|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Máte někdo zkušenosti s bělením zubů? Ptala jsem se své zubní lékařky na její názor na přípravky z lékárny. Řekla mi, že jsou to vyhozené peníze a objednala mě na bělení zubů v ordinaci. Má někdo zkušenosti s přípravky z lékárny a bělení u lékaře? Účinky a cena?
Není tady
Používala jsem bělící gel z lékárny,z hlavy nevím název.Natíral se takovou tyčkou na zuby a pak si nesměla jíst ani pít půl hodiny.Stálo to asi 600Kč a bylo to na nic.O bělení u lékaře jsem dost četla,je to šetrné na zuby,můžou být jen asi týden citlivý.Dají se vybělit až o osm stupňů,což je paráda.Pak existuje domácí bělení,kde ti zubař udělá formu tvých zubů na doma a ty bělíš stejným způsobem jako v ordinaci,jen delší dobu a častějc a proto i účinějc.Stojí to prý 4-5 tisíc.Vydrží to i několik let.Nevíš na kolik přijde bělení v ordinaci?To jsem nikde nevyčetla.
Není tady
Já právě nevím, kolik to stojí. Zubařka mi řekla, abych přišla, že se domluvíme na způsobu, který mi bude vyhovovat. Takže cenu budu znát až na místě. O přípravcích z lékárny jsem právě taky pochybovala. Proto jsem se objednala raději k zubařce. Nechci jen tak vyhodit peníze... Díky za odpověď dzahilo...
Není tady
Ahoj holky,
myslím si, že přípravky z lékárny pomohou těm, kdo mají své bílé zuby, ale vlivem kouření, pití kávy atp. jim zežloutly. Pokud však někdo (jako např. já
) má už žlutou zubní sklovinu takříkajíc danou do vínku, tomu pomůže pouze bělení u zubaře. Pokud vím, většinou se to řeší tak, že se zuby vlastně "přemalují na bílo", což je šetrnější než bělení peroxidem atp. Tedy určitě záleží na dispozici.
Jinak já mám bohužel na předních zubech ve sklovině malé prasklinky a zubařka mi řekla, že z toho důvodu mi bělení zubů nedoporučuje, protože v těch prasklinách se bude usazovat "bordel" a půjde to vidět. Takže na to bych se určitě taky zeptala. Jinak jsem někde četla, že vybělení jednoho zubu pomocí peroxidu stojí cca 200,- Kč a více, záleží na zubaři.
Pěkný den
Teru
Není tady
Jsem.sva- při některých způsobech bělení zubů se poškozuje zubní sklovina. Tak a jsme u problému- kdybys měla známého zubaře, řekne ti popravdě, který způsob ti doporučuje. Měl by to udělat i "dobrý" zubař.
Při dnešní ekonomické situaci ti lékař popíše pouze klady té které metody - zápory, tím myslím poškozování a narušování skloviny- ti sdělit "zapomene". Na toto si "vzpomene" pokud přijde jeho známý.
S bělením zubů zkušenosti nemám žádné, ale že některé metody porušují sklovinu, to vím. Měla bys načerpat co nejvíc informací o té které metodě, raději s tím počkat. No a informace - myslím objektivní- načerpáš pouze u zubaře, ale ke kterému budeš doporučena na konzultaci ze "známosti". Jinak se pravdu nedozvíš.
Mám dojem, že se bělením zubů zabývají i plastické chirurgie.
Prostě trošku si o tom zjisti, ať si nepoškodíš nějakým nevhodným zásahem sklovinu a jednou toho nelituješ.
Pá
Není tady
Kvůli možnému poškození jdu raději k lékaři a nedělám to doma. Mám skvělou zubařku (už 15 let) a vím, že ze mě nebude tahat peníze. Myslím, že mi určitě poradí i s ohledem na sklovinu. Jinak zuby jsem měla krásně bílé do doby, kdy jsem začala pít kafe (asi rok). Díky všem za rady, napíšu, až budu krásně bílá

Není tady
Já jsem právě četla,že ty nové metody neničí sklovinu,protože neobsahují peroxid.Na www.idnes.cz je poradna na tohle téma.Několikrát se tam už o bělení zubů hovořilo a nebo se můžeš sama zeptat na co potřebuješ,ať máš více pohledů na věc.Pak dej vědět,jak to dopadlo,moc by mě to také zajímalo.
Není tady
Jsem.sva-pokud máš dobrou zubařku, které na tobě záleží,pak je to O.K. Pak dej vědět, jakou meodu sis vybrala a jaký to mělo efekt- pro ostatní. Měj se
Není tady
V Praze provádí bělení např. MUDr. Jakub Smrček, Školská 22, Praha 1, tel 775 648 125 - má taky inzerát na www.nioneta.cz a měl tam poradnu s diskuzí před nedávnem. Nedoporučoval domácí bělení a používání abrazivních prostředků. Má tam 3 články v rubrice Koktejl (zadat např. Smrček do Hledej a články to najde samo na Nionetě)
Není tady
Díky moc všem...
Není tady
Moje zubařka mi nabídla bělení v ordinaci za 4500,-, a časově tak na 3 hodiny. A nebo zhotovit nosiče na míru a bělit doma. Vybrala jsem si to druhé. Nosiče vyšli na 700,- a bělící gel na 2500,-.
Výhodou je že nosiče mi zůstali a těd jen dokupuji ten gel.
Dává se to na 4-6 nocí a zuby jsou ten týden hodně citlivé. Musím říct, že mi to vybělilo krásně a všimli si toho i ostatní.
Není tady
Mám opravované přední zuby, vybělí zubař i tu plombu?
Ne plombu nevybělí nic. Jedine jí mužeš nechat předělat na uplně bílou a zub dobělovat. Měla jsem několikrát opravované přední zuby a vždy do 2 let se kolem plomby udělalo žluté rozdělění od zubu.
Ted mám na dvojkách bílé korunky a na jedničkách Enejml (bílá plomba , cena 1 zubu 1600,-) a nedá se to srovnat, je to super.
Není tady