6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tinus, diky ta se mi moc libi (na Verunku)
Není tady
Říká se, že kovářova kobyla chodí bosa:-))), až budete mít doladěný jména, tak si určitě něco hezkýho napíšeš.
Tini, děkuju za Tadeáška, vymyslelas to bezvadně ! ! ! ! ! ! Hrozně se mi to líbí, hned jsem si to vryla do paměti a naučila nazpaměť a stopro to použiju!!!! Ještě jednou "děkujeme".
Vendaa
Není tady
Tinuš, určitě by to na knížečku bylo. S názvem jako se jmenuje diskuze.
Ani jsem ti nenapsala že jsem básničku od tebe použila a všem se moc líbila. Dokonce jsem jich pár měla v porodnici s sebou a paní co byla se mnou na pokoji si také vybrala a moc tě chválila.
Takže ještě jednou dík dík moc. Jsi šikulka a naše básnický zlatíčko.
Není tady
Ahoj holky, tak jsem hledala tohle téma a bylo už hooodně vzadu... A protože se nám bude brzy hodit, trošku jsem vám ho pošoupla Tinuš a Tobě díky!
Není tady
Teri jsi jednička, já jsem ho už taky hledala, četla jsem si ho ještě když jsem byla v práci. Ale nemám asi moc rozvinutý vyhledávací schopnosti Díky moc
Není tady
Tinuško když jsi taková šikula, mohla bys mi taky složit něco na Sáru a Davídka?
Není tady
A pro moji Terezku - teda doufám . I když se dají použít skoro všechny Tvoje dosavadní, ale kdyby se našel nějaký nový nápad ve Tvojí hlavičce, Tinuš?!
Není tady
ahoj Tinko, pročetla jsem si to tu celé a jenom zírám a tiše závidím, básnickému střevu. Když budeš mít chvilinku nevymyslela bys mi něco na Marcelku. Díky moc.
Není tady
tak to vypadá, že Tinka se už na nás asi dočista vyprdla
Není tady
Marcelka kouká na maminku, pak se jí schová na chvilinku - paní doktorka váží a měří, a pak nám tato čísílka svěří: ..... Užíváme si, že jsme spolu, vy dejte si kapku alkoholu.
Není tady
Teda tinuš, ty jsi talent od přírody
Nemáš tam něco krátkého taky na Kačenku (Kateřinu)? Myslím, že už jsi tady něco psala, ale třeba tě ještě něco krásného pro mě napadne
Není tady
Ahoj Tinko, copak jsem to četla? Marianka nebude? To tý mojí bude líto
I když uznávám, že vymyslet něco na Marianu.......
Není tady
Mamči, hlavně nedejte tak zamotanou jako my, že ostatní byli zmatení jestli je to holka nebo kluk....
Manžel posílal (už si to moc nepamatuju, ale bylo nějak takhle):
Ahoj, nemám kredit, tak píšu od taťky z mobilu. Neznáte nějakýho kluka v mým věku? Narozena dnes, váha 2,9 délka 47 cm. Andrejka + příjmení
Upravil(a) Reny (11. 2. 2007 23:44)
Není tady
Tinuš díky moc, už se těším až to budeme rozesílat.
Není tady
Reny, hlavně srozumitelně a jasně, viď
Není tady