6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tento týden se ke mě donesl natočený klip slovenského raperra, ač tento styl hudby a tak nemusím, u tohoto klipu mám husí kůi, smekám a osobně si myslím, e toto by měl povinně vidět a slyet kadý, mělo by se to poutět dětem na kolách (ověřeno na mých dvou dětech, teď si u fakt pamatují postup na KPR první pomoc), při kurzech v autokole a podobně
https://www.youtube.com/watch?v=dh3QpBszxh0
A při poslechu mě jen tak napadlo, kolik z nás umí skutečně poskytnout první pomoc, nemyslím to, e to máme nastudované, ale kdo z nás to umí skutečně v té chvíli chaosu pouít? Byli jste u v takové situaci a museli poskytnout první pomoc?
Není tady
Ja som si to opraovala nedávno, na lektorskom kurze pre tanec (nedokončila som ho ale) a bola som dos vedža, ako si veci nepamätám buď vôbec, alebo zle... A fakt je, e pri masái srdca som moc jemná, snaím sa nezlomi kos, ale záchranári mi naopak vraveli, e musím čo najsilnejie... No nič, dúfam, e to nebudem v praxi potrebova. Trochu si pamätám aj ako pomôc topiacemu sa, ale to som musela mame rovno sžúbi, e to nebudem nai skúa...
Není tady