29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím předělávali jsme doma kuchyni a nově máme indukční plotnu. Jsem s ní spokojená, ale má to nevýhodu, hrnce tam pasují víceméně všechny, ale s pánvičkami je to horší. Znáte nějaký materiál, který je na to vhodný? Díky moc.
Není tady
Já jsem si na indukci pořídila titanové nádobí. Nejen že to funguje, ale i údržba a vaření je jednodušší. A pokud koupíte dostatečně velký hrnec, uvaříte v něm celý oběd
Není tady
Titanové nádobí? A vážně je to tak dobré, jak se říká? Ono někdo řekne to, druhý zase něco jiného, takže aby se v tom čert vyznal.
Není tady
Za sebe můžu říct, že jiné než titanové bych už asi nepoužila. Ono když se vám jídlo tak často nepřipaluje, tak ten rozdíl poznáte.
Není tady
Ano? A kde jste si ho pořídila? A nebylo to moc drahé?
Není tady
Právě drahé to nebylo vůbec, investice to je, to ano, ale opravdu se vám to vyplatí. Já to svoje mám z internetového obchodu zgastro.cz. Výhoda je, že vám to doručí až domů, takže se nikam netrmácíte. A taky vyřízení a doručení je rychlé
Není tady
A bude to fungovat i na indukční plotýnku? Máme ji nově, takže spousta hlavně pánví šla pryč.
Není tady
Ahoj zeptám se máte někdo zkušenost s titanovým nádobím ze zgastro?
Není tady