6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Misho, myslím, e to je v Číně. Měla jsem jednou čínskou spolubydlící a ta mi říkala, e dokonce můou mít dítě 1 a a po 20 letech věku. Její příbuzný se prý narodilo dítě v 18, tak ho i s matkou odvezli kamsi na venkov a "zlegalizovali" na úřadech radi a ve 4 letech. Nevím, jestli pak tvrdili, e jsou mu teprve 2 roky.
Sakuro, je mi opravdu líto, co proívá. Začínám se radovat, e moje ex-skoro-tchýně o dítě zájem nejeví a viděla ho 3x. Smutné na tom je, e otec viděl svoje dítě taky asi 3x, nemá zájem.
A Tě teď drí v optimistické naději, e to nebude dlouho trvat a ty bude ít se svým muem a dítětem ve svém a bude Vám určitě krásně. Ty týdny s tchýní se zdají nekonečné a mě by z toho asi hráblo v hlavě, ale zase má vyhlídku, e určitě bude líp. Kdy mi bylo nejhůř, říkala jsem si: "Horí u to nebude." a nebo "Co mě nezabije, to mě posílí."
Není tady
ahoj Sakuro,
od půlky tvého psaní jsem u skoro ani nedýchala a jen si v duchu opakovala "a pryč!" Asi bych se pokusila nečekat na to jak to bude po porodu, jestli opravdu tchýně jen "vyhrouje" nebo přejde i k činům. To co píe je pro mě natolik odstraující, e bych vzala nohy na ramena - tím spí, pokud s tím manel souhlasí a není to ten typický "mamánek" co obhajuje jen maminku a nutí tě, aby jsi pochopila maminčinu nekonečnou obětavost.
Není tady
Ahoj Sakuro, Tvuj pribeh mi lehce pripomina muj zivot tady v Italii... Nemam to teda zatim tak strasne jako Ty, ale pomalu se se vsemi problemi ztotoznuji.... Nejsem sice jeste vdana a miminko necekam, ale ziji s pritelem a jeho rodici v jednom dome...My nahore, oni dole... Nejen, ze nam i pres zamceny vchod lezou po byte a vyzityruji kde muzou, dokonce mi i premistuji dekoraci, srovnavaji veci v koupelne, nebo prestlavaji postel v loznici... No a jelikoz jeste nemame zarizenou kuchyn, musime k nim chodit na obedy a vecere, kde se setkavam s priblblymi otazkami na moji osobu, jako napriklad to, proc jsem dnes 3x splachovala zachod apod... Dozvedela jsem se take, ze az tu moji vysnenou kuchynku budu mit, budeme muset chodit v patek, sobotu a nedeli na jidlo k nim, aby se pritel taky poradne najedl...tim, mi nejspis chteli naznacit, ze ho budu trapit hlady...pritom varit umim! A o tom miminku se zminila tcyne take, az prry jednou bude babickou, bude se o maleho ze zacatku starat ona, ja jsem prece zadne dite nikdy nevychovavala, tak jak bych si mohla vedet rady? Pritel na to nereaguje, jelikoz slova jeho matky jsou pro nej svata...o jakemkoli problemu se radi s ni, dokonce nam chce vybrat i tu kuchyn, ja uz nemuzu...Zblaznim se!!! Musim pracovat na tom, abychom odsud co nejdrive vypadli, jinak nas vztah stroskota jen kvuli tem dole...
Není tady
No jedna moje známá měla podobný problém. A říkám ti na rovinu pokud se chce o své dítě starat sama a vychovat si ho jak chce ty TAK SE ODSTĚHUJTE JETĚ PŘED PORODEM. Kámoka dopadla tak, e si pak pomalu své dítě nemohla vzít, vechno by pokazila atd, atd.
A její dítě mohlo vechno. Kdy jej za něco chtěla potrestat třeba plácnutím přes ruku samozřejmně naletěla babička a bylo zle. Ted je z děcka totální rozmazlenec. No, ale taových případů znám víc.
Take ti drím palce at se rozhodnete co nejlíp. A pak dej vědět jak si dopadla.
Sakuro, mám uctu k přitelovym rodičum,ale s timhle bych ji upem POSLALA DO pr...!!! je to snad TVOJE ditě!!!
A nejvic mě vytočilo to "e by se bez jeji pomoci dite nedoilo druheho dne" Nemá si to k Tobě co dovolovat. Já bych to alspon nedopustila. Tot muj nazor.....
Není tady
Poverina napsal(a):
Ahoj Sakuro, Tvuj pribeh mi lehce pripomina muj zivot tady v Italii... Nemam to teda zatim tak strasne jako Ty, ale pomalu se se vsemi problemi ztotoznuji.... Nejsem sice jeste vdana a miminko necekam, ale ziji s pritelem a jeho rodici v jednom dome...My nahore, oni dole... Nejen, ze nam i pres zamceny vchod lezou po byte a vyzityruji kde muzou, dokonce mi i premistuji dekoraci, srovnavaji veci v koupelne, nebo prestlavaji postel v loznici... No a jelikoz jeste nemame zarizenou kuchyn, musime k nim chodit na obedy a vecere, kde se setkavam s priblblymi otazkami na moji osobu, jako napriklad to, proc jsem dnes 3x splachovala zachod apod... Dozvedela jsem se take, ze az tu moji vysnenou kuchynku budu mit, budeme muset chodit v patek, sobotu a nedeli na jidlo k nim, aby se pritel taky poradne najedl...tim, mi nejspis chteli naznacit, ze ho budu trapit hlady...pritom varit umim! A o tom miminku se zminila tcyne take, az prry jednou bude babickou, bude se o maleho ze zacatku starat ona, ja jsem prece zadne dite nikdy nevychovavala, tak jak bych si mohla vedet rady? Pritel na to nereaguje, jelikoz slova jeho matky jsou pro nej svata...o jakemkoli problemu se radi s ni, dokonce nam chce vybrat i tu kuchyn, ja uz nemuzu...Zblaznim se!!! Musim pracovat na tom, abychom odsud co nejdrive vypadli, jinak nas vztah stroskota jen kvuli tem dole...
Tak holka ty to má taky doma dobry....jen co je pravda
Není tady
Ahojky vichni, také vám sem přihodím pár záitků s tchýní. Není patná, ale... Začalo to, u kdy se nám narodila dcerka. Já ji chtěla do 6-měsíců pouze kojit, bez čaje. To jsem si tedy vyslechla, e musí mít ízeň, e to snad ani není moné (obě její dcery i ona sama pouívali sunar). Tohle jsem si tedy uhájila, i kdy bych nejraději vradila (přítelova sestra mi dokonce domů čaj koupila). Dále to pokračovalo sladkostmi. Malý jsem je nechtěla moc dávat, samozřejmě, e ona jí tajně dala a později se přiznala. Nedělám z toho vědu, ale nelíbí se mi, kdy dělá něco za mými zády a jetě kdy ví, e si to nepřeji. Občas ji poádám o hlídání, ale to mě upozornila, e maximálně 4 hod. Déle s malou prý nevydrí (je jí 57, chápu to). Co mě vak zarazilo bylo to, e pár dní na to nabídla své dceři hlídání na 5 dní v týdnu, prakticky celodenně (ne přijde z práce). Naí dceři je rok a půl, její sestřence 3. Je sice starí, ale zamrzelo mě to. U mi také řekla, e malá je rozmazlená a vzteklá (o tom vím a snaím se ji usměrňovat, co vám budu povídat). Naposledy mě dorazila včera. Máme s přítelem naplánovanou svatbu a rovnou nám řekla, e se na to máme vykalat. Peněz tedy moc nemáme, ale zvládneme to. Nic po nikom nechceme (ona je v důchodu, i kdy nepatří mezi ty 6-tisícové, peněz má dost a nai staví). Poslední, co k tomu řekla, bylo to, e svatbu platí nevěstini rodiče. Ona e jí dceři také platila. Prostě super. Ale kdy něco potřebuje, volá přítele....No, to je tak zhruba ve, jen jsem se chtěla vypovídat. Mějte se krááásně.
Není tady