29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky..potrebovala bych do utery sehnat nakej obrazek vlasu narovnanejch zehlickou.....nejradsi bych ten jak je v tv reklama na viaderm....pomocte mi prosim
jdu v utery ke kadernici a musim ji to ukazat protoze jinka mi tam zas udela hnizdo :-)
Není tady
Sice je už středa, ale já v tomhle nedám dopustit na knihovnu, většinou tam mají spoustu knížek i časopisů o účesech a nic tě to nestojí. Jak jsi dopadla?
Není tady
no dopadla jsem paradne.....bylo to nadherny...konecne to co jsem chtela....nakonec to dopadlo tak ze jsemdruhej den letela tu zehlicku koupit a zkousim to doma sama....ale neni to zas a tak lehky...chce to cvik :-)
Není tady
Tak to máš Míšo super. Já se právě k holiči chystám a snažím se najít něco vhodného. Ale nějak se nedaří a nedaří...
Není tady