6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tino mohla bych te poprosit o vymysleni neco na Karolinu ?? mas uzasny talent :-)
Není tady
Andrejko, Karolínka je neteř - take s radostí, mám na to jméno nějakou slabost
Koukněte na Karolínku, zvědavá je na maminku - dnes ji prvně spatřila - ... měřila a ... váila. Krásná je jako slunéčko, u otevřte si vínečko!
a u mě nechvalte, neby zpychnu a budu protivná (jestli u se nestalo )
Není tady
DIKY MOC, jsi poklad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
tak pry mam jeste poprosit o Benedikta .... manzel porad malinko doufa v toho chlapecka, i kdyz uz mu 2x rekli ze na 90% holka :-)
Není tady
hm - teda, ty má výběr - v kapli sv. Benedikta jsem se vdávala
Benedikt dnes prohodil, e by se rád narodil - no a tak ho máme tady, ten ná poklad nad poklady. Měří... cm a váí... kila, tak u ho zapijte, a nám prospívá.
Není tady
no aspon je ti to blizke ;-) diky mooooccc !!!
Není tady
Teda Tino, dík moc za Honzíka, slzím u toho u teď. Jdu si to napsat Pokud to bude kluk určitě to pouiju
Není tady
Tino, tak jetě jedna pochvala. Je to váně super. Teď u si jen vybrat. A taky u by mimčo mohlo jít konečně ven!
Není tady
Holky,vy jste fakt uzasny.zkousela jsem si neco dat dohromady na Barborku a nejak to neni ono.Kdyby jste mely chvilku a naladicku,myslite,ze by se dalo neco vymyslet?Diky
Není tady
Zdravím.
Moc krásná oznámení! Mohla bych poprosit o něco na Vanesku ? Díky moc.
Není tady
Téééda Tinu, já zírám, jsi moc ikovná.
Můu tě také zneuít? Něco hezkého na Lenku? Leničku atp. ?
Musím říct e ten začátek na Vanesu se mi mooooc líbí. Jene u mi to nemyslí a ne a ne vymyslet něco dál co by lo na Lenku. Ach jo.
Prosím prosím , pomoz
Není tady
Jé ja přehlédla to na Barunku, to je taky hezké, dokonce při výměně za Leničku to půjde pouít. Díky.
Letí zpráva z porodnice, e je nás o jednu více.
Je jí málo, maličko (váha, délka), říkáme jí Leničko.
A jetě jsem si zkombinovala něco ze začátku a z konce. Tak snad to projde. Ale dík moc za inspiraci. Jinak bych to nesesmolila.
Není tady
Tino,dekuji moc,jsi fakt talentek,normalne by ses tim mohla zivit,diky jeste jednou
Není tady
Teda teď koukám jaký talenty tady máme tak sedni ke kalendáři a a to tu veri září.Pro kadé to miminko, verů aspoň malinko.
Fakt hezký
Není tady
Tino můu tě prosím taky zneuít, jestli by lo něco na Adrianu, ta mi nějak nikam nepasuje
Zneuívat raději ne ...
Adrianka u se diví, proč je kolem tolik lidí - dnes její velký den, vykoukla nám z bříka ven. ...délka, ... váha, vichni jsme v pořádku, holčička zdravá
Není tady
Tino prosim prosim muzes vymyslet neco na Natalku.
Není tady
tina napsal(a):
Zneuívat raději ne ...
Adrianka u se diví, proč je kolem tolik lidí - dnes její velký den, vykoukla nám z bříka ven. ...délka, ... váha, vichni jsme v pořádku, holčička zdravá
jéééé Tino moc děkuju, to je naprosto dokonalý