29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tohle je spíš směrováno na holky (i když - pokud mají pánové zkušenosti, ráda si vyslechnu..) Dneska jsme se s přítelem milovali po delší době. Strašně moc jsem to chtěla. No .. a chtělo se mi i na záchod, ale nevím proč, ale co se zajdu vyčurat, opadne vzrušení. Tak jsem si říkala, že to vydržím, že to není tak akutní. Bylo.. já to pustila přímo při styku. Nebylo toho moc, okamžitě jsem odběhla na záchod. Ale .. pak jsem z toho byla na prášky, příteli jsem se pořád omlouvala, bylo mi to nepříjemné. (mimochodem, přítel mi pomohl, nesmál se, uklidňoval mě).. ale stejně - stalo se vám to někdy? Já mám z toho ještě teď nepříjemný pocit..
Není tady
Holka vubec se tim netrap, myslim ze mu to nemohlo vadit! Muj pritel by z toho byl na vetvi, protoze se mu hrozne libi, kdyz holka cura..
Fakt se tim netrap, kamoska zase rikala, ze se ji to obcas stane pri orgasmu a jeji pritel to ma rad, ptz to povazuje za dukaz orgasmu.. tak kliiid:)
Není tady
jo jo, souhlasím s Lojlou. Mě jeden milenec taky nutil a prosil, abych u orgasmu čůrala. (on to tenkrát říkal trochu jinak ) . považoval to za vrchol rozkoše.
Není tady
Prosím Tě, naprosto chápu, že Ti to uteklo,. Náhodou ještě můžeš být ráda a partner taky, že jsi tak vzrušená a je to tak parádní, že ses prostě už nemohla kontrolovat Oba jste to přežili, ve finále to trápí beztak jen Tebe, jeho jistě ne.
Buď v pohodě, vždyť se nic hroznýho nestalo
Není tady
Jj, díky za rady. Víceméně je fakt, že přítel to tak tragicky nebral, jen mě to prostě přišlo .. nepříjemné, minimálně. Přece jen beru čurání tak trochu víc osobní, určitě to nedělám před ním..
Není tady
Já přitom taky vždycky potřebuju čůrat :-D
Není tady
já ne, nestalo se mi to, ale hlavu bych si z toho nedělala, pokud máš normálního chlapa a ne nějakej ciprlich, tak je to spíš k zasmání. Někdo to naopak vyžaduje.
Není tady
Souhlasím s ostatními, nedělala bych z toho vědu. Já jsem na tom byla tak, že když jsem byla rok bez sexu a potom si našla partnera se kterým byl sex něco úžasného. bylo to na dením pořádku, že když jsem dosáhla orgasmu tak jsem u toho učůrávala. Přítel byl v pohodě a líbilo se mu to.
Není tady
Já jednou dokonce pri orgazmu měla pocit, že jsem se pokadila naštěstí to byl jen pocit, takže se vlastně nic nestalo:)
na druhou stranu je krásný, když se uvolníš pri tom natolik, že se skoro nekontroluješ... určitě lepší, než když se to někomu nelíbí a orgazmus předstírá, nebo ne?
Není tady