29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vždycky když se ráno vzbudím tak mam vlasy všeljak pokroucené a zmuchlané Máte nějakou radu jak na to aby byly vlasy hezké i po ránu??
Není tady
maggie7 napsal(a):
Vždycky když se ráno vzbudím tak mam vlasy všeljak pokroucené a zmuchlané
Máte nějakou radu jak na to aby byly vlasy hezké i po ránu??
Myslím,že na to nic není,jedina trošku navlhčit a vyfoukat přes kartáč.Já to řeším mytím vlasů každé ráno.
tak to jsme na tom stejně, taky to ráno musím přefoukávat
Není tady
Žehlička na vlasy. Je hned nahřátá a vlasy máš narovnané během pár minut.
Není tady
Dříve dámy spaly v sedě, aby si neponičily účes.....blbá rada, co ? :-)))
Není tady
Já spím obden v chlupatých natáčkách na temeni hlavy.
Není tady
Řeším to také mytím každé ráno v létě v zimě.Kamarádka mé dcery používá dost často žehličku na vlasy a teď ji začaly vypadávat chuchvalce vlasů.
Není tady
Vypadávání vlasů nezpůsobí žehlička. Žehlím si vlasy už dlouho a holička mi řekla, že je to pro vlasy šetrnější než foukání.
Není tady
Taky si ráno musím vlasy přefoukávat. :grater:Ale mne to tak nebaví.
Není tady
Ženy a jak to každé ráno stíháte - umýt si a vyfoukat hlavu? Já to tedy taky dřív dělala každý den, ale to jsem byla svobodná a bezdětná. Teď vstávám v půl šestý, ale stejně běžím s dětma do školky a školy těsně před osmou hodinou a v takovým stavu, že bych tak dřív nešla ani vynést koš před panelák. Stíhám jen vyčistit zuby, učesat a namalovat řasy, toť vše. Cítm se blbě, ale nějak se to toho nemůžu dostat.
Není tady
No nazdar ted jsem si koupila žehličku na vlasy a už tu čtu, že mi vypadaj vlasy, a to jsem z ní tak nadšená.
Když se mi ráno nechce česat a mýt vlasy, tak zapletu copy nebo dám skřipec a jde se. Jinak jsem schopná vstát i o hodinu dřív, abych vyšla "krásná".
Není tady
Pešto, určitě ti vlasy nevypadají, neboj. Žehlím si vlasy rok tak 2-3x týdně a mám je krásně lesklé (dlouhé do poloviny zad) a opravdu nejsem plešatá
Jakou sis koupila značku? Já mám Remington keramickou a je prostě super. Mám dost vlnité vlasy a narovnávám je. Už si bez žehličky nedovedu život představit
Není tady
Tak to jsem ráda. Mám Remington S1032, koupila jsem si termoregulační mléko od Loreálu a vlasy se mi nezvlní ani když je vlhko (hurá) a píšou, že je to ještě před tím teplem chrání.
Sousedka má rovné vlasy a když si to s ní vyzkoušela, tak jí koupila taky, protože má potom lesklejší vlasy.
Není tady
Ano, je to tak. Dřív, když jsem si vlasy foukala do hladka, než jsem došla do práce (když byla třeba mlha), tak jsem je měla zase vlnité. Teď se mi nezvlní ani při lehkém deštíku (huráááá) a vlasy mám taky lesklejší... super vynález pro nás kudrnatý
Není tady
Ráno taky nejsem k poznání. První cesta vede do koupelny umýt si vlasy, potom na WC i s ručníkem na hlavě. V koupelně nanést tužidlo a "udělat rozcuch" v mezičase si vyčistit zuby a trošku zkulturnit obličej. Stíhám vše za 25 min.(pospíchám na autobus). Tiše závidím těm kdo mají vždy upravenou hlavu s minimální péčí. Vlasy mám rovné, ale hodně se mi mastí. Ahoj
Není tady
Loni jsem si pořídila Lissimu od Roventy (fén který natahuje vlasy) a práší se na něj . Vytrhává mi vlasy a elektrizuje, takže vlasy lítaj všude.
Zlatá žehlička.
Není tady
A v čem prosím spočívá účinek té žehličky.
A proč každý chce mít právě to, co mu příroda nenadělila? Zdá se mi totiž nelogické, že ty které mají vlasy rovné je natáčejí a druhá skupina s přirozenými kudranami je naopak rovná? Rozmary paní módy??í
Není tady
tequilla: účenek žehličky je stejný jako u kulmy. Jen kulma natáčí a žehlička narovnává. A žehlička je mnohem šetrnější, protože není železná, ale keramická. U mě je to tím, že mám vlnité vlasy a nosí se rovné. Nemám je úplně kudrnaté, ale jen vlnité a když je mám sestříhané (mám dlouhé do poloviny zad), trčí mi po celé hlavě. Proto narovnávám.
Upravil(a) jsem.sva (28. 4. 2006 13:42)
Není tady