Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 24. 4. 2006 23:43

HejHou
Host

Problem s menstruaciou...

Pred troma dnami sme si s priatelom mali pohlavny styk aj s kondomom no s kondomom bol mensi problem a nebol uplne nasunuty, no dorazili sme to do konca.
No a dnes na mna necakane prisla menstruacia, pritom ta posledna mi skoncila presne pred tyzdnom...moze to byt priznak niecoho zleho???
Este sa mi to nestalo ze by mi zacala menstruacia uz tyzden po skonceni tej predoslej...Please help
dik

#2 25. 4. 2006 7:33

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Problem s menstruaciou...

Běž k lékaři

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 25. 4. 2006 8:46

HejHou
Host

no to asi budem musiet...ale nemate s tym niekto skusenosti...este sa vam to nikomu nikdy nestalo???

#4 25. 4. 2006 13:18

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

A není to jen špinění? Někdy se to po sexu stává...
Ale určitě si k doktorovi zajdi, já jsem jednou měla obdobný problém, ale to jsem spíš špinila - asi 10 dní v kuse!

cool

Není tady

#5 25. 4. 2006 13:45

hejhou
Host

ok...ale urcite to nijak nemoze suvisiet s tehotenstvom,ci?

#6 25. 4. 2006 14:38

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

To si myslím, že ne... Ale nejsem odborník, takže těžko radit...
Na test je moc brzy, postinor sis asi nevzala, viď?
Tak se co nejdřív objednej k lékaři a budeš mít jasno! Pak napiš, jak jsi dopadla!

cool

Není tady

#7 25. 4. 2006 15:09

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Krvácení může souviset s ovulací. záleží asi jak silně krvácíš. Menzes to asi nebude, po týdnu. Buď nějaká nehoda a nebo ta ovulace. LAe to ybs asi spíš zakrvácela trošku a dost. A nebo se ti popletly hormony. Každopádně k doktorce musíš. Ale těhotenstvím určitě nekrvácíš, to souvislost mít nebude...

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#8 25. 4. 2006 15:15

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

HejHou napsal(a):

no to asi budem musiet...ale nemate s tym niekto skusenosti...este sa vam to nikomu nikdy nestalo???

I kdyby se to  někomu stalo, to neznamená že příčina byla stejná, to musí posoudit lékař!

Strach je malá smrt...

Není tady

#9 27. 4. 2006 11:31

kajsa
Host

mozno to moze byt aj ovulacia. mne sa take raz stalo, dostala som menzes o desat dni skor ako som mala a tiez to nebolo velmi ruzove. my sme pre istotu ochranu nepouzili ziadnu. nastastie ma nenaplnil, ale vies....vselico sa stava, tak som sa strasne bala...nakoniec som tehotna nebola... az neskor som zistila, ze som mohla skor menstruovat preto, ze som prezila silny orgazmus, ktory vypudil vajicko skor ako mal..... ale vsetko je ok
dufam, ze aj ty budes, ale radsej chod k doktorovi...predsa tyzden medzi menstruaciami je velmi malo

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí