Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 26. 4. 2006 14:48

Andrejka..
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj,Finanční a pojišťovací poradce

Ahoj,

přítele zrovna přijali na tohle místo a tak mě zajímá jestli někdo z vás má s tímto povoláním zkušenosti.. díky moc!

Zatím jsem totiž bohužel slyšela samé negativní názory  sad nemáte někdo nějaký pozitivní? byla bych vám moc vděčná kapitulation

jsme totiž ve velký finanční tísni a doufali jsme že se snad blýsklo na lepší časy, když dostal tuhle práci..

http://tac.families.com/ezb/828984.png
andrejka.1313@seznam.cz
http://moje.dama.cz/img/uf176974.gif

Není tady

#2 26. 4. 2006 14:58

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Re: Ahoj,Finanční a pojišťovací poradce

Já na tuhle práci taky nemám moc pozitivní názor. Ale je to proto, že je mi proti srsti a nedokázala bych chodit po domácnostech a přemlouvat lidi, aby si sjednali nějaké pojištění.
Na druhou stranu: pokud na to ukecávání a oblbování má někdo buňky, tak si dle mého může slušně vydělat. Tak to je v tomto případě asi pozitivum.

PS: není to u společnosti OVB? Pokud ano, tak si v archivu starších diskusí zkus najít téma (nevím přesně název, ale pokud zadáš OVB, tak se ti to najde. Tam se o této společnosti a práci finančního poradce toho píše dost.

Není tady

#3 26. 4. 2006 15:21

Andrejka..
♥♥♥♥♥♥-

ne kdepak ,neni to OVB, to vim že je špatná společnost.. tady u tý společnosti ale prý nebude muset chodit po domácnostech - klienty mu přidělá přímo ta firma, tak nevim.. a pokud si najde někoho sám, tak tim líp pro něj.. no snad to nebude špatný.. ale díky báro

http://tac.families.com/ezb/828984.png
andrejka.1313@seznam.cz
http://moje.dama.cz/img/uf176974.gif

Není tady

#4 26. 4. 2006 15:27

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Tak pokud nemusí chodit po domácnostech, tak to možná nebude tak špatné... Ale vždyť uvidíte, zkusit se má všechno. A třeba to nakonec bude fajn práce a ještě dobře placená. Když se mu to nebude líbit, tak odejít může vždycky. Držím pěsti.

Není tady

#5 27. 4. 2006 11:11

lastunicorn
♥♥-----

Já jsem tuhle práci dělala, a můžu říct, že i když by to dost vydělávalo, tak neumim vnucovat každému pojistky apod. Na každou negativní odpověď jsem musela znát argument a toho člověka opravdu psychologicky dovést k tomu, že jedině "tohle" pojištění je to pravé. Např. "Já už pojištění mám..." "To je skvělé, vidím, že mluvím s chytrým člověkem, mohli bychom se ale stejně sejít, abychom mohli vyloučit, že je to opravdu "to pravé", zcela nezávazně..." apod... Humáč. No a když překonáš první bariéru, pak už máš tak silné psychologické argumenty, že většinou odcházíš s podepsanym papírem. Pokud by to ale někdo zrušil, tak z toho máš nějaký postihy a musíš vracet peníze. SAMOZŘEJMĚ NE U VŠECH POJ. AGENTUR!!! Tahle práce mě fakt nechytla...
A když mi někdo volá, že jako schůzku, a že nemůže prozradit od koho má jméno a číslo (většinou od kamarádů, rodiny apod.), tak mu rovnou řeknu, že hotovo, že fakt nechci a pokládám...
je to těžká práce...
Pokud ale on bude mít už přidělené klienty, bude to mít pouze o školeních, o dalším vzdělávání. Bude to mít jednodužší. Držim palce!!! wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí