29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminky, ráda bych se s Vámi poradila.
Můj syn v noci na včerejšek opakovaně zvracel, dostal velmi silnou rýmu a včera měl přes den teplotu 37,5. Večer měl 38, tak jsem mu na noc dala Panadol čípek a dnes ráno jsem si všimla takového většího pupenu s puchýřem. Jinak nikde nic po těle ani ve vlasech nic nemá. Myslíte, že se jedná o neštovice?
Není tady
Ten puchýř je na zápěstí.
Není tady
Naše starší dcera má neštovice právě teď.Začalo to u ní ale celkem obyčejně, byla unavená a měla lehce zvýšenou teplotu a během dne jí naskákaly pupínky,takže nám to bylo jasné hned.Mažeme to tekutým pudrem a už jí ta nemoc pomalu končí, máme to 9.dnem.
Já myslím, že pokud má malej jen 1 pupínek, tak to neštovice asi nebudou, to by měl po celém těle.Spíš bude asi nachlazený, když má rýmu.No ale uvidíte, jestli se to přeci jen nerozjede. Teď neštovice dost řádí, aspoň tady u nás.
Není tady
Tak se mu nic nerozlezlo, no docela ráda bych to s ním měla už za sebou. Manžel se děsí, neštovice ještě neměl
Není tady
Já měla děti hodně osypané, ale můj synovec měl jen 4 pupence a asi se mu nevytvořila dostatečná imunita, takže za rok, když neštovice zase řádily ve škole, je chytl znovu a tentokrát měl těch pupenců víc než dost .
Není tady