|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nevim sice, jestli to sem az tak patri, ale chtela bych znat vase nazory na samoopalovaci mleko. Jestli treba nevite nekdo zda to skodi organismu. Prece jenom jde o chemickou reakci, tak jestli to treba neobsahuje skodlive latky. dekuji
Není tady
Měla jsem vždy podrážděnou pokožku po samoopalovacím mléku, již nepoužívám. Není nutno.
Není tady
No moje kamarádka už dříve si samoopalovací mléko koupila, byla po něm tak prapodivně žlutá a styděla se za to. Takže asi bych do toho já nešla. Není nad to se opállt normálně.
Není tady
Jsem od přírody horně bílá, jakékoli opalování je v mém př. nemožné. Nejenže zčervenám, ale sluníčko mě vytáhne nové pihy.
Proto leta používám samoopalovací krémy. Vyzkoušela jsem jich mnoho. Není dobré šetřit. Kupuji Dior gel - 900Kč 50ml
nebo Lankcome gel -800kč 50ml. Vydrží cca 3měsíce. Mažu si obličej, ruce, krk a nohy. Tak jednou za 4-5 dnů.
Neříkám, že jsem krásně opálená. Hlavně nejsem nechutně bílá. Opalování je nezdravé jakékoli. Nežiju nijak zdravě, ale opálené tělo
je prostě hezčí a taky zakryje některé nedostatky na kůži. Nedávno jsem slyšela o samoopalovací sprše cena 500-700Kč
vydrží ??? no to zatím přesně nevím, každý říka něco jiného 1-3 týdny. Chci to vyzkoušet!
Ještě chci dodat - gel musíte dobře rozetřít také pořádně umýt ruce a žlutá nejsem 

Není tady
Já jsem taky hodně bílá, mám mléko, ale teď nevím, jaká je to značka. Stálo jen 99,- Kč, ale jsem s ním spokojená. Nejsem vůbec žlutá a je třeba nanést víc vrstev. A to mi vyhovuje, snadno tak reguluju tmavnutí.
Není tady
Hlavně si udělat před nanášením krému jemný peeling , jinak jsou na pleti takové malé tmavší ostrůvky( pozor na kolena ,kolem kotníků a různé záhyby těla, ať nejsou mapy... Já jsem hnědovláska, pleť mám pigment. v létě odolnou, dobře se opalující, ale po aplikaci samoopalovacíhio kremu jsem byla tak divně dožluta, tak jsem od toho upustila...
Holky dik, ja jsem si nakonec koupila Johnson krem, ktery ma jen kapku samoopalovaku, je to ted v reklame a musim rict, ze mi vyhovuje, zluta nejsem a zbarvuje postupne a vypada to dost prirozene
Není tady
Se samoopalovákem se to musí umět. Já ho používám skoro dva roky a jsem spokojená. Je ale pravda, že ne každej odstín mi vyhovuje, to si ale podle mě musí každej odzkoušet sám na sobě.
Není tady
Ahoj.
Ja som si prave kupila samoopalovaci krem DIOR na tvar a aj na telo a este ta predavcaka mi doporucila samoopalovaci krem, ktory je na telo aj tvar: "SHISEIDO". Zajtra vyskusam Ten DIOR a dam Vam vediet.
Kedze som este nikdy predtym nepouzivala samoopalovaci krem chcela by som sa poradit ako sa to vlastne spravne nanasa a ktorym partiam sa mam vyhnut? ;o)
Budem rada ak mi poradite.
Dakujem 
Jess napsal(a):
Ahoj.
Ja som si prave kupila samoopalovaci krem DIOR na tvar a aj na telo a este ta predavcaka mi doporucila samoopalovaci krem, ktory je na telo aj tvar: "SHISEIDO". Zajtra vyskusam Ten DIOR a dam Vam vediet.
Kedze som este nikdy predtym nepouzivala samoopalovaci krem chcela by som sa poradit ako sa to vlastne spravne nanasa a ktorym partiam sa mam vyhnut? ;o)
Budem rada ak mi poradite.
Dakujem
S tím peelingem má Fle pravdu. Také dej pozor na obličej. Krém nanes radeji v memší množství 2krát, než 1krát moc.
Já se geluji před zrcadlem a začínám obličejem.
No a jestli první gelování nedopadne dobře. Tak nevěš hlavu,
já dnes ještě vzala pod sukni punčocháče. 
Není tady
Ahojte 
Takze vcera som vyskusala samoopalovaci krem DIOR na telo aj tvar a musim povedat, ze som spokojna! 
Vyzeram velmi podobne ako ked pridem zo solarka. Len mam trosku zle natrety chrbat (robila som to sama) a vnutornu cast ruky, takze aspon budem vediet na buduce na co si mam dat pozor! 
Inak je to velmi jemne. Mozno som si toho dala malo. Ale na to, ze je to prvy krat, tak som spokojna a doporucujem! 
~Jess
Ahojky,
zdravím všechny, co se chtějí pomocí samoopalovacího krému trochu opálit
. Já mám bohužel problém, že jakmile se opaluju (i když mám dobrý pigment), tak na obličeji mi naskáčou příšerný pihy. Tělo mám krásně opálený, ale ty pihy na obličeji mě už moc trápí, tak jsem si koupila samoopalovací krém. Právě se chystám na "první pokus", ale bojím se výsledku. Koupila jsem si od značky Shiseido...slyšela jsem na to chválu, ale sama nevím, jak to správně provést. Návod samozřejmě v češtině není a v cizím jazyce too moc ne nevyluštím. Proto prosím, jestli někdo má s tímto výrobkem zkušenost...dejte vedět. Budu moc vděčná. Pa Karin
Ahoj Karin 
Ja mam tiez tuto znacku, ale zatial som vyskusala iba DIOR, takze som zvedava ako budes spokojna. Dufam, ze mi das vediet! 
Ja som tiez nevedela ako na to, ale trochu mi pomohla jedna stranka kde som si o tom precitala a tu Ti posielam co som sa tam docitala (dufam, ze Ti to trochu pomoze):
Samoopaľovacie krémy nájdete v troch variantoch: na tvár, na telo a na nohy. Môžete si vybrať krémové, gélové alebo ako olej vo vode s rozprašovačom.
Ako na to?
Vyskúšajte si samoopaľovací krém na malej, „neviditeľnej“ časti tela, aby ste videli intenzitu, farbu opálenia a zistili, či nie ste na prípravok alergická. Pred nanášaním prípravku si zopnite vlasy a dajte si dolu všetky šperky. Ak si chcete byť istá, že máte natreté každé miesto na tele, poproste partnera alebo priateľku, aby vám pomohli. Prípravok musíte rozotrieť rovnomerne po celom tele. Starostlivo ho votrite do hlbších vrások, nezabudnite na podpazušie, podkolenné jamky, prechod pleti a vlasov.
Aby ste vyzerali opálená ako od mora, dodr-žiavajte tieto pravidlá:
1. Píling
Pred aplikáciou samoopaľovacích prípravkov nezabudnite použiť na tvár a telo kvalitný píling bez AHA kyselín. Urobte si ho deň vopred, aby bola pokožka stopercentne hladká. Zbavíte ju odumretých buniek a nová farba vašej pokožky bude rovnomerná a vydrží dlhšie. Pokožku si ním dôkladne premasírujte, na pomoc si môžete zobrať aj masážnu rukavicu či lufu. Zamerajte sa najmä na hrubšie miesta – lakte, kolená a päty. Procedúre by mala predchádzať aj depilácia.
2. Telové mlieko
Pokožku po kúpeli dobre vysušte. Ak máte suchšiu pleť, môžete ju najprv natrieť telovým mliekom. Inak použite telové mlieko aspoň na kolená, členky, lakte a miesta, kde vám najviac vytŕčajú kosti. Na týchto miestach je koža napnutejšia a vpíja viac krému. Tak zabránite vzniku výrazných farebných nerovností pri nanášaní samoopaľovacieho prípravku.
Pozor! Vtierajte len zľahka.
3. Aplikácia
Samoopaľovacie prípravky aplikujte ľahkou masážou, tak ako na tele, rovnako aj na tvári. Pozor! Začnite od nôh, aby ste sa vyhli pruhom na bruchu, ktoré by vznikli, keby ste sa museli zohýbať. Emulziu alebo krém jemne rozotrite a vmasírujte vláčnymi a plynulými pohybmi. Nanášajte ho radšej večer, lebo po natretí by ste mali byť aspoň 10 hodín v pokoji. Obliecť sa môžete najskôr o 20 minút po natretí!
4. Tvár
Prípravok začnite rozotierať od stredu smerom na strany.
Pozor! Nezabudnite ani na uši a krk. Po aplikácii si dobre umyte ruky! Ak ste nanášali prípravok v chirurgických rukaviciach, na záver si nezabudnite natrieť aj chrbty rúk.
Vždy opálená
Samoopaľovacie prípravky nie sú pre pokožku nebezpečné a môžete ich používať každý deň, podľa toho, aký odtieň chcete dosiahnuť. Inak stačí farbu obnovovať 2 až 3-krát do týždňa.
P.S. Myslim ze tento "NAVOD" je pre vsetky znacky =P
taky jsem zkoušela, ale vadí mi u toho, že mám vždycky špinavé oblečení... kolem krku, v pase kalhoty nebo sukni, nevím, vadí mi, že to tak pouští..... jinak jsem nebyla vybíravá ve výběru samoopalovacích krémů a celkem jsem byla spokojená s každým... celkem pěkné barvy a rovnoměrné, bez fleků... a to nejsem žádný odborník, jen kdyby to tak nešpinilo.-( nebo něco dělám špatně?
Není tady
Už tak dva roky používám samoopalovací krém na obličej a gel na tělo s Oriflame a můžu říct, že má pěknou barvu, žádné fleky nedělá a navíc nešpiní oblečení.
Není tady
Ajax, musis to nechat poradne zaschnout. Za nejakou dobu (az to zbarvi) to muzes i bez problemu oplachnout, jestli poradne zaschnuti nepomuze.
Není tady