Protoe kdybych si ji koupila přes internet, mohla bych do čtrnácti dnů odstoupit od smlouvy, no, jsem stará a ráda se na výrobek podívám a osahám si ho. Půl hodiny před dohodnutým příjezdem lednice přes SMS mi termín dopravy zruili. Pak následovalo asi jetě est dalích termínů, ale minulý týden v sobotu večer lednice konečně dorazila. Nechali jsme ji vzorně odstát do nedělního večera a pak naplnili. V pondělí ráno jsem kolem lednice měla pro změnu krvavou loui, jak roztál celý mrazák, take jsme vechno vyhodili. Ta lednička jen svítí a neustále řve, e jsou otevřená dvířka, ačkoli nejsou, jinak neumí nic. Ani nechladí, ani nemrazí. Take reklamace, která je poměrně komplikovaná, nejdřív musím dostat domů autorizovaný servis a ten na to má 30 dní. Ale zase na druhou stranu takhle čisto jsme doma dlouho neměli, nemáme ani máslo. Máte taky podobné zkuenosti a taky vám vadí ta absolutní bezmoc?
Není tady
A není to spíe skrytá vada a monost odstoupit od smlouvy? Prostě a si tu nefungující kraksnu hezky odvezou a vrátí peníze.
Není tady
Svas, je to děs a běs. Kde je konec zlatým českým ručičkám???!!!!!!!!!?????? Kam se poděla profesionální čest???????
Není tady
To a žutujem... ja som kupovala a po tom, čo mi chladnička úplne kžakla - vybrala si, keď som nebola doma, samozrejme, take som nielen musela vetko vyhodi, ale sa aj urobila priehrada a zvlnila sa podlaha... Ale priviezli mi novú úplne bez problémov, v ohlásenú hodinu, odviezli starú a jej následníčka funguje ako hodinky, uk-uk... Opak by ma nas.... natval!
Není tady
Zlaté české ručičky u, vrabečku neexistují, jak mě dneska ujistil pan opravář, kterého se mi po neuvěřitelném mnoství mailů a telefonů povedlo k nám dnes ráno dostat, protoe přece máme na ve 30 dní, dnes jsou to zlaté čínské ručičky. Vechno, co je uvnitř té krabice, je z Číny včetně kompresoru. Andrejko, tak to jsem si myslela taky, a si tu nefungující kraksnu zase odvezou. To nejde, nejdřív ji musí vidět v reklamačním protokolu autorizovaný servis. A kdy to bude druhá závada, vrátí ti peníze.
Pan opravář byl velmi příjemný, závada byla prozatím odstraněna, nějaký ikula do té lednice nedal chladicí směs. Tak uvidíme, jak to dlouho vydrí, drte mi palce.
Není tady
Svas, u je drím.
Není tady
Neviem, či to má ete zmysel písa, ale mono niekomu inému to pomôe a mono ste to aj skúali, kým ste kúpili novú. Keď chladnička tečie, treba jej vyčisti odtokový kanál. Vnútri v chladničke je taká akoby zátka, to sa vytiahne a z druhej strany zvonka je hadička. To treba vyčisti, buď slamkou, drátom, alebo prefúknu. Nám to vdy doposiaž zabralo, chladnička má cca 20 rokov.
Není tady