29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Juliano, pozor - nevíš kdo všechno sem chodí. Raděj smaž to číslo. Ať si Erem vymaže nějaké soukromé zprávy, Zřejmě má plno.
Není tady
Omlouvám se, že se vám do toho pletu.....ale myslím, že dobré vztahy jsou užitečné pro obě strany. Přece jen ex znamená kus života, vzpomínky, případně společné děti, tak proč ho nemít v přátelích, proč mu neodpovědět na pozdrav? Současný partner by zas neměl tak moc žárlit, a mělo by taky nebýt na co (!). Žárlivost jen užírá duši, kazí vzduch a stejně nic nezachrání, jen přináší trápení.
Píšu jen tak obecně, protože vlastně nevím, o co jde
Není tady
Juli dekuji
Není tady
Daphné napsal(a):
Omlouvám se, že se vám do toho pletu.....ale myslím, že dobré vztahy jsou užitečné pro obě strany. Přece jen ex znamená kus života, vzpomínky, případně společné děti, tak proč ho nemít v přátelích, proč mu neodpovědět na pozdrav? Současný partner by zas neměl tak moc žárlit, a mělo by taky nebýt na co (!). Žárlivost jen užírá duši, kazí vzduch a stejně nic nezachrání, jen přináší trápení.
To si prave take myslim
Není tady
Daphné napsal(a):
já to tak mám, musím mít......dcera s rodinou 4 děti bydlí vedle a druhá babička a dědeček nefungují......takže jen já a BM
syn s rodinou bydlí 10 min. pěšky
s BM musím komunikovat.....nějak......je to těžší, protože teď absolvoval druhé protialkoholové léčení a absolutně mu už nevěřím.......je naprosto jiný, sebestředný, vychvaluje se, nesoudný atd.....
Kdybych mohla, nemusela bych ho vidět až do smrti.......ale to nejde. Je to velice náročné a musím si to hodně v hlavě srovnávat.
Není tady
Daphné napsal(a):
Vidím to úplně stejně
Není tady
Tak to já nemám nemenší problém BM vidět a to mi ublížil opravdu hodně. Ale je to už dávno, je to pryč. Je tedy fakt, že ho vidím málokdy. Jen si říkám, jak jsem ho mohla tak milovat a žít s ním. Jsme tak rozdílní. Dokonce i syn mi to před časem řekl, že nechápe, jak jsme se my dva mohli dát dohromady, že rozdílnější lidi nezná. No, byla to veliká láska, ale nic víc.
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak to já nemám nemenší problém BM vidět a to mi ublížil opravdu hodně. Ale je to už dávno, je to pryč. Je tedy fakt, že ho vidím málokdy. Jen si říkám, jak jsem ho mohla tak milovat a žít s ním. Jsme tak rozdílní. Dokonce i syn mi to před časem řekl, že nechápe, jak jsme se my dva mohli dát dohromady, že rozdílnější lidi nezná. No, byla to veliká láska, ale nic víc.
Protiklady se přitahují
Není tady
Lena39 napsal(a):
Daphné napsal(a):
Píšu jen tak obecně, protože vlastně nevím, o co jdeVidím to úplně stejně
Bylo by to tak ideální.
Není tady
Judyna napsal(a):
Judy,u nas zrovna tak, byli jsme strasne rozdilny.Take lide nechapali,ze my dva jsme mohli byt spolu.Syn se tomu take smeje,jak ja si mohla najit takoveho chlapa....
Není tady
juliana napsal(a):
erem poslala jsem znova, kdyby si SZ nedostala, napiš
Juli,zavolam te,az budu sama,az muj pritel pujde do prace po svatcich.
Není tady
Jinak jsem opet rozpolcena,rada bych se sesla s byvalym na kave a vsechno si s nim vyrikala.Nic vic v tom nehledam.Jen nevim jak to zorganizovat
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jinak jsem opet rozpolcena,rada bych se sesla s byvalym na kave a vsechno si s nim vyrikala.Nic vic v tom nehledam.Jen nevim jak to zorganizovat
Rozpolcená?
Ty si prostě nedáš pokoj a budeš pokoušet.
Komu není rady,...
Není tady
eremuruss napsal(a):
erem, já si nemyslím, že je to úplně dobrý nápad Nevím, co si s BM chceš po tolika letech vyříkávat: to, že se kdysi dávno vykašlal na děti je neokecatelné a peníze, které Tobě a dětem dluží na výživném od něj už v životě neuvidíte
Nehledě na to, že si opět chceš zahrávat s ohněm
žiješ na malém městě, opravdu mě nenapadá, kam byste na to kafe u vás zašli tak, aby se to přítel ještě tentýž den nedozvěděl
Neumím si totiž představit, že bys svému příteli na férovku sdělila, že si na hodinku odskočíš, protože potřebuješ něco probrat u kafe se svým BM
Musela bys to zakonspirovat na kafe v nejbližším okresním městě, ale já si skutečně nejsem jistá, jestli by Ti taková akce vůbec stála za to
Není tady
Eva. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Rozpolcená?
Ty si prostě nedáš pokoj a budeš pokoušet.
Komu není rady,...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, pokud jste opravdu rozdílní, vyříkání je k ničemu. Protože on to stejně vidí jinak. Zbytečně mu dáváš naději. Protože to, že se s ním chceš setkat, pro nej bude určitě povzbuzením.
Není tady
erem, ty si to možná neuvědomuješ, ale koleduješ si o pořádný malér. Za prvé tvůj BM může pochopit pozvání na kafe jako pozvání do tvého života, za druhé bys to kafe nemusela ustát ty a probudily by se v tobě dávno zasunuté city a za třetí si koleduješ o pořádný fičák ze strany tvého přítele, až by tohle všechno zjistil. Uvědom si, že bydlíš v lokalitě kde se všichni znáte už X generací a nějaké schůzky se u vás dlouho neutají
Není tady
erem........aby si uvědomil, o co přišel
já Ti rozumím, ale to nedělej.......uškodilo by to především Tobě
Není tady
Lena39 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Protiklady se přitahují
Není tady
eremuruss napsal(a):
Toto nevidím ako dobrý nápad... vyzerá to ako regulérne rande, čo už vôbec nie je dobrý nápad. Ak s aniekde nestretnete náhodou (napr. cez deti), nechala by som to celé radšej vyšumieť. 20-25 rokov si aj tak "nevyříkáte" za hodinku u kávy a nijaký iný prínos v tom nevidím...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Já zase docela chápu tu potřebu si to zpětně vyříkat. Jsem taky takový vyříkávač, mám potřebu mít mezi sebou čistý stůl. Akorát teď, po takové době, nevím, jestli by to pro tebe mělo nějáký přínos. I kdyby se omluvil, uznal, že se choval jako vůl, stejně nezjistíš, jestli to fakt myslí upřímně, nebo tím něco sleduje. Leda bys měla pocit, že to potřebuješ k tomu, abys to v sobě mohla už úplně uzavřít.
Že přítel vyvádí, se ani moc nedivím. Roky s bm nejste v kontaktu, pojí vás děti, asi ho to znervóznilo, bojí se, ať to s ním nechceš dát zase dohromady.
Já s otcem svého syna vycházím dobře celou dobu, i když byly chvíle, kdy jsem měla sto chutí ho něčím praštit. Ale v kontaktu jsme spolu víceméně jen pokud je potřeba něco kolem syna, určitě si jen tak nepíšeme, jak se kdo z nás má.
Erem, nevím, jestli bych přistoupila na to, sejít se s ním za zády partnera, zvlášť, když vím, že se mu to celé nelíbí. Asi bych to nejdřív probrala doma, vysvětlila co a jak a pak dejme tomu.
Ale to si musíš zvážit sama, jestli ti případný průšvih stojí za to, že doma bude dusno. Ať tím nerozjedeš něco, cos nechtěla. Protože tohle tvému příteli určitě na klidu nepřidá, až se to provalí.
Zkusila bych si sama pro sebe ujasnit, co od toho vlastně očekávám. Ty přece nepotřebuješ ujištění, že jsi dobrá, protože i když tě nechal na holičkách, nepodělala ses z toho a dokázala ses o děcka sama postarat. Přes to, že to nebylo vždycky lehký.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Já zase docela chápu tu potřebu si to zpětně vyříkat. Jsem taky takový vyříkávač, mám potřebu mít mezi sebou čistý stůl. Akorát teď, po takové době, nevím, jestli by to pro tebe mělo nějáký přínos. I kdyby se omluvil, uznal, že se choval jako vůl, stejně nezjistíš, jestli to fakt myslí upřímně, nebo tím něco sleduje. Leda bys měla pocit, že to potřebuješ k tomu, abys to v sobě mohla už úplně uzavřít.
Že přítel vyvádí, se ani moc nedivím. Roky s bm nejste v kontaktu, pojí vás děti, asi ho to znervóznilo, bojí se, ať to s ním nechceš dát zase dohromady.
Já s otcem svého syna vycházím dobře celou dobu, i když byly chvíle, kdy jsem měla sto chutí ho něčím praštit. Ale v kontaktu jsme spolu víceméně jen pokud je potřeba něco kolem syna, určitě si jen tak nepíšeme, jak se kdo z nás má.
Erem, nevím, jestli bych přistoupila na to, sejít se s ním za zády partnera, zvlášť, když vím, že se mu to celé nelíbí. Asi bych to nejdřív probrala doma, vysvětlila co a jak a pak dejme tomu.
Ale to si musíš zvážit sama, jestli ti případný průšvih stojí za to, že doma bude dusno. Ať tím nerozjedeš něco, cos nechtěla. Protože tohle tvému příteli určitě na klidu nepřidá, až se to provalí.
Zkusila bych si sama pro sebe ujasnit, co od toho vlastně očekávám. Ty přece nepotřebuješ ujištění, že jsi dobrá, protože i když tě nechal na holičkách, nepodělala ses z toho a dokázala ses o děcka sama postarat. Přes to, že to nebylo vždycky lehký.
Pavlo diky.
Není tady
Kiara napsal(a):
erem, ty si to možná neuvědomuješ, ale koleduješ si o pořádný malér. Za prvé tvůj BM může pochopit pozvání na kafe jako pozvání do tvého života, za druhé bys to kafe nemusela ustát ty a probudily by se v tobě dávno zasunuté city a za třetí si koleduješ o pořádný fičák ze strany tvého přítele, až by tohle všechno zjistil. Uvědom si, že bydlíš v lokalitě kde se všichni znáte už X generací a nějaké schůzky se u vás dlouho neutají
Kiaro,pred 10 lety jsem se setkala s byvalym tvari tvar a zadne city to nevbudilo,byl to pro mne cizi clovek,ktery hodne zestarnul.Spise ty vzpominky jsou krasne,jaky byl a jaky uz vlastne neni
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, CO si chceš s bývalým manželem vyříkávat? Zkus to napřed říct třeba nám - myslím, že většina věcí se v čase rozplynula, vystydla ....... Myslíš si, že rozfoukáš nějaký plamínek?
A s těmi krásnými vzpomínkami - když mi bylo ouvej, vzala jsem ze své minulosti to, co bylo použitelné a úmyslně jsem to vylepšila, aspoň abych si to v duchu mohla vyprávět jako dobrou historku a abych se nezbláznila. Pak, v lepších časech, jsem ozdoby sundala a vrátila na své místo .....Nemůžeš to mít také tak?
Jiří Voskovec řekl, že první, co člověk zapomíná, je krutost. Myslím, že to tak opravdu je. Když se ti najednou objevila minulost a chce navázat zpřetrhané nitě v přítomnosti, dej si velký pozor hlavně na vzpomínky, přebijí tvou přirozenou ostražitost a budeš v troubě.
Není tady
Barčo. Tos napsala tak krásně. Děkuji.
Není tady