29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pojistka na blbost :-) - jedná se o pojištění odpovědnosti proti škodě např. v případech, kdy zaviníte nějakou škodu - např. v zaměstnání nabouráte vlastní vinou služební vůz, rozbijete nějaké zařízení apod...
V těchto případech často přispívá i zaměstnavatel.
Výborná věc je to třeba i pro děti - zejména dospívající kluky. Teď čerstvě mohu uvést případ 11 letého syna
své kamarádky, který jel na kole, bez držení, ohlížel se za dalšími kamarády a "napral" to v ulici, kde bydlí do
vozidla souseda. Typ vozu Ford Mondeo - sice pouze škráblý lak a prasklé levé světlo, ale i tak zněla faktura ze servisu na 18 tis. Kč. Kamarádka měla pro tyto případy pojistku, 85 % nákladů pojištovna uhradila.
Tu pojistku platí jednou ročně - částkou myslím 420 Kč.
Není tady
K tem prijmum...jsem samozivitelka a kdyz zaplatim vse co musim tak mi na mesic zbyde asi neco kolem 2000 kc...z toho musim kupovat jidlo a veci z drogerie pro me a pro maleho.Obleceni nastesti vetsinu dedim po diteti sestry.Ja si proste nic moc nekupuju...nemam na to.Takze si nemyslim ze matka ktera ma doma dve pizama pro dite je spatna matka!!!Nekdy proste nic jineho nezbyde nez mit malo veci!!!Ja BMplati alimety 1500 a rika mi ze bych mela platit stejnou vysi vazivneho jako on ale me to prijde jako blbost...on si bydli u matky a nemusi platit najem...ja zaplatim 4000 najem a ostatni veci nutne k zivotu.A ten byt preci neni pro me...je i pro maleho...A co hracky a co skolka a tak???Je to tezky ale zvladam to.A maly me ma rad a to ze jde obcas ven v roztrhlych nebo uspinenych kalhotach?Noa stane se ne?
Není tady
Element, a méme zde jasný důkaz o Vaší ukřivděnosti (přesněji hlouposti). On bydlí u matky a nemusí platit nájem. Hm, má kliku na hodnou mámu. Tak proč se nenastěhujete také ke svojí matce? Třeba by Vás tam také nechala zadarmo a hned máte 4 litry k dobru. A už jste někdy přemýšlela (bacha to bolí), že je lepší být bohatá než chudá? Co to je za život, když se musíte stále nějak omezovat. Proč do toho nejdete a nezačnete podnikat a vydělávat statisíce? A co si třeba najít chlapa a založit novou rodinu? Ve dvou se to vždy lépe táhne. Vás ta chodoba musí vážně bavit, jinak to neumím pochopit.
Není tady
EFG to už je trošku ubohé. Asi jste nepostřehl jednu větičku od Elementgirl... malý mě má rád...
Myslím, že je to to nejdůležitější. A jestli má jedno pyžamo nebo roztrhané kalhoty, je naprosto fuk.
A podnikat - to by se malému nemohla tolik věnovat, zpočátku určitě ne. Element. píše, že to zvládá !
To, že tady popsala jak na tom finančně je beru jako konstatování. A ten, co jí dává 1500je pěkný chudák.
Není tady
EFG, vy jste teda dobrák:-( V čem si jako představujete, že by mohla začít podnikat samoživitelka s čtyřletým dítětem, bez hlídacích babiček (jaxem pochopila) a hlavně bez základního kapitálu, který je důležitý pro rozjezd jakéhokoliv druhu podnikání???
Druhá věc - píšete, proč si Elementgirl nenajde partnera, který by jí pomohl nést finanční břemeno její nezáviděníhodné situace. Milej zlatej, partner pro matku s dítětem se hledá takový, kdo dokáže akceptovat především její dítě - a proto, aby se ženská nespálila podruhé a dítěti nepřivedla domů někoho nevhodného je třeba vybírat velice pečlivě. A ruku na srdce - jestliže je hlavním kritériem výběru nového partnera pouze jeho solventnost - "abychom se měli lépe" , tak to jednak potencionální partner vycítí a vezme roha, druhak je volice snadné parádně si v životě naběhnout podruhé.
Tož asi tak.
Není tady
Frigo, je to stejně ubohé, jako od Element. Každé malé dítě má rádo svoje rodiče. Dokonce i romské děti žijící "na ulici". Možná, že dnes je tomu dítěti naprosto jedno, že má jedny kalhoty. Ale postupem času mu to rozhodně jedno nebude. Co mu však jednou rozhodně nebude jedno, že žil s nějakou sockou, která ho nebyla schopna vzít na hory, k moři, poznávat krásy rodné země atd. Poznání je také nedílnou součástí života. Takto bude max. vzpomínat, jak byla maminka chudá a jak na nic nebyly peníze. Skutečně krásné dětství.
Frigo, ale proč by se při podnikání nemohla věnovat dítěti? Stále tady hlásáte jak mužům podnikatelům padají bezpracně do peneženek statisíce, a proto se o ně musí podělit s bývalkou. A když se jedná o ženu, tak to najednou nejde. Podívejte se na Irenku. Jde to!
Vy toho jejího osobně znáte, znáte jeho stav majetku, jeho příjmy, jeho možnosti? Neznáte a přesto ho tady soudíte. Ten její je naprosto stejný chudák (duševní) jako ona.
V čem spočívá Vaše pomoc a rada Element? Že se Vám tady může "vyplakat" a nejde zde někoho, stejně prostého, kdo jí schvaluje její nesmysly? Tím jí rozhodně nepomůžete.
Není tady
Kiara, rozhodně nejsem dobrák. Paroubek je dobrák. Říká, kolik miliard ze státního rozpočtu přišlo podporu drobného a střeního podnikání. Pro základní kapitál tedy může jít za Paroubkem.
Vy ale nechcete slyšet jak začít s holým zadkem a postupně se dopracovat k bohatství. Vy chcete slyšet, jak s holým zadkem, prázdnou makovicí a línou kostrou ze dne na den přijít k miliónům.
Uznávám, že líná lemra a s dítětem bude jen težko hledat debila, který by živil jí a její dítě.
Není tady
Luboši, Luboši, vy jste přesně ten typ, o kterém se tady často ta či ona strana
zmiňuje. Jen jsem si vždycky myslela, že takové bývají především ženy-matky...
Vy už napadá naprosto každého, bez ohledu na podstatu příspěvku.
Nemůžu si pomoci, po přečtení příspěvku Elementgirl nemám pocit, že by napadala bývalého partnera, hrála si na trpící matku, co jí chlap platí málo a ona
je chudinka.
Jen napsala fakta, jaké má příjmy, kolik zač utratí a že i její dítko občas vyběhne
s dírou na teplácích ven. Nenadává, že otec platí pouze 1500 Kč, naopak mám z
příspěvku pocit, že jí otec dává najevo, že 1500 je majlant a že se má ona také
dostatečně činit.
Není tady
EFG - podle čeho soudíte, že je Elementgirl líná socka ? To jsem se nějak nedočetla. Ona pouze konstatovala, co a jak a nepřišlo mi, že by si stěžovala. Oni ty prachy nejsou všechno, ale to vy asi nikdy nemůžete pochopit.
protože u vás jsou prachy na prvním místě.
A já jí nehodlala něco radit, jen se mi nelíbilo to, jak jste jí zkritizoval a urážel. A občas mám pocit, že ti "chudí" jsou na tom leckdy lépe, aspoň se nemusej bát, že v nějaké úžasné bance o něco přijdou.
Není tady
EFG - nejsem samoživitelka, nejsem socka, makali jsme a makáme oba a přesto jsem nebyla schopná vzít děti k moři, na hory a podobně. Teda abych to upřesnila - všechny tři děti měly možnost jet se školou, s oddílem a taky jely! To jenom pro mě už na to nezbyly penízky, víš...
Není tady
Já už se přesvědčila,že ať kdokoliv napíše cokoliv,tak EFG si vždycky něco najde.Kdo chce psa být(u něj samoživitelku)hůl si vždycky najde.Matka,která dokáže vyžít z mála,ale dá svému dítěti lásku a čas,pro něj dělá daleko víc než kdyby podnikala,zahrnula ho drahými věcmi a dovolenými v exotických zemích.Z dětí z bohatých rodin často vyrostou sobci,kteří si ničeho neváží a rozhodně to rodičům nevrátí ve formě oddané lásky.Já chtěla letos dětem(odrostlejším)udělat radost a jelikož na tom nyní nejsme tak zle,tak jsem jim dala vybrat mezi dovolenou u moře nebo založením vlastních účtů,aby si mohli vybrat,jak s penězi naloží.Vybrali si druhou variantu a oba chtějí jít v létě na brigádu,aby nebyli na mě závislí.Bude jim tam i otec posílat alimenty.Možná i proto,že jsme nikdy nebyli boháči,ani nebudem,si dokáži vážit věcí a umí hospodařit.Kdyby mě měli nenávidět za to,že nejsme milionáři,tak bych si mohla říct,že jsem si vychovala sobecké spratky,ale takoví rostou jen z těch,co měli od malička všechno.A těžko malý kluk rozpozná finanční rozdíl mezi autíčkem za 2.000 nebo stavebnicí za 500,která podporuje jeho fantazii a tvořivost.A taky mu bude lépe v kempu u rybníka nebo v lese než se smažit na rozpálené pláži.
Není tady
EFG napsal(a):
Frigo, je to stejně ubohé, jako od Element. Každé malé dítě má rádo svoje rodiče. Dokonce i romské děti žijící "na ulici". Možná, že dnes je tomu dítěti naprosto jedno, že má jedny kalhoty. Ale postupem času mu to rozhodně jedno nebude. Co mu však jednou rozhodně nebude jedno, že žil s nějakou sockou, která ho nebyla schopna vzít na hory, k moři, poznávat krásy rodné země atd. Poznání je také nedílnou součástí života. Takto bude max. vzpomínat, jak byla maminka chudá a jak na nic nebyly peníze. Skutečně krásné dětství.
Frigo, ale proč by se při podnikání nemohla věnovat dítěti? Stále tady hlásáte jak mužům podnikatelům padají bezpracně do peneženek statisíce, a proto se o ně musí podělit s bývalkou. A když se jedná o ženu, tak to najednou nejde. Podívejte se na Irenku. Jde to!
Vy toho jejího osobně znáte, znáte jeho stav majetku, jeho příjmy, jeho možnosti? Neznáte a přesto ho tady soudíte. Ten její je naprosto stejný chudák (duševní) jako ona.
V čem spočívá Vaše pomoc a rada Element? Že se Vám tady může "vyplakat" a nejde zde někoho, stejně prostého, kdo jí schvaluje její nesmysly? Tím jí rozhodně nepomůžete.
To jsem fakt netušila, že "krásné dětství" se posuzuje z hlediska, kolikrát bylo dítě u moře, či na horách:rolleyes:
Není tady
EFG napsal(a):
Element, a méme zde jasný důkaz o Vaší ukřivděnosti (přesněji hlouposti). On bydlí u matky a nemusí platit nájem. Hm, má kliku na hodnou mámu. Tak proč se nenastěhujete také ke svojí matce? Třeba by Vás tam také nechala zadarmo a hned máte 4 litry k dobru. A už jste někdy přemýšlela (bacha to bolí), že je lepší být bohatá než chudá? Co to je za život, když se musíte stále nějak omezovat. Proč do toho nejdete a nezačnete podnikat a vydělávat statisíce? A co si třeba najít chlapa a založit novou rodinu? Ve dvou se to vždy lépe táhne. Vás ta chodoba musí vážně bavit, jinak to neumím pochopit.
Lubošku ubohej jste vy:)Koukam ze pro Tebe jsou prachy vsechno.Pro me je dulezitejsi laska.K rodicum jit mohu ale radeji se postavim na vlastni nohy nez se prizivovat z penez nekoho cizyho.Ale to ty nepochopis ze?A tisickrat budu radeji chuda nez prizivnice vis?Ale jak uz jsem psala to takovej clovek jako si ty nikdy nepochopi,nekdo Ti totiz do tela zapomnel dat srdce...
Není tady
EFG:pritele si hledat nemusim mam ho a dokonce takoveho co by nam penize dal ,ale nechci je.A vubec si tu nestezuji jen jsem psala fakta.Prachy nejsou vsechno chlapce:)
Není tady
EFG napsal(a):
Kiara, rozhodně nejsem dobrák. Paroubek je dobrák. Říká, kolik miliard ze státního rozpočtu přišlo podporu drobného a střeního podnikání. Pro základní kapitál tedy může jít za Paroubkem.
Vy ale nechcete slyšet jak začít s holým zadkem a postupně se dopracovat k bohatství. Vy chcete slyšet, jak s holým zadkem, prázdnou makovicí a línou kostrou ze dne na den přijít k miliónům.
Uznávám, že líná lemra a s dítětem bude jen težko hledat debila, který by živil jí a její dítě.
VOLE!!!
Není tady
No vida. A pak, že se nikam nepohnem. Stále si pletete pojmy s dojmy.
Kido. Nemáte pravdu. První jsem byl napaden já. Nikde jsem také neříkal, že by si stěžovala. Také jsem to pochopil pouze jako konstatování stavu. Jen se mi nelíbilo, že zde vykládá závistivé hlouposti. Nevěřím, že by ho matka nechala u sebe bydlet zcela zdarma. A o nic víc mi nešlo, než aby se chytla za frňák, zčala se chovat jako dospělá a začala se činit. Na rozdíl od Vás jsem to však podal přímo a bez skrupulí.
Frigo. naučte se laskavě číst. Nikde jsem o Element nenapsal, že je líná socka (jen se tak chová).
Helena, ale já proti Vám neřekl ani jedno slovo. Když děti jezdí, pak je to naprosto OK. Tak voco Vám GO?
Ad.astra a Ivča.K. Nevím oč se přete. Na dovolenou u moře a pod. není nutné být milonář. Také jsem mluvil o kráse naší vlasti. Vy ale nečtete. Vy jen nesjte ochotné přijmout jiný názor.
Geisha, mohu Vám poslat videonarávku z debaty s Paroubkem v něděli na Primě. Opravdu to tam říkal. Tak teď přesně nevím kdo je tady vůl. Vy nebo Paroubek?
Není tady
EFG napsal:Kido. Nemáte pravdu. První jsem byl napaden já. Nikde jsem také neříkal, že by si stěžovala. Také jsem to pochopil pouze jako konstatování stavu. Jen se mi nelíbilo, že zde vykládá závistivé hlouposti. Nevěřím, že by ho matka nechala u sebe bydlet zcela zdarma. A o nic víc mi nešlo, než aby se chytla za frňák, zčala se chovat jako dospělá a začala se činit. Na rozdíl od Vás jsem to však podal přímo a bez skrupulí.
Nepovidej napadl si ty me...si to znova precti Lubošku...
a ze se chovam jak lina socka?To prehanite ne?jak bys chtel chodit do prace a zaroven byt na materske???Chovats se jak naprostej ubozak ...ale je mi Te lito...asi mas tezky zivot...no hlave ze mas penize no...
Není tady
Ježišikriste, von už je tady zas:( myslím EFG=LubošM :rolleyes.
A já, kohopak mi asi tak ty perly připomínají...
Nespletla jsem se. Popravdě ani nejde splést se.
Není tady
TO EFG: Nemluví takhle z tebe osobní zkušenost?? Dítě raději přijme rodiče "socku", než nedostatek lásky. Pochopení mámy je víc, než moře, dostatečná péče o dítě je víc, než značkový hadry, pocit bezpečí je víc, než hory. Děti, se kterými si rodiče ani nepovídaj jsou mnohem větší "socky", než děti, kteří mají jen jedny kalhoty. Proč by hned mělo dítě vzpomínat jen, jak byla maminka chudá?? Co to kecáš za bláboly?? Je mi tě líto, pro tebe jsou zřejmě hmotné statky prioritou.
Upravil(a) SkylieS (23. 5. 2006 20:40)
Není tady
Hm, tak vidím, že je to tady samá závistivá socka. A proč si jako myslíte, že když je někdo movitější, tak že se ke svým dětem nemůže chovat stejně pozorně a s láskou jako Vy? Jen si může vyskakovat o pár tisícovek víc, ale jinak je to stejné. Hmm, včil mudrujte!
Není tady
EFG napsal(a):
Hm, tak vidím, že je to tady samá závistivá socka. A proč si jako myslíte, že když je někdo movitější, tak že se ke svým dětem nemůže chovat stejně pozorně a s láskou jako Vy? Jen si může vyskakovat o pár tisícovek víc, ale jinak je to stejné. Hmm, včil mudrujte!
zase překrucuješ - to tu nikdo neřekl... jen tu bylo psáno, že je lepší být chudý a dítěti se věnovat, než bohatý a jeho přízeň si kupovat dárky... pokud je někdo bohatý a dítěti se věnuje, pak je to ideál... ale láska je vždycky víc než peníze
Není tady
Element, no a co jako, že jste na mateřské? To jako znamená, že nemusíte nic podnikat pro svojí obživu a Vašeho dítěte? Skutečně nemusíte. Pak se ale nedivte, když řeknu, že se chováte jako líná socka. Pro většinu ukřivděnek, co meumějí číst. Zdůrazňuji, že jsem řekl, že se chová jako líná socka, nikoliv že je líná socka. Je v tom nepatrný rozdíl, ale každé to znamená něco jiného.
Volte stranu 26.
Není tady
Tina, a jako chcete říct, že spolek ukřivdeněk nepřekrucuje jo. Cha cha cha chi chi chi cho cho cho
Není tady
EFG napsal(a):
Tina, a jako chcete říct, že spolek ukřivdeněk nepřekrucuje jo. Cha cha cha chi chi chi cho cho cho
nemluvím o nikom jiném než o vás, tak do toho taky nikoho jiného netahejte. děkuji za pochopení
Není tady
EFG napsal(a):
Element, no a co jako, že jste na mateřské? To jako znamená, že nemusíte nic podnikat pro svojí obživu a Vašeho dítěte? Skutečně nemusíte. Pak se ale nedivte, když řeknu, že se chováte jako líná socka. Pro většinu ukřivděnek, co meumějí číst. Zdůrazňuji, že jsem řekl, že se chová jako líná socka, nikoliv že je líná socka. Je v tom nepatrný rozdíl, ale každé to znamená něco jiného.
Volte stranu 26.
Hele ja mam napad a co kdybys mi jezdil hlidat a ja chodila do ty prace?Aspon bysis zkusil jaky je to na matersky?A ze mas praci?Noaco..vzdyt prece zvladnes oboje ne?
Není tady