18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prcek u je venku, nalejte si sklenku. Jmenuje se Jiříček, zatím je ho kousíček (váha, délka)... Přiel na svět před chvilkou(čas), za tátou a maminkou.
Přilo to náhle, konečně pláč, srdce nám jihne, kdy vidíme jeho tvář. Michálek drahý, nastaví líčka a pak se usměje a napije mlíčka. Bouchejte ampaňský, slavte i za nás, my jsme teď rodiče, čekáme na Vás!
Uteklo to jako nic, Honzík křičí z plných plic. Je na světě teprv chvíli, vykouk na nás s.... kily, k tomu ... cenáků, vichni tři jsme v pořádku.
Princeznička Beata u vykoukla do světa. Je jí málo, maličko (váha, délka), je vak nae zlatíčko. Konečně u jsme rodina, dejte si na nás hlt vína.
Houpy, houpy, měl jsem roupy, rozhod jsem se kouknout ven, tak vám přeju dobrý den... je mě ...kila a ... cenáků - a říkat mi prý budou Michálku.
Koukněte na Karolínku, zvědavá je na maminku - dnes ji prvně spatřila - ... měřila a ... váila. Krásná je jako slunéčko, u otevřte si vínečko!
Benedikt dnes prohodil, e by se rád narodil - no a tak ho máme tady, ten ná poklad nad poklady. Měří... cm a váí... kila, tak u ho zapijte, a nám prospívá.
Barunka vyklouzla z bříka, co to máme za kulíka? Zatím jenom brouká tie, a maminka rychle píe - mám ... cm a ...kila, u abych s vámi rychle byla.
Letí zpráva z porodnice, e je nás o jednu více. li jsme na to od lesa, říkáme jí Vanesa. Váí ... kila a měří... cm, tak si s ní společně připijme... mlékem.
Adrianka u se diví, proč je kolem tolik lidí - dnes její velký den, vykoukla nám z bříka ven. ...délka, ... váha, vichni jsme v pořádku, holčička zdravá.
Přilo na svět miminko, je ho málo, malinko (váha, míra). Draí nám je nad poklady, tak Natálko, vítej tady.
Do světa u letí zpráva, e tu Vojta poplakává. Malinký je jetě dosti (váha, výka), poroste nám do radosti.
V náruči mi spinká nae Kateřinka. Na svět přila před chvilkou, u se těí s maminkou. Měří... cm a ...g váí, vem se nám společně moc dobře daří.
Do světa křičí z plných plic, a kadý ví, e je nás víc. ...cm měří, ...kg váí, kouká? Jo, a říkat mu budou Luká.
Na mou dui, na mou věru, ode dneka máme dceru. Říkáme jí Nikolka, u teď je to ikulka. 90-60-90 míry sice nemá - pro nás jsou vak nejkrásnějí tato čísla: míra, váha.
Vyoukla na svět Adélka růovoučká jak pastelka. U se hlásí z plných plic, je nás teď o jednu víc (míra, váha). e je holka jako cumel, bude mít enichů chumel.
Na svět koukla Verunka, nae první dcerunka. Je to děvče jako květ(váha, míra), můete nám závidět. Na světě je malou chvilku(doba narození), usmívá se na maminku.
Tadeáek na svět kouká, tichounce si k tomu brouká. Je to sice chlap jak buk (váha, míra), teď u ale ani muk - a nám zase chvilku spinká, a má sílu i maminka.
Kdopak se to na jaře bude vozit v kočáře? Nae malá Terezka, narodila se dneska. Je to prcek jako nic (......), přesto křičí z plných plic.
Synáčka u máme tady, začíná nám křičet hlady. A roste jak to má být - jdu ho rychle nakrmit. Jmenuje se Davídek, je ho zatím dibínek (....)
Sárinka se rozhodla, e chce být svou vlastní paní, proto na svět nahlédla - a vejde se nám do dvou dlaní (....) Ona i mamka jsou v pořádku, broukají si první pohádku.
Marcelka kouká na maminku, pak se jí schová na chvilinku - paní doktorka váí a měří, a pak nám tato čísílka svěří: ..... Uíváme si, e jsme spolu, vy dejte si kapku alkoholu.
Nicol (...) a Jakub (...) přili k nám před chvilkou k veliké radosti tatínka s maminkou. Radujte se spolu s námi, my jsme spokojení, zdraví.
"Hurá! Tak u konečně vím, jak vypadá mamka zvenku. Jmenuji se....., narodil(a) jsem se....., váím...., měřím.... mamka to přeila, taka taky."
"Ahoj, tak jsem tu! Píe za mě maminka, nebo já jsem jetě malinká. Jmenuji se ...., narodila jsem se dnes v ...., měřím...., váím.... A mamina i já jsme v pořádku."
"Nejkrásnějí ze vech dárků,
dává ivot do kočárku.
V jednom z nich teď tie dýchá,
nae těstí, nae pýcha.
+ jmenuji se.......narodil(a) jsem se.....a měřím....."
"Hurá! Jsem tu! U od
hod! Co se týká váhy jsem valibuk po tátovi
g,
cm. Jinak zatím vechno OK. A...přece, jmenuji se .....! "
"Milí přátelé a známí, tak u jsem mezi vámi! Jmenuji se ..... ,moje míry jsou......a narodil jsem se v..... a u teď se na vás moc těím."
"Ahoj, 9 měsíců jsem se skrýval v utajení, ale dnes v ... hod. je čas, abych odkryl svou pravou identitu: jsem .... (jméno), ... kg, ... cm a pořádně to tu roztočím!"
"S pořadovým číslem 2 se Vám představuje dalí krasavec: Jmenuje se ..., narodil se v... hod a jeho míry jsou opět ideální: .... cm a .... g."
Brácha imral mamku na bříku, e chce vidět malou Eliku. Tak vás tedy v (čas) pěkně zdravím, ...cm měřím, ...kg váím.
Elika přeje krásný den, vykoukla zrovna z bříka ven. Je to princeznička malá (váha, míra), radost nám vem udělala.
Zdravím vecky z dlouhé cesty, u se třesu na nevěsty. Patriku mi říkají, zváili (i změřili) mě potají (....).
Máma mi půjčila mobil, tak píu, e jsem se zrodil. Je mě zatím dibíček (váha, míra) a jmenuju se Kubíček.
Hola, hola, kdo to volá?
To je nae miminko!
Narodilo se dnes ráno a křičí na nás malinko:
Mámo, táto, u jsem tady, tak se na mě koukněte.
Slyela jsem, e je prima, být tu s Vámi na světě!
Babi, dědo, teto, strejdo, vy vichni kamarádi, přijďte se taky podívat, uvidím Vás ráda!
Jmenuji se Jana, narodila jsem se v 6:25 a měřím 50 cm.
Malá ryba v síti uvízla,
k ránu ve 2:30 na svět vylezla.
Jak velká je to rybička?
Měří 50 cm a váí 3,50 kilíčka.
A jaké je jméno té naí ryby?
Je to Veronika bezpochyby!
Vichni slyte novinu,
máme větí rodinu!
Dneska ráno byl ten čas,
kdy dalí přiel mezi nás.
Je to malý uzlíček
- 50 cm, 3,25 kg -
říkáme mu Toníček.
To je ale rána, k (jméno) přiletěla vrána. Posíláme zprávičku, máme krásnou holčičku,...váha, míra, hodina.
Ahoj, jmenuji se ..... váím ...kg a narodila jsem se v ...hod. Já i maminka jsme v pořádku a tatínek bude taky - a vystřízliví.
Chcete znát tu novinu, máme holku jako malinu, narodila se v... jmenuje se .... a její míry jsou.... jsme vichni 3 v pořádku
Ahoj, jmenuji se.... a od dneních (čas narození) pomáhám bráchovi zlobit mamku a taku. Soutění míry mám....
Dnes ráno přila k mému balkónu hvězda, jmenuje se .... a měří....
Včera večer v 19.41 jsem otevřel očička,
52 cm a 3,450 kilíčka.
Kdo jsem? Nemá zdání?
Lukáek se vám klaní!
Mám 2 ui k naslouchání a 2 oči na koukání,2 noičky na chození a 2 ruce na mazlení.Váím ?,měřím?,a na světě jsem od?S brákou se uvidím za krátko a říkat mi budou Agátko!
Bříko dnes opustilo miminko,
protoe místa tam u mělo malinko,
od 18:30 sladce spinká,
v náručí u tatínka
Filípek, který měří...,váí..
Nae dcerka u je tady,vedle táty,vedle mámy.Vichni tři jsme v pořádku,dovyprávím pohádku.Její míry tady jsou (3,5kg - 51 cm),krásné jméno ponesou. Je to Verunka
Teď u vás poznám nejenom po hlase, ale jen kdy se mi budou chtít otevřít oči. Moc ráda toti spím, co rodiče vítají. Janička Nováková 3000g a 50cm.
Výsledek naich amatérských genetických pokusů se narodil dnes v ..jmenuje se...a míry jsou...s pozdravem.....
Ahoj, jmenuji se Laura a před malou chvilkou jsem se narodila své mamince a u se moc těím a poznám i Tebe. Váím... a měřím...
Chci Vám svým jménem oznámit, e dneního dne v ...hod. vydalo bříko mojí maminky tajemství se jménem ... Vaím ...g a měřím...cm. Vichni tři jsme v pořádku.
Není tady
skvělé inspirace
Není tady
My jse psali:
Místečko u nebylo, vechno mě tam tlačilo. A tak jsem dnes (datum a čas) opustil bříko. Jmenuji se..., váím..a měřím...a moc se na vás těím. :-)
Není tady