Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 4. 2006 21:40

maggie7
♥♥♥----

Vlasy v noci a po ránu

Vždycky když se ráno vzbudím tak mam vlasy všeljak pokroucené a zmuchlané big_smile Máte nějakou radu jak na to aby byly vlasy hezké i po ránu??

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#2 26. 4. 2006 23:51

Cudlik
Host

Re: Vlasy v noci a po ránu

maggie7 napsal(a):

Vždycky když se ráno vzbudím tak mam vlasy všeljak pokroucené a zmuchlané big_smile Máte nějakou radu jak na to aby byly vlasy hezké i po ránu??

Myslím,že na to nic není,jedina trošku navlhčit a vyfoukat přes kartáč.Já to řeším mytím vlasů každé ráno.

#3 27. 4. 2006 6:28

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

tak to jsme na tom stejně, taky to ráno musím přefoukávat

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#4 27. 4. 2006 7:30

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Žehlička na vlasy. Je hned nahřátá a vlasy máš narovnané během pár minut.

Není tady

#5 27. 4. 2006 7:57

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Dříve dámy spaly v sedě, aby si neponičily účes.....blbá rada, co ? :-)))

Není tady

#6 27. 4. 2006 8:17

Bea
♥♥♥♥---

Já spím obden v chlupatých natáčkách na temeni hlavy.

Není tady

#7 27. 4. 2006 10:47

evčina
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj

Řeším to také mytím každé ráno v létě v zimě.Kamarádka mé dcery používá dost často žehličku na vlasy a teď ji začaly vypadávat chuchvalce vlasů.
http://animace.org/smiles7/original/G423663.gif

http://www.stastnezeny.cz/data/USR_001_USR_IMAGES/Ev(2).gif

Není tady

#8 27. 4. 2006 10:52

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

Vypadávání vlasů nezpůsobí žehlička. Žehlím si vlasy už dlouho a holička mi řekla, že je to pro vlasy šetrnější než foukání.

Není tady

#9 27. 4. 2006 11:15

Lenka
♥♥♥----

Taky si ráno musím vlasy přefoukávat. :grater:Ale mne to tak nebaví.

Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

#10 27. 4. 2006 12:06

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Ženy a jak to každé ráno stíháte - umýt si a vyfoukat hlavu? Já to tedy taky dřív dělala každý den, ale to jsem byla svobodná a bezdětná. Teď vstávám v půl šestý, ale stejně běžím s dětma do školky a školy těsně před osmou hodinou a v takovým stavu, že bych tak dřív nešla ani vynést koš před panelák. Stíhám jen vyčistit zuby, učesat a namalovat řasy, toť vše. Cítm se blbě, ale nějak se to toho nemůžu dostat.

Iveta X

Není tady

#11 27. 4. 2006 17:55

Pešta
♥♥♥♥---

No nazdar ted jsem si koupila žehličku na vlasy a už tu čtu, že mi vypadaj vlasy, a to jsem z ní tak nadšená.
Když se mi ráno nechce česat a mýt vlasy, tak zapletu copy nebo dám skřipec a jde se.  Jinak jsem schopná vstát i o hodinu dřív, abych vyšla "krásná".

Není tady

#12 28. 4. 2006 6:12

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

Pešto, určitě ti vlasy nevypadají, neboj. Žehlím si vlasy rok tak 2-3x týdně a mám je krásně lesklé (dlouhé do poloviny zad) a opravdu nejsem plešatá smile smile Jakou sis koupila značku? Já mám Remington  keramickou a je prostě super. Mám dost vlnité vlasy a narovnávám je. Už si bez žehličky nedovedu život představit smile smile smile

Není tady

#13 28. 4. 2006 6:37

Pešta
♥♥♥♥---

Tak to jsem ráda. Mám Remington S1032, koupila jsem si termoregulační mléko od Loreálu a vlasy se mi nezvlní ani když je vlhko (hurá) a píšou, že je to ještě před tím teplem chrání.

Sousedka má rovné vlasy a když si to s ní vyzkoušela, tak jí koupila taky, protože má potom lesklejší vlasy.

Není tady

#14 28. 4. 2006 8:17

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

Ano, je to tak. Dřív, když jsem si vlasy foukala do hladka, než jsem došla do práce (když byla třeba mlha), tak jsem je měla zase vlnité. Teď se mi nezvlní ani při lehkém deštíku (huráááá) smile a vlasy mám taky lesklejší...  super vynález pro nás kudrnatý smile

Není tady

#15 28. 4. 2006 9:54

briza3
♥♥♥♥---

Ráno taky nejsem k poznání. První cesta vede do koupelny umýt si vlasy, potom na WC i s ručníkem na hlavě. V koupelně nanést tužidlo a "udělat rozcuch" v mezičase si vyčistit zuby a trošku zkulturnit obličej. Stíhám vše za 25 min.(pospíchám na autobus). Tiše závidím těm kdo mají vždy upravenou hlavu s minimální péčí. Vlasy mám rovné, ale hodně se mi mastí. Ahoj

Není tady

#16 28. 4. 2006 11:07

Pešta
♥♥♥♥---

Loni jsem si pořídila Lissimu od Roventy (fén který natahuje vlasy) a práší se na něj . Vytrhává mi vlasy a elektrizuje, takže vlasy lítaj všude.

Zlatá žehlička.

Není tady

#17 28. 4. 2006 12:34

tequilla
♥♥-----
Místo: Brno
Web

A v čem prosím spočívá účinek té žehličky. 
A proč každý chce mít právě  to, co mu příroda nenadělila?    Zdá se mi totiž nelogické, že ty které mají vlasy rovné je natáčejí a druhá skupina  s přirozenými kudranami  je naopak rovná? Rozmary paní módy??í

Není tady

#18 28. 4. 2006 13:41

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

tequilla: účenek žehličky je stejný jako u kulmy. Jen kulma natáčí a žehlička narovnává. A žehlička je mnohem šetrnější, protože není železná, ale keramická. U mě je to tím, že mám vlnité vlasy a nosí se rovné. Nemám je úplně kudrnaté, ale jen vlnité a když je mám sestříhané (mám dlouhé do poloviny zad), trčí mi po celé hlavě. Proto narovnávám.

Upravil(a) jsem.sva (28. 4. 2006 13:42)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí