|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
přítele zrovna přijali na tohle místo a tak mě zajímá jestli někdo z vás má s tímto povoláním zkušenosti.. díky moc!
Zatím jsem totiž bohužel slyšela samé negativní názory
nemáte někdo nějaký pozitivní? byla bych vám moc vděčná 
jsme totiž ve velký finanční tísni a doufali jsme že se snad blýsklo na lepší časy, když dostal tuhle práci..
Není tady

Já na tuhle práci taky nemám moc pozitivní názor. Ale je to proto, že je mi proti srsti a nedokázala bych chodit po domácnostech a přemlouvat lidi, aby si sjednali nějaké pojištění.
Na druhou stranu: pokud na to ukecávání a oblbování má někdo buňky, tak si dle mého může slušně vydělat. Tak to je v tomto případě asi pozitivum.
PS: není to u společnosti OVB? Pokud ano, tak si v archivu starších diskusí zkus najít téma (nevím přesně název, ale pokud zadáš OVB, tak se ti to najde. Tam se o této společnosti a práci finančního poradce toho píše dost.
Není tady
ne kdepak ,neni to OVB, to vim že je špatná společnost.. tady u tý společnosti ale prý nebude muset chodit po domácnostech - klienty mu přidělá přímo ta firma, tak nevim.. a pokud si najde někoho sám, tak tim líp pro něj.. no snad to nebude špatný.. ale díky báro
Není tady

Tak pokud nemusí chodit po domácnostech, tak to možná nebude tak špatné... Ale vždyť uvidíte, zkusit se má všechno. A třeba to nakonec bude fajn práce a ještě dobře placená. Když se mu to nebude líbit, tak odejít může vždycky. Držím pěsti.
Není tady
Já jsem tuhle práci dělala, a můžu říct, že i když by to dost vydělávalo, tak neumim vnucovat každému pojistky apod. Na každou negativní odpověď jsem musela znát argument a toho člověka opravdu psychologicky dovést k tomu, že jedině "tohle" pojištění je to pravé. Např. "Já už pojištění mám..." "To je skvělé, vidím, že mluvím s chytrým člověkem, mohli bychom se ale stejně sejít, abychom mohli vyloučit, že je to opravdu "to pravé", zcela nezávazně..." apod... Humáč. No a když překonáš první bariéru, pak už máš tak silné psychologické argumenty, že většinou odcházíš s podepsanym papírem. Pokud by to ale někdo zrušil, tak z toho máš nějaký postihy a musíš vracet peníze. SAMOZŘEJMĚ NE U VŠECH POJ. AGENTUR!!! Tahle práce mě fakt nechytla...
A když mi někdo volá, že jako schůzku, a že nemůže prozradit od koho má jméno a číslo (většinou od kamarádů, rodiny apod.), tak mu rovnou řeknu, že hotovo, že fakt nechci a pokládám...
je to těžká práce...
Pokud ale on bude mít už přidělené klienty, bude to mít pouze o školeních, o dalším vzdělávání. Bude to mít jednodužší. Držim palce!!! 
Není tady