6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte holky,chtela jsem se zeptat na zkusenosti s kocarky,jakou znacku,na co bacha a tak.Dekuji
Není tady
uz se to tu nekolikrat probiralo, zkus popatrat ve starsich diskusich...
Není tady
Já si prozatim nemůžu vynachválit Jané Slalom. Je lehká, snadno ovladatelná a akorát do terénu. Já si hlavně hlídala při koupi takový praktický věci jako - nákupní košík, taška na madlo, váhu, skladovatelnost, nafukovací kolečka do terénu.
Není tady
Jé Anno, včera jsem se dívala na netu na kočárky a jen tak předběžně vybírala, ten Jané Slalom mě taky moc uchvátil, hlavně jsou to 3 v 1, že jo???? Jenže mě k tomu ještě chybí to mimčo....
Není tady
Jasně 3 v 1. Dá se prohodit sporťák s korbičkou a autosedačkou. Kromě toho má ta korbička přidělání normálně do auta na pásy (tak ani teď autosedačku moc nepoužíváme) a polohování. Sehnala jsem kočárek úplně v kompletu na inzerát a vyšel i dobře cenově.
To mimčo brzo určitě dodáš a jak se vám pak bude s kočárkem štrámákovat .
Není tady
Jééé, kéž by, jsem po své 1. IUI, takže teď čekám, zda to mělo úspěch nebo ne.... Jinak gratuluji k mimču, koukám, že je to zatím ještě malinkatý uzlíček...
Není tady
My koupili Xlander trojkolku a mohu vřele doporučit, kolečka jsou nafukovací, do košíku se toho vejde habakuk, madlo se dá nastavit do několika pozic, je lehký, dá se na spodek přidělat jak korbička, tak autosedačka a sporťák. Já že hodně jezdím na bruslích tak je to taky super, kolečko se naklání po směru jízdy a nemůže se naklopit, malá je v něm naprosto spokojená. I cenově jsme ho sehnali za super cenu, dokonce v Praze o 5tis levnější.
Není tady
Klaris, nemala jsi problem do korbicky naspat dite + fusak + kombineza. Tento kocarek jsem chtala, ale kdyz jsem videla ty rozmery korbicky tak jsme od toho upustili.
Napis mi prosim tvoji zkusenost.
Není tady
Babu napsal(a):
Klaris, nemala jsi problem do korbicky naspat dite + fusak + kombineza. Tento kocarek jsem chtala, ale kdyz jsem videla ty rozmery korbicky tak jsme od toho upustili.
Babu,
teď jsou ty korbičky o něco větší.Teda širší.Ty starší měly v nejužším místě 27 a teď mají 32.Vím to proto, že jsem si Xlander taky koupila a mám i tu novou korbičku.Nemají jí ještě všude, ale jestli nespěcháš, tak prý od června by měly být.Jsou k nim nové adaptery,které té korbičce neubírají nějaké ty cm.Mě se Xlander moc íbil a když vylepšili to polohování nožek a ještě se zvětšila ta korbička, tak už jsem měla vybráno.
Upravil(a) Tynas (26. 4. 2006 17:10)
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 17:39)
Není tady
Babu napsal(a):
Vůbec ne mám zimní miminko a v korbičce je vložka plus do ní se mi vešla malá nabalená, rychlozavinovačka, fusak,deka,slída. Řekla bych, že oproti jiným korbičkám je dostačující.
Není tady