27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, v létě jedeme autem do Jiní Dalmácie a já uvauji, e synovi (6 let) koupím nějakou kvalitní a pohodlnou autosedačku do 36 kg. Zdá se mi nepřijatelné, aby takovou dlouhou cestu absolvoval jen tom "bobku" a celou cestu se mi klátil doleva a doprava:sova: Můete mi sdělit Vae zkuenosti s autosedačkami ? Nejvíce vyhovující mi přijde BEBE CONFORT A MAXI COSI.
Neporadím, bohuel....teď jsou předpisy mít autosedačku, neříkám, e to není bezpečné.....ale kdy jsem vozila syna a on potřeboval pohodlí, tak se pohodlně natáhl přes celou zadní sedačku....ale je jiná doma...v kadém případě usne v sedě, nesmí se hýbat....co je to za pohodlí a nakonec dopředu ani nevidí přes řidiče či spolujezdce....no, nechtěla bych být dítětem v autě.... ( ale to jsem ti nepomohla v rozmýlení, promiň)
Není tady
Před časem jsem viděla za ten "bobek" prodávat molitanový nástavec s bočnicemi, na opření hlavy.
Nevím, jestli se lepí na suchý zip, nebo jen poloí na opěradlo, ale přilo mi to jako rozumný nápad,
dítěti se neklinklá hlava kdy usne, vypadá to dobře. Navíc jetě prodávají takové límce ve tvaru zvířátek.
Osobně bych řekla, e to bude pro 6ti letého kluka pohodlnějí, ne několikabodové upínání do sedačky.
Není tady
Díky za příspěvky. Kdy jsme minule jeli v autě a syn usnul, tak seděl na bobku připásaný bezp. pásem a zatáčce se pomalu převrátil. Dívala jsem se na net a zřejmě půjdu do sedačky od 15-36 kg. Zkouela jsem i ten límec, ale holt jak spí, tak váhou těla se stejně i s pásem "skulí" do polohy horizontální
Mám pro dceru Comfort Lift a bez problémů v ní zvládá cesty do Chorvatska a zpět. Je to typ s posuvnou opěrkou hlavy. Jak dcera rostla, posouvali jsem podhlavník s "uima" vý. Sedák má boční opěrky a dá se od zádové části odmontova a pouívat samostatně. Pás je veden přes vodiče, aby dítě nekrtil.
Není tady
No a teď mi poraďte,kdy mám 10letého syna, který váí 38 kg, to znamená,e sedačka u pro něj není. Navíc je vysoký,take kdy si vleze do sedačky,bouchá se hlavou do stropu auta. Ale předepsané cm jetě nemá. Tak teď "babo" raď.
Není tady
Ivet, tak jedině podsedák, aby byl vý
Není tady
Nae obě děti jsou v sedačkách od mala a něco jsem s nima najezdil... Jestli během roku jezdí jen s bobkem (co na kratí cesty stačí), tak pak bych na dovolenou koupil klidně obyč. sedačku v OBI apod., která splní svůj účel, tj. má bočnice na hlavu a můe dítě připásat. Já jsem vdy dětem jetě dal ten límec kolem krku a spaly jako zabité, je to spí otázka zvyku.
Není tady
My měli takovou autosedačku do 36 kg, která se dala jakoby sklopit, take kdy malá usnula, tak jsme sedačku zaklonily a spala pohodlně. Ted pouíváme podsedník jen přes Rakousko a jinak spí přes zadní sedačky. Ale od června bude vechno jinak , tak taky nevím.
Není tady