Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 10. 5. 2006 9:29

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Krátce po nevěře

Brigite - klasika ve věší komunikaci...ona je chudinka, ale ty můžeš vydržet vše, tady ti chlapi se líhnou přes kopírku...přenést se prostě přes to musíš, je to těžké, nejde to hned, , je jedno, jestli ho někdy pošleš někam, nebo ne.Ty hlavně si musíš v sobě srovnat co jde.Situace, kdy ji má ještě v práci - tzn. vidí se 8 hodin denně, stejné prac. problémy,někdy oběd, postěžování si na partnera a hlavně nyní ta "zakázanost" - to je nejhorší....
Chce čas, dej mu ho, ale ten čas dej hlavně sobě, ty zapřemýšlej, co bys měla podniknout, kam až zajdeš ve svých činech, či naopak co jsi schopná a ochotná tolerovat - dej si laku

Není tady

 

#52 10. 5. 2006 18:45

Luisa
Host

Re: Krátce po nevěře

Ahoj holky, diky za podporu. Tak jsem zvolila taktiku a velmi slusne jsem mu rekla, "ze vim" a ze bych byla nerada, kdybych byla za blba, zkratka, ze to dela velmi pruhledne. Byla jsem ubezpecena, ze vsechno opravdu skoncilo. Bohuzel jsem si precetla vypis z uctu (jeho) za minuly mesic a nestacila jsem divit, v jakych obchodech a za co se platilo kartou (hadry, kosmetika, zlatnictvi.......). No, uvidim. Myslim, ze se driv ci pozdeji prozradi. Takze slusne vyckavam, ale uvazuji, ze s..t si na hlavu nenecham.....
Brigito, na tebe myslim moc,navic, kdyz se kazdy den vidi v praci. Jak to pokracuje? Jak se chova?

 

#53 11. 5. 2006 13:01

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Tak nevím co se stalo, ALE... Začala jsem se bavit i s jeho "kamarádkami" z práce a najednou se vše tak nějak obrátilo. Zvolila jsem docela dobrou taktiku, kterou doporučuji. Ono totuž co si budeme povídat, někdy nebo vlastně většinou ti chlapy navypráví spoustu nesmyslů jen aby je ostatní litovali. Myslím, že u mně se to docela daří vyvracet. Chovám se přirozeně, směju se s nima a myslím, že začali "kopat" za mně. Něco jako v tom smyslu "vždy ona není tak hrozná".

Nechci létat v oblacích, tak jsem stále (radši) ve střehu. Teď mám sama tak nějak pocit, že to mezi nimi opravdu skončilo, ruku do ohně bych ale za to nedala. Každopádně se teď i chová vůči mně lépe.

Jo pozor, v neděli jdeme celá jeho partička (mimo slečny) do ZOO, tak myslím, že začínám tak nějak bodovat.

Není tady

 

#54 11. 5. 2006 14:13

Luisa
Host

Re: Krátce po nevěře

Gratuluju Ti Brigitte. Drzim palce at to vydzi....smile

 

#55 11. 5. 2006 15:38

korcilka
Host

Re: Krátce po nevěře

Já měla podobnou situaci, jen byl rozdíl v tom, že jsme spolu "jen" 5 let chodili.Pak ho uhnala holka z jeho práce, prý nebyla ani jeho typ..kecy! Dopadlo to tak, že se mi s ní přiznal a rozhodoval se mezí ní a mnou.Vybral si mě, ale řekla bych, že to bylo jen proto, co jsme za ty léta prožili a taky ze zvyku..Nevím.Měsíc nám to šlo, snažil se, ale stále ve mně hlodal pocit nedůvěry a i to, že je snad i s ní..Já byla v té době ve škole, v jiném městě, takže jsem neviděla, co se u něho děje, či neděje. Chtěla jsem to zachránit společnou dovolenou..Ale ta mě jen utvrdila v tom, že mu nevěřím, že s ní není a po dovči jsem se s ním rozešla.Když jsem mu po pár dnech volala, jestli si můžu zajet k němu pro věci (chvíli jsme spolu bydleli), zeptala jsem se, jen tak, jestli je s ní? A on byl, netrvalo to ani týden a už byli spolu.Takže já od té doby nevěřím chlapovi, který mi řekne, že si ze dvou vybral mně..
Ale to je, jak jistě víš, individuální..Jen jsem prostě chtěla, aby jsi poznala moji zkušenost..

  Jinak držím pěstičky..

 

#56 12. 5. 2006 7:23

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Psala jsem, že ruku do ohně bych za to nedala, a to myslím stále vážně. Sice se snažím tak nějak žít a bavit se se všemi, ale mᚠpravdu v tom, že nevěřím a nevím jestli nikdy ještě budu.

Není tady

 

#57 12. 5. 2006 12:03

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 4267

Re: Krátce po nevěře

Holky, holky, máme my to ale trápení...
Nevěšte hlavu. Určitě zas bude lépe.
To, že milenka je chudinka a že si mohla oči vyplakat jsem taky slyšela (a ani nebyla hezká - tlustá hnusná blondýna s dlouhýma vlasama).
Ten jejich poměr trval 6,7 týdnů - má výhoda byla, že byla mimo Prahu, takže se s ní už nikdy neviděl (to bych mu i věřila) a prý si napsali pár mailů, což se snažím neřešit.
Dobré bylo, že jsme několik hodit diskutovali o tomto tématu. Spíš jsem mu to předložila jako "krizi" vztahu, kterou on řešil tímto nepříliš vhodným způsobem. Nedávala jsem mu nic za vinu a nedělala jsem mu scény. Měla jsem štěstí, že to jako krizi sežral (že vinu na krizi máme oba dva) a pak jsme spíš začali řešit, co s tím problémem dělat. Dále jsem mu řekla, že pokud bude ještě někdy něco, tak s ním končím.
Pak jsme jeli na 2 týdny sami na dovolenou a byla to ta¨nejúžasnější dovolená, kterou jsem s ním prožila. Hodně jsme si povídali a vlastně zjistili, že jsme vztah tak nějak zakonzerovovali a nic do toho nedávali. Stalo se to vlastně po 6,5 letech společného života.
Pro mě bylo docela šokující, když mi řekl, že mě nechce opustit, že si myslel, že mě má 100% jistou, že jsem na něm závislá. Takže jsem si pořídila nový účes, víc na sebe nakupuju různé hadříky a od té doby se opět maluju. Doma jsem na něj téměř vždy příjemná, ale když se mi něco nelíbí, řeknu to rovnou, nedusím to v sobě a prostě se s ním "neseru". A funguje to.
Důvěru vůči němu nemám 100%, ale tak na 90% - zjistila jsem totiž, že se tím víc užírám a trápím a 90% v klidu zvládám. A vím, že když s ním nebudu, svět nespadne a já to bez něj zvládnu. A budu mít pro sebe i naše dítě, o které on bude ochuzen.
Někde na babinetu jsem kdysi četla, že jedině vdova si může být na 100% jistá, že ji ten její nepodvádí...
Držím všem palce, pa


http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

 

#58 12. 5. 2006 12:23

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Tak ty naše příběhy jsou opravdu dost podobné. Taky jsem přiznala, že je to krize vztahu, za kterou můžeme my dva a on si vybral nejjednodušší řeše a to, najít si novou v tu chvíli bezstarostnou. Taky nedělám scény, ale co mi vadí a nad čím se nějak nedokážu přenést je to, že si neustále představuji, co dělal když byl s ní a srovnávám to s tím co dělá se mnou (myslím tím hlavně chování a tak). To je můj momentální problém.
Já si zase byla jistá, že on by mě nikdy nemohl opustit a ejhle. Ale mᚠpravdu v tom, na co jsem také už přišla, že budu šastná buď s ním a nebo bez něho. Život jde dál.

Člověk ale může odpustit, ale nezapomene nikdy.

Není tady

 

#59 12. 5. 2006 12:41

Marky-23
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 149

Re: Krátce po nevěře

BRIGE: Já teda koukám, "boduješ" a ještě se bavíš,.............. (takhle bych se chtěla taky zachovat v tvé situaci godlike )
V Zoo a s partou si to užij !!! tummenupp 

Jinak já pořád se svým chlapem válčím, i když v tom není nevěra, dává mi to teda pořádně zabrat. Už jsem zase přemýšlela, že to prostě musím konečně vyřešit rozchodem, ale to jsem nedokázala. Včera jsme si promluvili a vše si vyjasnili......  takže se to zdá dobrý, ale nevěřím, že to dobrý je.  sad 

Mějte se pěkně!

PS: koupila jsem si boty, moc to teda ale nepomáhá......... budu ale na sobě pracovat.

Upravil(a) Marky-23 (12. 5. 2006 12:44)

Není tady

 

#60 12. 5. 2006 14:09

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Marky, tak zkus sama v sobě věřit, že ten rozhovor pomohl a zkus pro to udělat maximum. Když to ani pak nepujde, budeš vědět, že ty jsi pro to udělala maximum. Přesně takhle to beru teď já. Dělám ze sebe "poslušnou ženu", vyvářím, peču, uklízím ponožky bez "keců", ale jen pro ten pocit, abych si někdy mohla říct, že jsem udělala všechno co jsem mohla.
Nevím jestli ty boty jsi myslela, že nepomáhájí pro tvůj pocit nebo že si nevšiml. Ale jestli je to, že si nevšiml, tak s tím stále pokračuj a užívej si to jen ty sama. Můj přítel si nevšiml, když jsem v prvním roce mého syna zhubla 20kg, tak to zkousni. Teď si sama sobě říkám, že mi to sluší, že jsem "kus" a říkám to i před ním, aby si nemyslel, že je jedinej na celým světě.

Užij si víkend a v pondělí napiš jak pokračuješ.

Držím palce pa

Není tady

 

#61 13. 5. 2006 12:03

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 4267

Re: Krátce po nevěře

Nejhorší na tom všem je, že člověk ztratí vlastní sebeúctu a sebevědomí, které se hodně špatně dodává zpátky. Dokonce jsem měla tenkrát pocit, že JÁ jsem zklamala...
Mně tenkrát hodně pomohl můj šéf, se kterým jsem to řešila a který mi řekl, že jsem bezva holka, že by byl šastný, kdyby si jeho synové našli takovou ženskou jako jsem já. Že jsem holka do nepohody a hold pro něj možná až moc dobrá a buď mu dám šanci si to uvědomit nebo si to uvědomit nebude chtít. A že tohle chlapi občas dělaj, že si tím sám prošel a spadl tenkrát do toho ani nevěděl jak. Naštěstí si to prý řešil sám s dotyčnou a rodina o tom nevěděla. Takže díky tomuto několikahodinového rozhovoru jsem se docela rychle vzpamatovala a nemáchala jsem se v tom.
Tak jak píšeš, Brigit, udělala jsem pro to maximum a ono to vyšlo. Funguje nám to rok - uvidím, co bude dál...


http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

 

#62 15. 5. 2006 9:57

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Tak to Gio gratuluji, že to vyšlo. Jestliže to funguje rok, tak si myslím, že je to důkaz toho, že jste to oba dokázali.

Není tady

 

#63 19. 5. 2006 23:32

katy3b
♥------
Registrovaný: 18. 5. 2006
Příspěvky: 10

Re: Krátce po nevěře

Zenský jsem v tom taky a bojuju!! ten můj se chová jak anděl...ALE..já to tam furt mám. Není to na houby,že ze sebe dělá člověk blbce? Mám čím dál tím víc pocit,že mu to chci vrátit!! zatím to kompenz.tím,že poukazuji na veškeré věci co mi na něm vadí-on se snaží,takže se to konečně někam pohne-A-mám pár nového oblečení,kdyžuž mám 16kg dole. A docela mě to baví !!?  big_smile

Není tady

 

#64 31. 5. 2006 7:13

Marky-23
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 149

Re: Krátce po nevěře

Ahoj Brige,
tak po dlouhé době se hlásím. Jsem z toho venku. big_smile Jsem volná. Utekla jsem. Byly to nejhrorší dva týdny co si pamatuji ze svýho života, ale stálo to za to. Teď  pomalu budu hledat toho pravého. Jsem si jistá, že tenhle to nebyl.

Není tady

 

#65 1. 6. 2006 7:57

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Marky, tak to "čumim". Ji asi dost silná žena, když jsi to ukončila. A jak to teď jde, kde bydlíš?
U mně je to tak nějak divné. Jednou nahoře jednou dole, ale žádný zázrak.

Není tady

 

#66 2. 6. 2006 9:36

Marky-23
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 149

Re: Krátce po nevěře

Já čumím taky,..... prostě se to ve mě zlomilo a utekla jsem. Představila jsem si s ním rodinu, děti a budouctnost a zděsila jsem se. Sbalila jsem si své osobní věci a vše tam nechala. Nějak jsme se domluvili na vyrovnání po telefonu. Teď bydlím ve svém starém děckém pokoji u táty. A můžu ti říct, že to je  z bláta do louže. S otcem si nerozumím a díky těmto neshodám jsem odešla hned s tím prvním. Najdu si pronájem až si ho budu moct dovolit, tohle je jen přechodné, doufám že to tak čtvrt roku vydržím. A začnu si hledat toho pravého....... Děkuji za pochvalu, že jsem silná. To teď potěší. Můžu ti teda říct, že jsem si už chtěla jít pro nějaký uklidňující prášky k doktorce, celý noci jsem nespala, ani jsem nevěděla co jím...... Ale jsem z toho venku.  A začnu si zařizovat život znovu a lépe. Pomohli mi hodně známý a kamarádi. On prostě nebyl ten pravej a já takhle žít nedokáži. U nás už to bylo stále dole. On byl úplně z jiného těsta a dál to nešlo. Stále mě bobardoval SMS-kama a se vrátím, ale já už byla rozhodlá. Už mi dal pokoj. Nelituji ničeho a můžu ti říct, že jsem fakt ráda, že jsem to dokázala. Je mi smutno a pořád špatně spím, ale začnu se dívat kolem sebe a snad se na mě štěstí usměje. Přála bych ti, aby se měla taky dobře. Vím, ale že ty jsi v úplně jiné situaci.

Není tady

 

#67 2. 6. 2006 13:42

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Fakt se klaním. Jestli ničeho co jsi udělala nelituješ, tak jsi určitě udělala správný krok. Závidím ti ( v dobrém slova smyslu) tvojí sílu. Já bych to nedokázala. A vím, že se určitě najde ten pravý a tomuhle se jen zasměješ. Jsi dobrá. Držím palečky a se ti daří, a je to státo lepší a vůbec a je ti dobře, s chlapama nebo bez nich.

Není tady

 

#68 2. 6. 2006 13:46

Marky-23
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 149

Re: Krátce po nevěře

Budu se snažit, aby mi bylo dobře. Ale pořád je to ještě takové dost emocionální. A ty změny....... Ale ON (konkrétní osoba) mi nechybí. Musím si zvyknout, na jiný režim, prostředí a že jsem na chvíli sama. Nemám moc ráda samotu, mám z ní hrůzu a proto jsem s ním asi byla 4,5 roku. :-(

Není tady

 

#69 2. 6. 2006 14:05

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

To je pravda, člověk si musí odvyknout na již zvyklý rituál. Ale můžu ti říct, že nejtežší krok mᚠza sebou. Odešla jsi, připustila jsi sama sobě, že on není tím, s kým by jsi chtěla žít celý život a řešila jsi to. To je snad to nejt잚í a ty jsi to zvládla. Tak si myslím, že teď už to může být jen lepší a lepší a bude. Ber to tak, že když budeš chvíli sama, tak mᚠčas na to, aby jsi se "dala do pořádku". Fakt moc držím palce.

Není tady

 

#70 2. 6. 2006 17:02

Caroline
♥♥-----
Místo: Praha
Registrovaný: 19. 4. 2006
Příspěvky: 81

Re: Krátce po nevěře

Holky, sleduju vás pečlivě a teď nemůžu nezareagovat.
Marky, nelituj svého rozhodnutí. Obdivuju tě a přeju ještě hodně sil, i když nejt잚í krok už mᚠza sebou. Myslím, že už bude jenom líp, i když ještě třeba párkrát blbě z "dozvuků". Hodně štěstí.

Není tady

 

#71 5. 6. 2006 7:40

Marky-23
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 149

Re: Krátce po nevěře

Tak druhý víkend je za mnou, už to bude 14 dní v úterý. Jak mi je?: Jednou se řítím v autě s nepřítomným výrazem a ležím a nemůžu se ani hnout a pouštím si hudbu do sluchátek na plný pecky, abych přehlušila vlastní pocity a myšlenky. A z toho mám zas pocit, že se vznáším, když jdu na procházku, že jsem volná, že jsem se ho zbavila. A mám příliv ohromné energie, kterou ventiluji prací. Udělala jsem dobře, já to vím. Věděla jsem to už když jsem za sebou tam u něj zabouchla dveře. S ním já prostě žít nebudu a ani zakládat rodinu, kterou v budoucnu chci. Teď  se tak budu pomalu léčit a koukat kolem sebe. Jen mám obavy z toho až ho potkám, jeho přátele, co o mně roznese za drby...... a pak taky co udělám se svým životem, co se mnou bude, protože tohle je jen takové přechodné. Taková ta prázdnota a nejistota je dost nepříjemná. Hlavně se pořád do něčeho nutím, abych se zabavila a nepatlala jsem se v tom víc než je nutné. No uvidíme. Chce to všechno čas. Holky mějte se pěkně.

PS: Holky, díky.     rodna

Není tady

 

#72 5. 6. 2006 7:59

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Já myslím, že až ho potkáš, tak to nebude pro tebe moc povzbudivé, ale snaž se být nad věcí. Vím, že se to asi dobře radí, ale jde to "navenek" a jestli tě před svými přáteli pomluví, tak bych si jen řekla, že jsi skutečně udělala dobře, protože takovýhle kluk ti za to nestojí.
Moje kamarádka se rozešla po několika letech s klukem a když ho pak potkala, tak říkala, že se choval jak "debil" a že se jen usvědčila v tom, že je ráda, že už s ním není.
Chápu tvojí prázdnotu, já se upínala na malého, když jsem se cítila hodně špatně. Ale věřím a myslím, že všichni věří, že přijde někdo jiný a bude to O.K.
Já jsem teď v takovém divném rozpoložení. Začínám nijak litovat, že jsem odpustila. Pořád se v tom musím šourat, nemůžu vidět osamocený jeho mobil aniž bych se nekoukla, když někam jede, vidím v tom hned něco víc.... Je to snad horší, než když jsem to zjistila. Žiju v neustálé nejistotě a to mě štve.

Není tady

 

#73 5. 6. 2006 8:17

Marky-23
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 149

Re: Krátce po nevěře

Já už vím, že začíná náhanět holky po internetu. Udělalo se mi z toho nevolno..... Myslím, že se opravdu bude chovat jako "debil". No s tím jsem musela počítat. Aspoň vidím, že jsem udělala dobře. V tom mᚠpravdu.
Já to nějak zvládnu, prostě MUSÍM. Je to jak na kolotoči.

Je mi opravdu líto, že se trápíš. Nemůžeš ale přece celý život prožít sledováním a strachem. Já vím, dobře se to radí...... :-(  Asi to chce čas a uvidíš sama jestli to jde nebo ne. Já si musela taky prožít hrozně trápení, než jsem si řekla tak to fakt nejde a odhodlala jsem se k činu. Co s ním promluvit. Být tvrdá a udeřit. Že je tady dítě a ty a že on něco po..... a co s tím jako hodlá dělat a jestli se mu to takhle líbí, tak že tobě teda ne. ??? Uvidíš jaký budeš mít pocit z toho jak zareaguje.

Není tady

 

#74 5. 6. 2006 9:13

Brigite
♥♥-----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 49

Re: Krátce po nevěře

Když já mám právě z něho pocit, že on "to" ukončil a to je vše co hodlá dělat. Třeba mu nepřipadá vůbec blbé jít slavit její narozeniny. Říká, že ví jak se má chovat a nedochází mu asi to, že to není jen o tom, že s ní přestane spát. Možná si to nějak moc beru ale já si opravdu se zdravím rozumem myslím, že tohle není správná cesta.

Není tady

 

#75 5. 6. 2006 9:18

Marky-23
♥♥♥----
Registrovaný: 26. 4. 2006
Příspěvky: 149

Re: Krátce po nevěře

Možná by bylo vhodné mu říct, aby se nad sebou vážně zamyslel. To se ti ani nedivím, že mᚠtakové pocity. Myslím, že snahy z tvé strany a trpělivosti bylo dost. Já bych už na něj udeřila. Souhlasím s tebou, že tohle není správná cesta. Já teda spíše čumím,....... Z mého pohledu to vidím jako ŽE PROSTĚ SPOLU NĚJAK BUDETE. Jen sama musíš posoudit své možnosti a co doopravdy chceš.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů