27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím předělávali jsme doma kuchyni a nově máme indukční plotnu. Jsem s ní spokojená, ale má to nevýhodu, hrnce tam pasují víceméně vechny, ale s pánvičkami je to horí. Znáte nějaký materiál, který je na to vhodný? Díky moc.
Není tady
Já jsem si na indukci pořídila titanové nádobí. Nejen e to funguje, ale i údrba a vaření je jednoduí. A pokud koupíte dostatečně velký hrnec, uvaříte v něm celý oběd
Není tady
Titanové nádobí? A váně je to tak dobré, jak se říká? Ono někdo řekne to, druhý zase něco jiného, take aby se v tom čert vyznal.
Není tady
Za sebe můu říct, e jiné ne titanové bych u asi nepouila. Ono kdy se vám jídlo tak často nepřipaluje, tak ten rozdíl poznáte.
Není tady
Ano? A kde jste si ho pořídila? A nebylo to moc drahé?
Není tady
Právě drahé to nebylo vůbec, investice to je, to ano, ale opravdu se vám to vyplatí. Já to svoje mám z internetového obchodu zgastro.cz. Výhoda je, e vám to doručí a domů, take se nikam netrmácíte. A taky vyřízení a doručení je rychlé
Není tady
A bude to fungovat i na indukční plotýnku? Máme ji nově, take spousta hlavně pánví la pryč.
Není tady
Ahoj zeptám se máte někdo zkuenost s titanovým nádobím ze zgastro?
Není tady